10 bästa java-spel genom tiderna, gör dig nostalgisk!

Innan Android-spelens era fanns det Nokia- eller Sony Ericsson-spel som var roliga att spela. Här är en lista över de bästa Java-spelen genom tiderna som får dig att känna dig nostalgisk!

Under 90-talets generation måste de ha gått igenom dagarna av att vara en mobiltelefonspelare med en mobiltelefon Nokia eller Sony Ericsson som redan är baserat på Symbian OS.

Ett steg före den gamla Nokia-uppställningen har Java-speluppsättningen redan fantastisk grafik med 3D-vyer, ett mer varierat ljud och också. berättelse mer komplex.

Gör dig nostalgisk, den här gången kommer ApkVenue att diskutera det en samling av de bästa och mest spännande Java-spelen på sin tid, här! Har du någonsin spelat en av dem, gäng?

En samling av de bästa och spännande Java-spelen som får dig att känna dig nostalgisk om det förflutna!

Java-spelen nedan brukade vara framgångsrika mördare när de var uttråkade eller i skolan, vet du. Jaka hade upplevt det själv.

Dessutom erbjuder vissa av dem funktioner offline multiplayer med infraröd eller Bluetooth-anslutning så att du kan tävla med dina vänner, gäng.

Med början från genre racing, action, sport, till äventyr, som alla ApkVenue har sammanfattat i sin helhet nedan. Cekidot ~

1. Asfalt 3: Gaturegler

Först fanns det det bästa bilracingspelet på sin tid, nämligen Asfalt 3: Gaturegler med fantastisk grafik vid den tiden, gäng.

Detta bästa 3D-Java-spel har tredimensionell grafik genom att presentera en rad racerbilar som i den verkliga världen, till exempel Lamborghini till Bugatti som du själv kan anpassa.

Asfalt 3 levererar mycket skede ett utmanande lopp och garanterat att få dig att glömma tiden när du spelar det, deh!

2. SimCity: Världsäventyr

Sedan finns det SimCity: Världsäventyr vilket gör att du kan utforska olika länder runt om i världen, gäng.

Detta livssimuleringsspel innehåller element realtid, vilket betyder spelas genom att följa tiden i den verkliga världen.

Precis som The Sims-spelet, som The Sims 4 som nu är populärt kan du hitta en kompis, träffa andra människor, göra andra saker som du vill.

3. Prins av Persien

Om du föredrar genre Det bästa äventyret Java-spel, förstås Persiens Prins du kommer inte att missa spelen som finns på din mobiltelefon först.

Prince of Persia erbjuder ett brett utbud av spännande handlingar mot bakgrunden Mellanöstern där du måste möta fiender som kommer i vägen.

Beväpnad med 2D-grafik och sidrullningsspel, men det här spelet är fortfarande roligt och inte tråkigt.

Dessutom är du inte bara utrustad med ett vapen, men det finns olika typer av vapen som är redo att användas för att avsluta din fiende, gäng.

Andra bästa Java-spel ...

4. Assassin's Creed

Ha genre som liknar Prince of Persia, spel Assassin's Creed kan vara ett annat alternativ för de av er som gillar actionspel på en Nokia- eller Sony Ericsson-mobiltelefon först.

De mekanismer som erbjuds är likartade, som 2D-grafik och sidrullningsspel för att spela detta spännande Java-spel.

Här styr du huvudpersonen i franchise Ubisoft grundpelare, Altair Ibn Al Ahad att möta fienden på en gång för att avsluta pussel genom hela spelet.

5. Pro Evolution Soccer 2011

Under tiden, för sportfans, särskilt fotbollsspel, kommer du naturligtvis inte att sakna nedladdning av spel Pro Evolution Soccer eller PES.

Den sista serien Pro Evolution Soccer 2011 själv kan du spela med dina vänner med en infraröd eller Bluetooth-anslutning.

Du måste komma ihåg var du måste vara nära varandra för att spela det så att anslutningen inte slutar mitt i matchen. Hehehe ...

6. 4x4 Extreme Rally: World Tour

Om du är uttråkad med att spela Asfalt måste du ha varit förut ladda ner Java-spel medgenre med titeln race 4x4 Extreme Rally: World Tourrätt?

Faktum är att detta spel bara förlitar sig på 2D-grafik med en antennperspektiv, men det är naturligtvis inte mindre spännande än andra.

Liksom ett racingspel samling i allmänhet finns det många hinder under loppet. Till exempel hala vägar, klippor, järnvägsspår och mycket mer.

4x4 Extreme Rally: World Tour ger också ett läge multiplayer att spela en mot en mot dina vänner. Kul, eller hur?

7. Gangstar Rio: City of Saints

Gangstar Serier för att vara det bästa Java-spelet genom tiderna gameplay ungefär som GTA. Så ett alternativ för de av er som inte kan spela till den gamla PS2-uthyrningen, eller hur?

En av de bästa serierna enligt Jaka är Gangstar Rio: City of Saints där du får en ganska bred värld med gameplay gratis efter behag.

Dessutom finns det också flera uppdrag som du kan göra för att tjäna pengar och tjäna pengar.låsa upp några objekt i spelet.

Gangstar Rio förlitar sig på 2D-grafik med ett flygperspektiv, som liknar GTA-spelet när det först släpptes, gänget.

8. Bounce Tales

Sedan finns det också Nokia Java-spelet anpassat från det gamla Nokia-spelet med samma titel, gäng.

Tja på spelet Bounce Tales detta får du en mer unik värld med en rolig historia.

Här styr du en boll för att hoppa i alla riktningar och nå mållinjen genom att utföra vissa uppdrag.

9. Sonic the Hedgehog

Vem känner inte till den här populära spelkaraktären? Ja, Sonic the Hedgehog som härrör från utvecklare SEGA fick också en Java-spelanpassning, du vet.

Precis som tidigare kommer du här snabbt att tävla med Sonics karaktär i en unik bana samtidigt som du undviker fiender som alltid blockerar hans steg.

Förutom det måste du också samla in guldring vilket är din poäng i det här spelet.

Om du bara drabbas av hinder eller fiender en gång, guldring kan gå förlorat omedelbart och du måste samla in det igen, gäng.

10. Mojo's Adventure

Nästa spännande Java-spel är Mojo's Adventure som har 2D-grafik, där din karaktär i detta spel är utrustad med ett vapen i form av ett paraply. Unikt, eller hur?

Paraplyet här fungerar som en fiendemördare och hjälper dig att komma igenom de olika hindren i det.

Bakgrunden till detta spel är en skog med trädbitar i. Där du kan hitta den dolda entrén för att gå till nästa nivå.

Video: Blir nostalgisk in på 2000-talet? Det här är en rad gamla skolspel som du måste ha spelat

Så det är en samling av de bästa och mest spännande Java-spelen som garanterat får dig att komma ihåg när du kommer ihåg dem, deh!

Du måste ha spelat spelen ovan, eller hur? Eller ens ha erfarenhet av att spela andra spännande Java-spel?

Kom igen, skriv ner dina erfarenheter i kommentarfältet nedan och ses igen i nästa JalanTikus-artikel!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Nikko Vandyarto Erlangga.