3 sätt att se wifi-lösenord på iPhone utan jailbreak

Förvirrad hur man ser lösenordet på iPhone på grund av glömska? Här är 3 sätt att ta reda på wifi-lösenordet på din iPhone utan att behöva Jailbreak.

Wifi är en mycket viktig enhet för smarttelefonanvändare, vare sig det är Android eller iPhone. Detta lösenordsskyddade verktyg är en internetresurs som smarttelefonanvändare kan lita på.

Tja, den här gången riktar ApkVenues artikel sig till de av er som ofta glömmer Wi-Fi-lösenordet som tidigare var anslutet till din mobiltelefon, och diskussionen om den här artikeln är speciellt för iPhone-användare i alla generationer.

ApkVenue kommer att diskutera hur man ser Wifi-lösenordet på iPhone utan att behöva jailbreak alls. Är du nyfiken på hur du gör det?

3 sätt att se Wifi-lösenord på iPhone

Det finns flera sätt du kan välja så att du kan ta reda på lösenordet på din iPhone och till och med din iPad. Denna metod är lämplig för dig som ofta glömmer ditt wifi-lösenord för hem eller kontor.

Den här gången är ApkVenue 3 hur du hittar wifi-lösenordet på iPhone som tidigare var lagrad eller ansluten till din iPhone. Denna metod är lika effektiv, du måste bara välja den mest bekväma att använda.

Utan vidare, här är hur du ser wifi-lösenordet på din iPhone komplett tillsammans med stegen.

1. Aktivera iCloud-nyckelring

iCloud Keychain är ett speciellt program från Apple vilket är tjänar till att hantera lösenord ansluten till den Apple-enhet som du använder.

Med detta program kan lösenorden som lagras på din iPhone ses på din Mac eller iPad. Därför kan detta program användas för se wifi-lösenord på iPhone.

Det finns flera steg som du måste följa för att ta reda på wifi-lösenordet som redan är anslutet till iPhone, och här är den fullständiga informationen.

Steg:

 • Steg 1 - Öppna inställningsmenyn på din iPhone-enhet och välj sedan iCloud för att visa nästa valfönster.
 • Steg 2 - När det nya alternativfönstret öppnas väljer du Nyckelring och aktiverar iCloud Nyckelringstjänst om den inte tidigare var aktiv.
 • Steg 3 - När tjänsten iCloud Keychain har aktiverats öppnar du din Mac och öppnar menyn Systeminställningar genom att trycka på Apple-ikonen.
 • Steg 4 - Du kommer till nästa meny och välj här iCloud.
 • Steg 5 - Här ser du flera tillgängliga menyer och välj sedan Nyckelring.
 • Steg 6 - När ett nytt fönster öppnas skriver du Åtkomst till nyckelring.
 • Steg 7 - Skriv in wifi-namnet vars lösenord du vill se och dubbelklicka på det för att visa nästa alternativ.

 • Steg 8 - Ett nytt fönster öppnas och klicka här på alternativ Visa lösenord för att se lösenordet du använder i wifi-nätverket.

Kom ihåg, hur man kontrollerar wifi-lösenord på iPhone kan bara göras på MacOS och kan inte göras alls på Windows eller Android.

Denna nyckelringstjänst kan endast användas mellan iPhone-enheter som är anslutna till ditt konto, så den kommer inte att vara tillgänglig via andra operativsystem som Windows eller Android.

2. Logga in på routern

Det andra alternativet som du kan göra som ett sätt att bryta wifi på din iPhone är att logga in direkt på wifi-routern ansluten till din mobiltelefon.

Hur du tar reda på wifi-lösenordet på iPhone utan denna applikation kräver dig menande Användarnamn och även ett lösenord används på routern.

Vanligtvis, om aldrig ändrats tidigare Användarnamn och även routerns lösenord fortfarande administration. Så här ser du wifi-lösenord på iPhone via router.

 • Steg 1 - Gå in i menyn inställningaroch välj sedan menyn Wi-Fi.

 • Steg 2 - Välj Wi-Fi som för närvarande är ansluten till din iPhone inringad i brevlogotyp som bilden ovan.

 • Steg 3 - Titta på det nästa Routerns IP-adress anteckna eller memorera för nästa steg.
 • Steg 4 - Skriv Routerns IP-adress som sågs på din iPhone till webbläsaren på din bärbara dator eller PC.

 • Steg 5 - Stig på Användarnamn och Lösenord din routeradministratör. Om det inte har ändrats kan du vanligtvis gå in administration som routerns användarnamn och lösenord.

När routerns användarnamn och lösenord har angetts korrekt kan du se det aktuella wifi-lösenordet direkt från administratörsmenyn för routern som används.

Kom ihåg att wifi-lösenordet och wifi-administratörslösenordet är olika saker, så du är fortfarande säker om du till exempel känner till en av dem.

3. Använda 1Password-applikationen

Så om du känner att de två metoderna är lite komplicerade kan du använda den här tredje metoden. Hur man ser wifi-lösenordet på den här tredje iPhone mer mot förebyggande faktiskt.

Du kan installera applikationer som 1Password så att varje lösenord du anger på din iPhone lagras säkert.

Från och med iCloud-lösenord, Apple-ID, iTunes till Wi-Fi-lösenord alla sparas automatiskt via denna applikation.

Så om du en dag glömmer ditt Wi-Fi-lösenord, öppnar du bara 1Password-applikationen och ser det Wi-Fi-lösenord som var anslutet till din iPhone-enhet.

Således diskuterar ApkVenue hur man tar reda på wifi-lösenordet på den anslutna iPhone utan att behöva jailbreak.

Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dem som ofta glömmer Wi-Fi-lösenord på din iPhone eller iPad.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om iPhone eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found