12 bästa gta v mods mest spännande + gratis nedladdningslänk

GTA V MOD som ApkVenue rekommenderar! garanterat kul för dig att prova. Kom igen, ladda ner gratis MOD GTA 5 Indonesien här.

Vi måste erkänna det Grand Theft Auto V är en av de bästa spelgenren genom tiderna Action äventyr.

Detta spel släpptes 2013 för olika plattformar som PC, PlayStation och Xbox. GTA V är också ett av de bästsäljande spelen i historien.

Tack vare dess popularitet har många parter gjort ändringar i spelet eller vad som ofta kallas Mod endast. Så, vilka mods ska du försöka för GTA V-spelet?

Samling av de bästa GTA V-moderna för PC (Uppdatering 2020)

När vi spelar spel med en spelare kommer vi definitivt att bli uttråkade eftersom innehållet är just det. Med modet kommer du att känna en ny upplevelse även om du spelar spel som du har slutfört många gånger.

I följande artikel kommer ApkVenue att berätta några Den coolaste GTA V MOD vilket kommer att öka din spänning när du spelar detta spel.

Inte bara utländska tillverkade MODs. Det finns också inhemska tillverkade MODs som Ojol MOD vilket gör att du kan ta passagerare i Los Santos-området med din motorcykel, gäng.

Du måste vara otålig, eller hur? Om så är fallet, låt oss bara titta på ApkVenues artikel nedan!

1. Dragon Ball Mod

Legendarisk anime-fan av 90-talet, drak boll? Om så är fallet, försök att installera den här Mod.

Tillverkad av JulioNIB, kan du ändra till din favorit anime karaktär Son Goku komplett med all sin styrka.

Du kan förvandlas till super saiyan, kasta Kamehameha, gör teleportera, och många andra.

>>> Ladda ner här <<<

2. Ironman mod

En av de mest populära superhjältarna genom tiderna är Iron Man, särskilt efter hans heroiska död i Avengers: Endgame.

Därför är det helt naturligt att det finns en Iron Man Mod i GTA V. Spelet heter Modet Iron Man gjord av en modder som heter JulioNIB.

Med det här modet kan du gå runt i staden i en komplett Iron Man Mark 50-kostym, komplett med förmågan att flyga, skjuta missiler och så vidare.

>>> Ladda ner här <<<

3. Game of Thrones mod

Kanske blev du besviken över serie 8: s säsong Game of Thrones som avslutades i april förra året. Det är bara det, ApkVenue är säker på att du fortfarande är intresserad av den här Mod.

Det finns en mod som gör en jätte drake som vi kan åka runt i staden.

Denna drake kan spotta eld från munnen, plocka upp människor och så vidare. Faktum är att det finns människor som gör Daenerys kostymer så att du kan känna dig som en Khaleesi.

>>> Ladda ner här <<<

4. Riot Mod

Vill du känna känslan av att leva i en miljö där människor är våldsamma och älskar våld? Försök installera Mod Gångkaos den här.

Här kommer alla att ha en okontrollerbar härjning, hänsynslösa bilar, skottlossning mellan människor och annan uppståndelse som vi hoppas inte händer i den verkliga världen.

Om du befinner dig i en stressig position kan det vara bra att spela detta mod för att få ut dina känslor ett ögonblick.

>>> Ladda ner här <<<

5. RPG Mod-läge

RPG-fans? Det visar sig att det finns ett mod som kan få dig att känna känslan av att spela RPG-stil GTA-spel!

Precis som RPG-spel i allmänhet, har denna mod element av dialog, karaktärsanpassning, utjämning och flera andra RPG-funktioner.

Med det här modet kommer du att känna att du spelar spel som Far Cry eller Fallout.

>>> Ladda ner här <<<

6. Mod Atlantis

Vill du uppleva GTA V-spelet i stil med Aquaman-filmen? Försök att installera Mod Atlantis den här. Med denna mod kommer staden Los Santos att vara under vatten.

Du kan simma för att ta reda på hur staden sjunker. Om du tittar från luften blir det som om du ser miljö en film om naturkatastrofer.

Du kan justera vattennivån efter dina behov. Det är bara det, om du ställer in vattennivån för mycket kan det få spelet att uppleva krascha.

>>> Ladda ner här <<<

7. Polismod

Fotokälla: YouTube

GTA V anses vara ett spel som lär sina spelare att bli en farlig brottsling.

Om så är fallet, varför installerar du inte det Polismod den här? Med detta mod blir du polis som måste bekämpa brott.

Du kan ta upp polisfordon inklusive helikoptrar. När det finns en kriminell anmälan får du en rapport och kan omedelbart gå till platsen.

>>> Ladda ner här <<<

8. Luxury Home Mod

Om du är den typ av hemma som till och med är lat att gå runt i GTA V-spelet, Mod Lyx Safehouse den här kommer verkligen att passa dig.

Med det här modet kommer du att ha säkert hus super lyx med olika faciliteter som parkering för 30 bilar, helikopterflygplan, landningsplatser för flygplan och så vidare.

Du kommer också att ha en bar som kan hålla fina fester. Det är anledningen till att du behöver en stor parkeringsplats så att inbjudna gäster har en plats att parkera!

>>> Ladda ner här <<<

9. Mod realistisk vy

GTA V-spelet har faktiskt redan grafik som är ganska tilltalande för ögat. Men om du inte är nöjd med det, försök installera Mod NaturalVision Remastered.

Staden Los Santos kommer att bli mer realistisk och se ut som staden södra Kalifornien, Sydamerika.

Denna mod erbjuder också en iögonfallande 4K-upplösning. Termen är att grafiken i denna mod är fotorealistisk.

>>> Ladda ner här <<<

10. Psykokinetisk mod

Förmågan att kontrollera objekt med sinnet är en dröm för många människor. Du kan göra det nu i spelet GTA V.

Med Mod Psykokinetisk detta kan du bli en övermänsklig människa. Du kan få människorna runt dig att flyta.

Inte bara det, du kan också lyfta bilar till lastbilar för att orsaka en stor explosion. Har du slut på fordon för att kasta? Du kan också kasta eldkulor från dina händer!

>>> Ladda ner här <<<

11. Go-Jek Mod

Nästa är utan tvekan den mest relaterad med våra liv, för vi kan blev Go-Jeks bror med denna mod!

När du har laddat ner detta GTA V Indonesia-mod kommer du att kunna hämta passagerare som är utspridda över hela staden. Du måste kunna ta passagerare till deras destination.

Förresten, innan du startar uppdraget, se till att du har ett fordon först. För att fullt ut uppskatta rollen, använd bara en motorcykel, gäng!

>>> Ladda ner här <<<

12. Zombie Apocalypse mod

Vad händer om Los Santos, som är så "levande" plötsligt är övergiven? Yup, det är vad som kommer att hända när du installerar GTA V mod Zombieapokalyps.

I det här modet blir du en person efterlevande mitt i zombieapokalypsen som attackerar Los Santos. Du måste ta skydd, hitta mat och rekrytera andra överlevande för att möta denna pest.

Liksom andra zombieöverlevnadsspel är zombierna i denna mod också mycket aggressiva, vet du. Du måste vara försiktig så att du inte blir biten och blir en zombie också.

>>> Ladda ner här <<<

Risker med att använda GTA V Mods

Även om det gör det ännu mer spännande är speländringar inte tillåtna av utvecklaren, det anses också vara olagligt. ApkVenue rekommenderar att du inte använder mods i det ursprungliga GTA V-spelet som du köpte om du inte vill bli förbjuden.

Inte bara i GTA V-spelet, med användning av mods i alla spel har risker. Förutom att betraktas som olagligt ger nedladdning av mods från utländska webbplatser också ett potentiellt farligt virus på din dator.

Följande är några av de risker som kan uppstå om du använder MOD GTA V:

1. Förbjuden

Även om följande mods för ApkVenue inte skadar andra, om du har en kopia av originalspelet kommer GTA V att upptäcka modet som ett främmande fusk / fil så att du blir träffad förbjudna när du ansluter till servern.

Därför rekommenderar ApkVenue att du bara spelar det piratkopierade GTA V-spelet eller stänger av datorns internetanslutning om du vill njuta av modet.

2. Ha ett virus

För att ladda ner GTA V PC mod måste du komma åt webbplatser som inte garanteras säkerhet. Speciellt om du laddar ner ett mod på ett internetcafé. Jag kanske, din dator kommer till och med att träffas ransomware eller annat farligt virus, gäng.

3. Hackrisk

Hackare är villiga att göra vad som helst för att få personlig information som tillhör andra människor. En av dem är genom att stoppa hacka programmet via GTA V-mod som du laddade ner.

Användningen av denna Mod själv har fått grönt ljus av parterna Rockstar-spel som utvecklare av GTA V, så länge den bara används i offline-läge.

Det är bara det, om du fångas med en Mod för onlinespelläge, gör dig redo att blockeras från spelet. Var därför försiktig när du använder detta GTA V Mod, gäng!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found