fri! Här är ett enkelt sätt att skapa ett officiellt konto online

Är det inte coolt om du har ett officiellt konto på LINE? Du kan interagera med många människor med lätthet och roligt. Tja, här är ett enkelt sätt att skapa ett officiellt konto på LINE.

LINE Messenger utvecklad av Naver är verkligen en ansökan chatt mest populära idag. Förutom att vara utrustad med många spännande funktioner är LINE också en applikation chatt vilket är ganska lätt och alltid levererar uppdatering. Ja eller nej?

Efter igår delade ApkVenue hur man använder det betalda LINE-temat gratis, den här gången delar ApkVenue dig hur man skapar ett officiellt konto på LINE. Tja, kanske några av er vill göra det rätt? Här är hur.

  • Hur man tar reda på vem som läser chatt i LINE-grupper
  • CAUGHT, LINE Sticker Visar sig innehålla vuxeninnehåll!

Hur man skapar ett officiellt konto på LINE

För dig som har använt LINE länge vet du förmodligen hur konton fungerar officiell. konto officiell uppkopplad Det här är en funktion som ges till dig som har ett företag, en hobby, ett community eller en viss sak för att skapa ett konto som fungerar som sådant fans sida. Tja, för räkningen officiell Detta gör det lättare för dig att kommunicera i samband med marknadsföring med många medlemmar i samhället eller samma hobby. Är det inte spännande?

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Sedan, hur man skapar ett konto officiell LINJE? Här är ett enkelt sätt att skapa ett konto officiell LINJE via Android!

Använd LINE @ App

Det första du behöver för att skapa ett konto officiell LINE är ett måste som har ett LINE-konto. Om du redan har ett LINE-konto är det du behöver en ansökan LINE @ App. Ladda ner LINE @ App via nedladdningsknappen nedan!

LINE Corporation Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Om den har laddats ner LINE @ apk från länk installera apk som vanligt. För att inte glömma, du kan också ladda ner LINE @ från Google Play Store. Om LINE @ redan är installerat på din Android, låt oss börja skapa ett konto officiell LINJE! Så här gör du det:

  • Öppna applikationen LINE @. På startskärmen kommer du att få en skärm som följande. Ren va? Det är inte konstigt att många gillar LINE, appens utseende är lätt i ögonen och bekvämt.
  • Nästa steg, om du har LINE-applikationen installerad på din Android, kan du välja Börja med LINE, så det finns ingen anledning att bry sig logga in. Ge bara tillstånd. Men om du inte har LINE installerat måste du logga in med e-postadressen och lösenordet som du använder på LINE.
  • Efter att du har loggat in på LINE @ med ditt LINE-konto får du möjlighet att skapa ett konto officiell LINJE. Tryck på (+) tecknet för att skapa officiell nytt konto. Medan du är på handledning detta eftersom ApkVenue redan har ett konto officiell LINE, så att du kan skapa ett nytt konto via en lite annan meny.
  • Så här ser det ut form som måste fyllas i för att skapa ett konto officiell LINJE. Fyll i enligt kontodata officiell som du kommer att göra. Klicka sedan Registrera Om du är klar med det.
  • När du är klar så ska kontot se ut officiell som du kommer att hantera. Det finns en meny inställningar, Hantera medlemmar och konton, Profil, Svarsläge och andra. Justera den efter dina individuella behov.
  • Hantera medlemmar funktioner för att bjuda in dina LINE-vänner att bli kontooperatörer officiell LINJE som du skapade, inte för att bjuda in vänner att bli anhängare konto officiell du. Så du kan hantera konton officiell som du gör tillsammans med dina vänner.
  • Om du vill bjuda in andra att lägga till ett konto officiell dig, hur man går in i menyn Tipsa en vän. Välj sedan vilket sätt du föredrar att bjuda in vänner.
  • Förresten standard konto-id officiell Din LINE är en alfanumerisk kombination. För att ersätta det med ett ID som är lättare att memorera måste du registrera dig för ett Premium-ID. Du hittar Premium ID-funktionen i menyn Affärsbutik LINE @ applikation. Du kan dela ditt LINE-ID för senare användning av dina vänner så att de kan användasLägg till.

Vad sägs om det här, det finns ett problem eller inte med hur du skapar ett konto officiell Den här linjen? Lätt nog, eller hur? Så nu kan du ha ett konto officiell på LINE, så det är lätt att interagera med många människor samtidigt. Ha ett bra försök!