måste försöka! Det här är 5 gratis webbplatsleverantörer av bloggmallar

Intresserad av att bli bloggare? Du måste prova den här gratis bloggmallen från 5 webbplatser!

När vi skapar en blogg måste vi naturligtvis vara uppmärksamma på design layout som vad som kommer att tillämpas på en blogg, eftersom detta också kan påverka bloggens framgång. Design layout är en vy av bloggen som helhet som kan kallas en mall. Om layouten, designkonceptet och funktionerna på bloggen kan göra besökarna bekväma, kommer besökarna ofta att besöka den webbplats eller blogg som vi har.

För närvarande finns det många gratis blogger mall webbplats leverantör som presenterar en mallmall med funktioner som är sofistikerade och också lyhörda och gör att den kan nås via mobil. Tidigare var bloggmallar nästan kvar på grund av begränsad funktionalitet och anpassning på serversidan. Men utvecklingen av bloggmallar idag uppdateras alltid och växer snabbt. Det följande 5 av de bästa och gratis leverantörerna av bloggmallwebbplatser som du kan prova.

  • 4 skäl till att du inte är lämplig att vara bloggare
  • Blogger vs WordPress, vilket är bättre?
  • Enkla sätt att ändra mallar (teman) på Blogger

5 gratis webbplatser för bloggermallleverantörer

1. Exponerar dem

Exponerar dem är en gratis webbplats för bloggmallleverantörer som presenterar en mängd eleganta, charmiga och högkvalitativa layouter. Bortsett från det har denna webbplats en samling av de bästa bloggarmallarna, varav några är inspirerade av teman WordPress, Dribble och Tumblr. Denna webbplats tillhandahåller också layout en variation som sträcker sig från teknisk blogg, tidskrift, personlig blogg, till monter.

2. Templatism

Templatism är en gratis blogger mall leverantör webbplats som är mycket bekant bland bloggare genom att presentera konceptet platt design och modernt som verkligen är mycket attraktivt. För de av er som är nya i bloggvärlden är Templateism en webbplats som du måste besöka eftersom den har en samling coola bloggmallar och skiljer sig från de andra.

3. SoraTemplates

SoraTemplates är en webbplats som erbjuder gratis bloggmallar av hög kvalitet och är en inspiration för bloggare att bestämma deras utseende eller idé layout lämpliga att appliceras på deras blogg. Du får massor av idéer för att bestämma den bästa bloggermallen för en blogg genom att prova mallarna på den här webbplatsen.

4. Bt-mallar

Bt-mallar är en gratis blogger mall leverantör webbplats som är mycket välkänd och en favorit. Genom att erbjuda en mängd olika mallar aktuellt, Btemplates producerar alltid coola bloggmallar av hög kvalitet. Det ger också mallar i olika kategorier som layout, kolumn, färg, position sidofältoch stil.

5. SEOBloggerTemplates

SEOBloggerTemplates är en gratis bloggmallleverantörswebbplats som tillhandahåller de saker som bloggare behöver för att göra arrangemang OnPage SEO vilket kommer att påskynda processen. Dessutom är mallarna som tillhandahålls också lyhörda. Denna webbplats är perfekt för dig att besöka för att hitta den bästa bloggermallen som ägnar mer uppmärksamhet åt och prioriterar SEO.

Så det är 5 gratis webbplatsleverantörer av bloggmallar. Intresserad av att bli bloggare och prova gratismallen ovan? Dela den här artikeln med alla dina vänner, ja!