10 bästa Android-bollspel 2020 + nedladdningslänkar

De bästa Android-fotbollsspelen kan alltid underhålla spelare. Ladda ner de 10 bästa Android-fotbollsspelen 2020 i den här artikeln, gratis!

Android-fotbollsspel som för närvarande cirkulerar har också grafisk kvalitet gameplay vilket är inte mindre bra än fotbollsmatchen på plattform Övrig.

Fotboll har alltid varit en sport som har en enorm fansbas. På samma sätt är fotbollsmatcher också extraordinära.

Att tävla om smidighet i fotbollsspel är som en vana som är nära knuten till samhället i stort, och nu kan dessa smidiga slagsmål göras direkt från en Android-telefon.

Att njuta av en fotbollsmatch får oss att föreställa oss att vara spelare eller tränare. Alla dessa fantasier kan kanaliseras genom följande Jkas rekommenderade Android-fotbollsmatch.

Rekommenderade bästa fotbollsspel för Android 2020

Med den nuvarande utvecklingen av marknaden för mobila spel tävlar många fotbollsspelutvecklare om att marknadsföra sina produkter till Android-mobilanvändare.

För närvarande finns det många fotbollsspel på marknaden som du kan ladda ner och spela, dock inte alla erbjuder en trevlig spelupplevelse.

Inte alla utvecklare erbjuder upplevelsen av att spela bollspel som på konsoler eller datorer, många gör det slarvigt när de utformar sitt spel.

Av de många spelen som cirkulerar har ApkVenue valt de 10 bästa fotbollsspel som du kan ladda ner och spela på din Android-telefon.

1. eFootball PES 2020, det bästa fotbollsspelet

För fans av fotbollsmatcher måste de känna till namnet PES. Du behöver inte ha en dator för att spela det här spelet, för nu finns det eFootball PES 2020.

Med den höga upplösningen du har kommer du att känna dig som hemma under lång tid att spela de olika tillgängliga lägena. Det finns många ligor som läggs till i det här spelet, till exempel de ryska, belgiska, skotska och turkiska ligorna.

Förutom det kan du också spela dina legendariska fotbollsspelare! Säg det bara Beckham, Zico, Romario, Cruyff, fram tills Maldini. Gå upp ultimata teamet-du med dessa spelare!

InformationeFootball PES 2020
UtvecklareKONAMI
Recensioner (Antal granskare)4.3 (4.954.393)
Storlek94 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner eFootball PES 2020 här

LADDA NER KONAMI Sportspel

2. Bästa Android-fotbollsspel Football Strike - Multiplayer Soccer

Om du är besatt av att vara en dödsmakare som David Beckham eller Christiano Ronaldo ser det här Android-fotbollsspelet ut som det för dig.

Fotboll Strike Multiplayer Soccermåste du ta en frispark så att den träffar målet. Du kan ändra utseendet på spelaren som används.

Olika lägen är tillgängliga i detta Android-spel, till exempel Skjutlopp läge och Karriärsläge. För att göra det mer utmanande kan du spela med dina vänner inuti flerspelarläge.

InformationFootball Strike - Multiplayer Soccer
UtvecklareMiniclip.com
Recensioner (Antal granskare)4.3 (1.532.500)
Storlek57 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner Football Strike - Multiplayer Soccer här

Football Strike - Multiplayer Soccer

3. Det bästa FIFA-fotbollsspelet

Om du gillar FIFA-spelet bör du prova FIFA fotboll den här! Utvecklad av Elektronisk konst, detta spel får dig att känna känslan av att spela FIFA-spel för PC.

I detta Android-bollspel Du kan spela PVP-läge för att testa dina spelfärdigheter genom att slåss mot spelare från hela världen. Om du inte är säker kan du slåss mot datorn ändå!

Öva skicklighet dina spelare för att förbättra dina spelares förmågor. Förutom det, med så många val av klubbar och spelare, kommer du inte att bli uttråkad att spela det här spelet!

InformationFIFA fotboll
UtvecklareELEKTRONISK KONST
Recensioner (Antal granskare)3.8 (6.601.901)
Storlek80 MB
Installera den100.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner FIFA Soccer här

FIFA fotboll

4. Soccer Star 2020 Top League

För fans av bollspel som vill tänka sig forma slutlig sitt eget team, Soccer Star 2020 Top League är ett Andorid-spel att tänka på.

Funktionerna i detta bästa Android-bollspel kommer att vara gör att du känner känslan av att vara både tränare och spelare. Du kommer att förhandla fram ett kontrakt med klubben för att nå bästa avtal.

Efter att du undertecknat kontraktet börjar din kamp för att leda ditt lag att bli ligamästare. Om du känner att du behöver öva finns det ett övningsläge för att finjustera dina spelfärdigheter.

InformationSoccer Star 2020 Top League
UtvecklareGenera-spel
Recensioner (Antal granskare)4.1 (856.515)
Storlek77MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner Soccer Star 2020 Top League här

Soccer Star 2020

Ett annat bästa Android-bollspel

5. Poäng! Hjälte

Vill du prova något annorlunda än de flesta av de bästa fotbollsspelen? Göra! Hjälte är svaret.

Med sin skärmorientering potrait, Nej landskap som de flesta spel, du kan känna en annan känsla av att spela från andra fotbollsmatcher.

Det finns hundratals nivåer som du måste erövra för att vinna troféer och olika andra utmärkelser. Speldet låter dig göra banankick för att bryta in i motståndarens mål.

InformationGöra! Hjälte
UtvecklareFirst Touch Games Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.2 (6.481.311)
Storlek97 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.4

Ladda ner poäng! Hjälten är här

Göra! Hjälte

6.Dream League Soccer 2020

Dream League Soccer 2020 är ett offline fotbollsmatch med otroligt många nedladdningar, upp till 10 miljoner människor fler.

Du ha friheten att skapa, förändra och kontrollera drömlag-din egen. Utmana dina vänner att bevisa vem som spelar det här spelet.

Detta Android-spel har också en officiell FIFPro-licens så att du kan spela dina favoritspelare. Du kan till och med bygga din egen drömstadion!

InformationDream League Soccer 2020
UtvecklareFirst Touch Games Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.2 (1.115.593)
Storlek349 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Dream League Soccer 2020 här

Sports Apps First Touch DOWNLOAD

7. Football Manager 2020 Mobile

För dig som vill känna att du är chef världsfotbollslag, det här Android-bollspelet måste verkligen prövas.

Fotbollschef är en franchise kända sportspel, och under de senaste åren kan du njuta av deras produkter på Android-telefoner.

Även betald, kvalitet gameplay och grafiken från Football Manager 2020 utan tvekan toppklass, så du kommer inte bli besviken även om du har spenderat mycket pengar.

InformationFootball Manager 2020 Mobile
UtvecklareSEGA
Recensioner (Antal granskare)4.3 (22.554)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.4

Ladda ner Football Manager 2020 Mobile här

LADDA NER Spel

8. Top Eleven 2020

Som ett bästa fotbollsmatch för Android, Topp elva fokuserar mer på hur spelaren kan bli den bästa fotbollschefen. Skapa din egen strategi och formation och besegra sedan motståndarna!

Du kan namnge din klubb fritt. Du kan kontrollera alla aspekter av klubben, med start från träningspass, övergångar, val av grupp, formationsarrangemang, klubbens ekonomi, till design jersey ditt lag.

Om du är nöjd med att bilda ett lag är det dags att testa det! Du kan slåss mot andra chefer från hela världen för att bevisa vem som är bäst!

InformationTop Eleven 2020
UtvecklareNordeus
Recensioner (Antal granskare)4.3 (3.977.577)
Storlek97 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner Dream Top Eleven 2020 här

Nordeus Sports Games LADDA NER

9. World Soccer League

Nästa bästa fotbollsmatch som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är World Soccer League som har laddats ner mer än 100 miljoner gånger.

I det här spelet finns cirka 60 landslag, 60 klubbar med 2000 spelare. Det finns fyra lägen som du kan spela, nämligen Utställning, Kopp, Ligaoch Träning.

Om du vill veta en lista över de bästa onlinespel som är roliga att spela, läs bara artikeln nedan!

InformationWorld Soccer League
Utvecklaremobrix
Recensioner (Antal granskare)4.3 (1.634.097)
Storlek46 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.0

Ladda ner World Soccer League här

Mobirix Sportspel LADDA NER

10. Vinnare Soccer Evo Elite

Det senaste rekommenderade Android-bollspelet är Vinnare Soccer Evo Lite, ett offline fotbollsmatch eller kan spelas utan internet.

Spelare kan interagera med andra spelare från hela världen. Speciellt i detta spel kan spelare spara episka ögonblick under matcher.

Det finns flera spellägen, till exempel konkurrens, liga och träningsläge. Detta Android-spel har potential att bli beroendeframkallande för fotbollsfans tack vare det gameplaylätt.

InformationVinnare Soccer Evo Elite
UtvecklareTouchTao
Recensioner (Antal granskare)4.2 (511.177)
StorlekVariera efter enhet
Installera den100.000.000+
Android MinimumVariera efter enhet

Ladda ner Winner Soccer Evo Elite här

Vinnare Soccer Evo Elite

Granskning: Hur bra är Android-fotbollsspelet 2020?

Fotbollsmatch i allmänhet kräver en dedikerad konsol eller dator med höga specifikationer att spela det. Grafiken i detta spel är välkänd krävande.

Tillsammans med den tekniska utvecklingen samt den ökande efterfrågan på marknaden för de bästa fotbollsspelen på Android har många utvecklare börjat utveckla sina spel för denna plattform.

Den här gången Kvaliteten på fotbollsspelet på Android är mycket bra när det gäller grafik och spelspela. Trots att uppleva nedvärdera från konsolversionen är denna spelrad fortfarande värt att spela.

För dig som gillar sportspel så här är det verkligen obligatoriskt att ladda ner fotbollsspelet Jakas rekommendation den här gången. Garanterad att inte ångra det.

Det här är de 10 bästa rekommendationerna för Android-fotbollsspel som du kan spela med dina vänner. Vilken gillar du mest gäng?

Denna spelrad som ApkVenue rekommenderar har funktioner, grafik och gameplay vilket är mycket bra, riktigt bra att spela på helger.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla och jag ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found