suger! 7 skådespelare som är villiga att lida för en misslyckad och inte känd film

Trots att de har drabbats av akuta skador och sjukdomar som ett resultat av att de agerar optimalt i filmer, kan dessa sju aktörer fortfarande inte göra sina filmer framgångsrika på marknaden.

När man spelar en karaktär i en film måste en skådespelare dedikeras genom att ge sitt bästa så att filmen får bra recensioner och också säljer på marknaden.

Inte sällan är många skådespelare villiga att förvandlas till extrema och genomföra dödliga scener. Bara ett exempel Linda Hamilton, som spelade Sarah Connor i Terminator-serien, som förlorade hörseln under inspelningen av Terminator 2.

Lyckligtvis var offret inte förgäves på grund av Terminator 2 framgång blir en mästerverk. Tyvärr är inte alla offeraktörerna värda det som Linda.

7 skådespelare som vill ha lidande i Medioker-filmer

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera flera skådespelare som är villiga att göra farliga och lidande scener men tyvärr är filmen faktiskt den flop.

Vissa är villiga att gå på en extrem diet för sin roll och drabbas av allvarlig sjukdom. Det finns också skådespelare som är villiga att lägga vikt på det extrema men deras filmer är i rörelse.

Fängslad av skådespelaren Jaka menade? Titta bara på den här artikeln i sin helhet, gäng!

1. 50 Cent - All Things Fall Apart (2011)

Innan en karriär som skådespelare, Curtis James Jackson III eller vad som är allmänt känt som 50 öre är en berömd rappare med flera utmärkelser.

Efter att ha spelat i filmer med små roller fick 50 Cent äntligen möjlighet att bli producent, författare, liksom huvudaktör i en biografisk film, Alla saker faller sönder.

I den här filmen spelar han en fotbollsspelare som diagnostiseras med en tumör. I sin roll är han villig att dieta så extremt att hans kropp ser ut som en levande skalle för hans roll.

Tyvärr är den här filmen verkligen floppad och sänds aldrig ens på storbildsskärmen. Det enda som gjorde den här filmen känd är på grund av kroppstransformationen som 50 Cent genomgick.

2. Bob Hoskins - Super Mario Bros. (1993)

Vem bland er gillar verkligen att spela detta klassiska Nintendo-spel? Bara så att du vet, visar det sig Super Mario bröderna. gjordes till live action 1993, gänget.

Tyvärr är den här filmen så ful att Nintendo har gett upp att anpassa spelet till en film. Inte bara det, som Mario, Bob Hoskins var också tvungen att lida vid filmning.

Under inspelningen hade Bob varit elektriskt, drunknat, knäckt fingret och till och med knivhuggit fyra gånger. På grund av sin frustration filmade Bob ofta i berusat tillstånd.

3. Ashton Kutcher - Jobb (2013)

Steve Jobs verkligen ett fenomenalt geni. Inte konstigt att det för närvarande finns flera biografiska filmer om medgrundare Apple på den här.

En av dem är Jobb spelad av Ashton Kutcher. För att se ut som Steve Jobs är Ashton villig att imitera Steve Jobs diet, som bara konsumerar frukt och grönsaker.

Den extrema kosten fick Ashton att drabbas av akut pankreatit som nästan kostade honom livet. Tyvärr var offret förgäves med tanke på att filmen var mindre framgångsrik i Box Office.

4. Charlize Theron - Aeon Flux (2005)

Om du är på 90-talets generation kommer du definitivt ihåg det först MTV har ett animeringsprogram som heter Flytande animering. Detta program blev senare grunden för animerade filmer som Beavis + Butthead, Daria och Celebrity Deathmatch.

En av de mest kända Liquid Television-serierna är Aeon Flux som berättar historien om en framtida hemlig agent. På grund av dess framgång gjordes denna animation sedan live action.

Charlize Theron valdes till huvudpersonen i den här filmen. Charlize insisterade på att göra farliga scener på egen hand utan att använda en stuntman.

Vid filmning föll Chatlize först i nacken och fick ryggmärgen att förskjutas. Bara 1 cm från varandra kan han bli förlamad permanent.

Det har varit desperat, filmen säljer inte ens, gäng. Det slutade inte där, smärtan försvann inte på åtta år så Charlize var tvungen att genomgå ryggkirurgi.

5. Channing Tatum - The Eagle (2011)

Under inspelningen av en actionfilm måste skådespelaren ha varit förberedd om han till exempel skulle få skador på kroppen, med tanke på de farliga scenerna han var tvungen att göra.

Även om, Channing Tatum drabbades av allvarliga skador som han inte hade förväntat sig tidigare. I filmen Örnen, Channing var tvungen att göra en stridsplats i en frusen flod.

För att förhindra hypotermi finns under kostymen en speciell våtdräkt som kan fyllas med varmt vatten för att värma hennes kropp under filmningen.

Tyvärr hällde det slarviga besättningen till och med varmt vatten på våtdräkterna så att kroppen, särskilt Channings könsorgan, fick brännskador.

Detta förvärrades av filmen som inte sålde bra på marknaden. Redan sjuk i kroppen, sjuk i hjärtat också, gäng.

6.Jared Leto - Kapitel 27 (2007)

Kapitel 27 är en berättande biografisk dramafilm Mark David Chapman, mannen som är känd för att mörda John Lennon, en medlem av The Beatles.

När han spelar Mark är Leto villig att öka sin vikt med mer än 30 kg. Leto har också tidigare genomfört extrema omvandlingar i drogberoende filmer, Requiem for a Dream och Dallas Buyer's Club.

På grund av sin snabba viktökning fick han akut artrit, arytmioch högt kolesterol. Han hade faktiskt svårt att gå och var tvungen att använda en rullstol.

Detta engagemang var förgäves efter att kapitel 27 inte exploderade på marknaden.

7. John Travolta - Gotti (2018)

Inte bara offra fysiskt, skådespelaren måste också kunna offra mentalt. John Travolta dedikerade åtta år av sitt liv för att filma historien om en berömd maffiaboss, John Gotti.

Under förberedelserna för den här filmen 2011 gick producenten i fängelse. Senare producenter gick också i fängelse för bedrägeri. Noteras, denna film bytte producent upp till 44 gånger.

Trots det är Travolta fortfarande optimistisk att den här filmen kommer att bli en succé. När filmen släpptes efter att ha gått igenom nästan tio år av galen produktion, tjänade den bara en miljon dollar, aka en fruktansvärd förlust.

Det var Jakas artikel om 7 dedikerade skådespelare som var villiga att lida under filmningen men filmen misslyckades fortfarande. Wow, riktigt nedslående, gäng.

Om du har andra åsikter, skicka in dem i kommentarfältet, ja. Vi ses igen vid ett annat tillfälle!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found