hur man använder marshmallows doze-funktion på din smartphone

Doze är den senaste funktionen på Android M för att spara batteri. Men det visar sig att det finns många liknande applikationer som vi kan installera på våra Android-smartphones utan att behöva uppdatera till Marshmallow

Du måste ha känt till de senaste tillgängliga funktionerna Android Marshmallow det är Slumra. Denna funktion tros spara Android-batteriet mer effektivt. Denna funktion har faktiskt utvecklats länge men kan bara släppas på Android Marshmallow. Doze har en fungerande princip genom att stänga av alla program som körs bakgrund för att spara batteri. Ja, en av huvudorsakerna till slöseri med batterier beror på de många applikationer som körs på det bakgrund även om smarttelefonen inte används. Denna Doze-funktion utvecklades för att spara batteri och göra batteriet mer optimalt. Även med den här funktionen kan vi spara batteri upp till 3 gånger.

Doze på Android Marshmallow kan verkligen göra smarttelefonens batteri och RAM mycket effektivare och tåligare. Så du behöver inte tveka längre för attuppdatering din smartphone till Android Marshmallow. Tja, om din smartphone inte kan vara detuppdatering till Marshmallow? Du behöver inte oroa dig för det finns flera applikationer som fungerar som Doze och kan spara Android-smarttelefonbatteri upp till tre gånger.

  • Lär känna, DOZE, Android Marshmallow-funktionen som kan spara 3 gånger batteriet
  • Här är 5 miljoner Android-smartphones med det mest hållbara batteriet

7 Suddiga applikationer för Android

Det finns flera applikationer som faktiskt fungerar på samma sätt som Doze on Marshmallow, nämligen för att spara batteri. Men det finns till och med applikationer som lägger till vissa funktioner som ett komplement. Här är 7 applikationer som fungerar på samma sätt som Doze on Marshmallow.

1. Doppa för bättre batteritid

Från namnet är detsamma. Doze for Better Battery Life är dock ett tredjepartsapplikationsprogram för att optimera batterianvändningen på Android. Denna applikation skiljer sig från Strömsparläge som finns på Android Lollipop. Funktioner energibesparing på Lollipop stänger det bara av dataanslutningen och slår sedan på den igen när användaren öppnar applikationen i fråga. På Doze behöver användarna bara aktivera sin smartphone-skärm och automatiskt kan dataanslutningen och applikationerna användas igen. I synnerhet är Doze på Android Marshmallow bara aktiv när smarttelefonen lämnas i 30 minuter. Medan du är på Doppa för bättre batteritid Du kan aktivera den här funktionen när som helst.

YirgaLab-produktivitetsappar LADDA NER

2. Naptime

Precis som den tidigare applikationen. Naptime inaktivera också vissa appar som arbetar med bakgrund för att spara batteri. Skillnaden är att Naptime har mer kompletta funktioner, men för att kunna använda den måste din Android-smartphone vara i ett tillstånd som ärrot.

3. Gröna

Ansökan Gröna har också möjligheten att stänga av batterier som dränerar Android-appar när de inte används. Greenify inaktiverar körande appar genom att döda processer service på ansökan. Nästan samma som Doze-funktionen på Android Marshmallow. Tyvärr orsakar appen inaktiverad av Greenify att appen inte kan prestera push-meddelande och uppdatering när den är avstängd.

Oasis Feng Apps Developer Tools LADDA NER

4. Stängapp

Shutapp har liknande funktioner som Doze på Android Marshmallow. Denna applikation dödar program som körs bakgrund som inte används. Unikt kan Shutapp fortfarande ta emot push-meddelande även om programmet är avstängt. Tja, mycket användbart för dig som vill spara batteri men hålla kontakten med sociala medier eller chatta.

5. Döm nu (rot)

Även om det fortfarande är i beta-scenen, Dösa nu ganska genomförbart att använda. Denna applikation klassificeras som lättare än de andra. Doze Now dödar också alla program som körs bakgrund när den inte används. Tyvärr, när Android-skärmen slås på igen, startar den här appen inte automatiskt om det som stängdes av tidigare. Du måste manuellt öppna appar som har stängts av. Doze Now kräver också åtkomst rot för den använda smarttelefonen. Denna applikation anses dock kunna spara mer Android-batteri.

6. Hibernation Manager

Hibernation Manager är också ett program som kan spara batteri Android-enheter som Doze. Den här appen kan också stänga av vissa programvara aktiva som tömmer batteriet. Du kan fritt välja vilka applikationer som ska inaktiveras när skärmen stängs av. Dessutom, om din smartphone har varitrot, då kan du använda CPU-viloläge. Där den här applikationen får CPU: n att arbeta med den lägsta frekvensen för att spara smartphone-batteri.

7. Dösa batterisparare

Dås batteribesparing påstod sig vara ganska effektiv när det gäller att spara batteri genom att stänga av oanvända applikationer. Du kan också enkelt välja vilka program du vill stänga av. Vi rekommenderar att du inte stänger av sociala appar eller budbärare eftersom Doze Battery Saver inte automatiskt återaktiverar appar som har stängts av. Du måste öppna varje applikation manuellt via menyn miljö på denna Doze Battery Saver.

Det var några applikationer som liknar Doze-funktionen på Android Marshmallow. Målet är naturligtvis att spara batteri på smarttelefonen. Du kan välja en av dem att använda och naturligtvis, med den här applikationen kan du uppleva Doze-funktionen på Marshmallow utan att behöva uppgradera ditt Android-smarttelefons operativsystem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found