ny! Här är 10 avancerade augmented reality-spel som du måste prova

_Augmented Reality_ (AR) -teknik har länge funnits på Android-baserade enheter. Här berättar ApkVenue dig 10 augmented reality-spel som du måste spela på Android.

Teknologi Augmented Reality (AR) faktiskt länge varit närvarande på Android-baserade enheter. Pokémon GO är ett av de populära spelen som utnyttjar denna teknik. Presentet 2016, Pokemon GO omedelbart uppmärksammades nätanvändare genom att kombinera AR.

Förutom Pokemon GO finns det många AR-baserat spel tillgänglig i Google Play Butik. Ha gameplay vilket är lika spännande, här berättar ApkVenue dig 10 spel förstärkt verklighet som du måste spela på Android. Kom igen, lyssna!

  • 10+ applikationer för bästa förstärkta verklighet (AR) på Android och iOS 2016
  • Vad är skillnaden mellan Augmented Reality vs Virtual Reality?
  • Officiell! ASUS ZenFone AR blir den första Android med 8 GB RAM

10 Augmented Reality-spel du måste spela på Android

1. Bee Ready

Fotokälla: Foto: androidauthority.com

Bee Ready är ett av Augmented Reality-spel som har gameplay enkel. Genom att använda en smarttelefonkamera gör du det spela genom att skjuta bin det är runt dig. Det finns också fjärilar i spelet som inte kan skjutas.

Vad du behöver är upprätthålla blod och uppnå högsta poäng. När ditt blod slutar slutar detta spel. Ibland finns det ballonger som du kan skjuta för att få extra ammunition och blod.

2. Domino World

Fotokälla: Foto: play.google.com

Projekt Tango är ett av de projekt som utvecklats av Google med hjälp av teknik förstärkt verklighet. Domino World är ett spel utvecklat för Project Tango-baserade enheter.

Som att spela domino, kommer du att ordna dem i din miljö, till exempel bord eller stolar. Du kan också släppa den för skapa en dominoeffekt. Tyvärr är detta Augmented Reality-spel bara begränsat till ett fåtal smartphones, till exempel Lenovo Phab 2 Pro och Asus Zenfone AR.

3. Intrång

Fotokälla: Foto: nerdophiles.com

Utvecklat av Niantic, Inträde bli ett av de bästa Augmented Reality-spelen på Android. Kommer före Pokemon GO, detta spel faktiskt uppmärksammades av många spelare. Ingress kräver också dig spelar utomhus.

Ingress visar var portalen finns. Du måste hacka, bygga det för ditt lag och bekämpa fiender som försöker stjäla. Ingress kan vara ett alternativ till AR-spel, för de av er som inte gillar att spela Pokemon.

4. SpecTrek

Fotokälla: Foto: play.google.com

SpecTreck rekommenderas starkt för dig som gillar spel med skräck-tema i kombination med förstärkt verklighet. Ha gameplay som Pokémon GO, måste du gå runt och fånga ett spöke som strövar omkring.

Huvudmålet med SpecTrek är att få dig att leka utomhus och gå runt. Du kan ladda ner detta spel gratis, tillfälligt full version du måste betala 2,49 US $ eller däromkring IDR 33 tusen.

VISA ARTIKLAR

5. Temple Treasure Hunt

Fotokälla: Foto: play.google.com

Brädspel mycket älskad av unga människor idag. Kan spelas med dina vänner, Temple Treasure Hunt är en av interaktivt brädspel ser ut som du måste försöka. Förutom att använda AR, kombinerar detta spel det också med en platsdetekteringsfunktion.

På plussidan kunde Temple Treasure Hunt göra det spelade med vänner du använder flera smartphones samtidigt. Tyvärr är detta spel fortfarande fyllt med massor buggar, men inte för irriterande.

6. Toyota 86 AR

Fotokälla:

Toyota 86 AR mycket roligt att spela för de av er som gillar bilspel. Förutom att vara ett Augmented Reality-spel används Toyota 86 AR också som ett marknadsföringsmedel för världsberömda biltillverkare. För att spela stannar du tryckmarkörer ges till spelet.

Du kan placera markeringarna både på golvet och på bordet. Genom att använda kameran upptäcker Toyota 86 AR automatiskt markörerna för att få bilen att visas. Du kan också Att göra drivande i det omgivande området som du vill.

7. VÄRLDEN

Fotokälla: Foto: kotaku.com.au

Precis som Domino World, spel VÄRLDEN är ett annat spel som bara kan spelas på baserade enheter Google Project Tango. I det här spelet kan du spela genom att bygga olika saker i ditt rum.

VÄRLDEN mycket lämplig för spelas av barn och vuxna genom att visa rolig och attraktiv grafik. Även om batteriet är helt tömt kan WOORLD laddas ner och spelas gratis.

8. Ghost Snap AR

Fotokälla: Foto: youtube.com

Ghost Snap AR det kommer påminna dig om spelet med en överblick Dödlig ram eller DreadOut. I det här spelet kommer du att spela som om du tittade igenom sökare kamera. Du kommer fortsätter att jagas av spöken även om du springer eller bara är tyst.

Ghost Snap AR är väldigt spännande för dig som vill testa din adrenalin genom att spela skräckspel. Du kan ladda ner Ghost Snap AR Augmented Reality-spelet gratis och spela utan att ens betala.

VISA ARTIKLAR

9. Zombies, Run!

Fotokälla: Foto: androidcommunity.com

Vilja kondition medan du spelar ett spel med zombies jagas? Spel Zombie, spring! kan vara lösningen. Detta spel fungerar bara när du går eller springer. Du öppnar en ny storyline varje gång du kör i det här spelet.

Zombies, Run! du kan spela både utomhus och inomhus om du har löpband. Detta spel är väldigt populärt för de av er som vill vara atletiska. Zombies, Run! kan laddas ner gratis och du behöver bara betala för lite extra innehåll.

10. Fader.io

Fotokälla: Foto: techtimes.com

Spelare Förstapersonskjutare (FPS) hoppar definitivt inte över spelet Father.io. Detta spel erbjuder en realistisk upplevelse av att spela FPS-spel. Genom att använda lasermärke, Father.io har gjort utveckling vid Indiegogo.

Father.io verkar vara revolutionerade FPS-spel. Father.io kan spelas med vänner, dela upp i två lag, slåss mot fiender och skydda gisslan.

Tja, där är det 10 spelbaserade förstärkt verklighet som du måste spela på Android. Teknologi förstärkt verklighet verkar förändra spelupplevelsen mobil. Har du någonsin spelat ett av spelen ovan. Glöm inte dela med sig Din spänning finns i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found