hur man använder telegram på den senaste mobiltelefonen, pc och webb 2021

Hur man använder Telegram liknar andra chattapplikationer. Det är bara det, det finns fördelar med Telegram-applikationen som andra chattapplikationer inte har.

Hur man använder Telegram faktiskt inte bara för chatt endast. Det finns dock många andra funktioner som du kan använda när du använder den här applikationen.

Telegram är den mest populära chattapplikationen som faktiskt använder den som WhatsApp, Line och andra. Ändå finns det flera fördelar med Telegram-applikationen som andra applikationer inte har.

Den här applikationen använder en molnbas så att meddelandeleveransen kan gå snabbare. Dessutom är Telegram också ganska lätt och äter inte mycket minne på din mobiltelefon, gäng.

Även om det är märkt som en chattapplikation har Telegram faktiskt en mängd funktioner som inte bara fokuserar på att skicka snabbmeddelanden, du vet!

Telegram-funktioner är unika och riktigt coola. Med början från hemlig chatt, kanal, och mycket mer. Om du är intresserad och vill veta hur man använder Telegram, se följande artikel, ja!

Hur man använder Telegram på mobilen

Hittills har chattapplikationer gjort oss oroliga eftersom våra privata konversationsdata kan hackas och delas. Men inte så med Telegram, gäng.

Telegram använder en krypteringsfunktion början till slut vilket syftar till att göra din chatt säkrare. Eftersom det är så säkert har Telegram till och med blivit en favoritchattapplikation för korruptorer och terrorister, gäng.

För inte så länge sedan bröt nyheten ut att WhatsApp skulle uppdatera funktionen Integritet har potential att äventyra din integritet. Istället för att vara komplicerat är det bättre att bara installera Telegram, gäng.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta hur du enkelt använder Telegram-applikationen på din mobiltelefon. Kolla in det!

1. Ladda ner och installera Telegram

  • Om du använder iPhone, kan du ladda ner direkt på App Store. Om du är en användare Android, kan du ladda ner Telegram direkt via följande länk som ApkVenue tillhandahåller:
Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER

Eller via följande länk:

Ladda ner den senaste versionen av Telegram för Android

  • När du har laddat ner den installerar du Telegram på din mobiltelefon som vanligt.

2. Skapa ett Telegram-konto

Registrera dig sedan och skapa ett Telegram-konto. Vägen är lätt, du stannar Skriv in ditt telefonnummer endast.

  • Öppna Telegram-programmet som har installerats. Klicka på skrivning i huvudmenyn Starta meddelanden.

  • Ange ditt telefonnummer tillsammans med riktnummer. Antag att du bor utomlands, glöm inte att ändra riktnummer.

  • Du kan inte registrera dig för telegram via e-post och kan bara använda telefonnummer. Ge tillstånd till Telegram för att komma åt kontakter, meddelanden, lagring och andra.

  • Om du har angett ditt mobilnummer korrekt gör du det få ett SMS som innehåller en bekräftelsekod. Ange koden i den angivna kolumnen.

  • Telegram kommer omedelbart att lägga till en lista över dina kontaktvänner som använder Telegram automatiskt när du har gett kontaktåtkomst.

3. Skapa en Telegram-profil

När du har registrerat dig är det dags att skapa din egen Telegram-profil.

  • Klicka på menyknappen som har ikonen för de 3 vertikala linjer uppe till vänster och klicka sedan på inställningar.
  • Du kan ersätta foton med foton som du har redigerat, lägga till din Bio eller ändra ditt Telegram-användarnamn efter behag.

4. Lägga till en kontakt

Om din vän som också använder Telegram av en slump inte dyker upp vänlista, kan du lägga till dina egna kontakter manuellt.

  • Klicka på knappen menyoch välj sedan Kontakter.

  • Du kan lägga till vänner med Bjuda in vänner eller hitta nya personer i ditt område genom att välja Hitta människor i närheten.

5. Starta konversationen

Nu är det dags för oss att ange stegen för att starta en konversation eller chatt.

  • Klicka på huvudsidan i Telegram-applikationen blå penna logotyp i det högra hörnet av skärmen.

  • Välj en kontakt för att starta konversationen eller så kan du klicka på logotypen "+" i blått i skärmens högra hörn.

Steg 6 - Skapa grupper

När du förstår hur du använder Telegram på ett grundläggande sätt vill ApkVenue nu lära dig hur du skapar en Telegram-grupp, gäng.

  • Klicka på på huvudmenyn penna ikon tidigare, välj sedan Ny grupp för att skapa en ny grupp.

  • Det häftiga är att på Telegram kan du skapa grupper som innehåller upp till 200 tusen människor, gäng!

7. Gör hemliga chattar

Det finns en cool funktion på Telegram där du kan chatta så mycket du vill utan att bli fast. Ändå, använd det inte för att fuska, gäng!

Funktioner Hemlig chatt är en funktion som kommer att tas bort historia chatta efter ett tag. Utöver det, hemlig chatt kan inte vara-fram- och har inget spår på servern.

Metoden är väldigt enkel, du vet! Följ bara stegen nedan, ja!

  • Klicka på Telegram-huvudmenyn blå penna ikon som tjänar till att skapa nya konversationer.

  • Välj ett alternativ Ny hemlig chatt, välj sedan en vän du vill chatta med i hemlighet.

8. Skapa en kanal

Kanaler tillåter oss att kommunicera med många människor, det är bara att de inte kan svara på vad vi säger på den platsen.

Det är som en radiosändning endast i textformat. Skillnaden med grupper är att kanaler har egenskaper 1-vägs kommunikation.

Du kan använda kanalen för att dela information med alla i den.

Förutom att skapa din egen kanal finns det också ett sätt att gå med i en kanal på Telegram via en delad länk. Så här skapar du en kanal:

  • Klicka på Telegram-huvudmenyn blå penna ikon som tjänar till att skapa nya konversationer.

  • Klicka på alternativ Ny kanal, ange därefter namnet och bilden på den kanal du vill ha.

Hur man använder Telegram på en bärbar dator / PC

Som ApkVenue sa tidigare kan Telegram inte bara användas på mobiltelefoner utan även på datorer, till och med på nätet. Även om det liknar WhatsApp Web finns det ganska stora skillnader.

Eftersom det är molnbaserat behöver du inte vara online Telegram på din mobiltelefon för att kunna använda Telegram PC och Telegram Web, gäng.

Nå, nu vill ApkVenue lära dig hur du använder Telegram på en bärbar dator eller PC. Kolla in det!

1. Ladda ner Telegram för PC

  • Ladda ner Telegram för PC-applikation via den officiella Telegram-webbplatsen (//telegram.org/). Justera den till den enhet du använder, ja.

  • Du kan ladda ner versionen det vanliga inte heller version bärbara. ApkVenue rekommenderar att du laddar ner den vanliga versionen.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER

Eller via följande länk:

Ladda ner Telegram för PC

  • Installera som vanligt.

2. Skapa ett Telegram-konto

  • Öppna programmet och klicka sedan på den blå knappen som står Starta meddelanden.
  • Ange ditt telefonnummer tillsammans med landets riktnummer. Se till att numret är korrekt eftersom det här steget är viktigt för att verifiera kontot.
  • Verifieringskoden skickas via Telegram-applikationen på din mobiltelefon. Du kan också välja att skicka en kod via SMS genom att välja alternativet Skicka kod via SMS.
  • Ange koden för verifiering.

  • Voila! Du kan nu använda Telegram på PC.

Hur man använder Telegram utan applikation (Telegram Web)

Om din dator inte har minneskapacitet längre för att installera Telegram kan du använda Webbtelegram som ett alternativ. Du behöver bara ett webbläsarprogram och en stabil internetanslutning.

  • Öppna webbplatsen //web.telegram.org/ i din webbläsare.

  • Ange det telefonnummer du använde för att registrera dig för Telegram. Klicka sedan på Nästa.

  • Telegram skickar en bekräftelsekod via chattfunktionen i applikationen. Ange koden för att verifiera.

  • Klart, deh! Riktigt enkelt, eller hur?

BONUS: Hur man använder Telegram för att titta på film

Som ApkVenue sa tidigare, förutom hur man använder Telegrams unika funktioner, kan du också prova hur du använder Telegram för att titta på Drakor och filmer.

Riktigt intressant, eller hur? Med det här chattapplikationshuvudstaden kan du titta på de senaste koreanska draman som för närvarande pågår fortsätter eller den färdiga, gänget.

Sedan, hur hur man använder Telegram för att titta på drakor och filmer? Kolla in följande artikel för den fullständiga guiden, ja!

Det var Jakas artikel om hur man använder Telegram på mobilen, PC eller webben. Förhoppningsvis gör den här artikeln dig intresserad av att använda Telegram, gäng!

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found