hur man uppdaterar Android oreo på Xiaomi Mi A1 för de av er som inte har det ännu

Xiaomi Mi A1 är den smartaste smarttelefonen för nätanvändare 2017. Så här uppdaterar du Android Oreo på Xiaomi Mi A1 för de av er som inte har fått det ännu. Prova det killar!

Du känner redan till Xiaomi-smarttelefonen som har fått mycket uppmärksamhet 2017? Ja, Xiaomi Mi A1 i samarbete med Google gav äntligen officiellt sin bästa gåva i slutet av 2017. Du vet redan, eller hur?

Xiaomi Mi A1 ger den här gången verkligen den senaste uppdateringen av operativsystemet, Android 8.0 Nougat till sina användare. Men tyvärr har vissa användare inte fått ett meddelande ännu. Hurså? Det är därför ApkVenue kommer att berätta för dig hur man uppdaterar Android Oreo på Xiaomi Mi A1.

  • Här är 12 sofistikerade Xiaomi-prylar förutom smartphones
  • Hur man byter Xiaomi-typsnitt utan rot i MIUI 10 och 11, enkelt!
  • Har du glömt ett Mi-konto? Så här återställer du ett glömt Mi-lösenord

Hur man uppdaterar Android Oreo på Xiaomi Mi A1

Precis i slutet av 2017 gav Xiaomi verkligen en överraskning till MiFans. Hur inte, via ett Twitter-konto Indonesiska nudlar (@xiaomiindonesia) meddelade att Android One Xiaomi-smarttelefonen får den senaste Android-operativsystemuppdateringen.

Inte utan villkor, för att uppdatera Xiaomi Mi A1 automatiskt Över luften (OTA) till Android 8.0 måste du uppdatera upp till Decemberversion 7.12.19 att göra det. Om du inte har fått ett meddelande, här är ett enkelt sätt att uppdatera Mi A1.

  • Efter att ha bekräftat uppdateringen till version 7.12.19 går du till menyn inställningar gå sedan till sidan Appar.

  • Glöm inte att visa alternativet Systemappar och öppna sedan applikationen Googles ramverk för tjänster och tydliga applikationsdata vid val Rensa all data.

  • Gå sedan till Android-huvudsidan och öppna Dialer-appen och skriv in koden nedan. Vänta tills du får meddelandet lyckas i meddelandefältet.

kopiera och klistra in i uppringaren: * # * # 2432546 # * # *

  • Slutligen måste du barauppdatera tillbaka på menyn Systemuppdatering för att börja få Android 8.0 Oreo. Vad du behöver förbereda är tillräcklig minneskapacitet och internetnätverk eftersom uppdateringen tar upp mer än 1 GB. Dessutom måste batteriet vara fullt eller över 20 procent.

Android 8.0 Oreo-funktioner och Xiaomi Mi A1-specifikationer

Fotokälla: Foto: indiatoday.intoday.in

Android 8.0 Oreo ger vissa prestandaförbättringar jämfört med den tidigare versionen av operativsystemet. Till exempel är menyalternativet Inställningar mer kortfattat, Bakgrundsgräns, Bild i bild, Meddelandepunkter, Smart textval och mycket mer. Du kan läsa mer om det på: 14 AVANCERADE funktioner i Android 8.0 Oreo, vet du?

Fotokälla: Foto: jalantikus.com

Xiaomi Mi A1 i sig är tvillingbror till Mi 5X som använder Android One-operativsystemet. Ingår i medelklassen, den här 3 miljoner smarttelefonen är utrustad med dubbla 12MP-kameror med funktioner tele-foto och bokeh killar.

SpecifikationXiaomi Mi A1
NätverkGSM / HSPA / LTE
Mått155,4 x 75,8 x 7,3 mm; 165 gram
Skärm5,5 tum; LTPS IPS LCD kapacitiv pekskärm 1080 x 1920 pixlar
ProcessorQualcomm MSM8953 Snapdragon 625 oktakärna 2.0 GHz
Minne4 GB RAM; 64 GB internminne
KameraDubbel 12MP + 12MP tele-fotolins bakre kamera


5MP främre kamera

Operativ systemAndroid 7.1.2 Nougat, uppgraderbar till Android 8.0 Oreo; Android One
Batteri3080mAh
Pris3.099.000 IDR (under officiell release september 2017)

Så det är en glimt av hur du uppdaterar Android Oreo på Xiaomi Mi A1 för de av er som inte har fått det ännu. Men ta det lugnt, Xiaomi kommer gradvis att tillhandahålla denna uppdatering jämnt via OTA. Lycka till grabbar!

Läs också artiklar om Xiaomi eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found