12 bästa PS2-spel genom tiderna av alla genrer

Många av de bästa PS2-spelen är fortfarande värda att spela idag. Denna spelrad kan också spelas med en emulator. Kolla in rekommendationerna här!

Många av de bästa PS2-spelen är fortfarande värda att spela 2020. Denna spellinje har ett utmanande spel såväl som en intressant historia, även för dagens standarder.

Även om PlayStation 2 för vissa människor är mycket föråldrad när det gäller grafik, kan detta hjälpas av unika koncept och intressanta historier som du inte får i andra spel.

Playstation 2-spelen som ApkVenue kommer att diskutera den här gången är spel som var mycket framgångsrika under sin tid. Nästan alla i Indonesien spelar spelkonsol detta, gäng.

Naturligtvis finns det fortfarande många människor som fortfarande spelar PS2 fram till nu. Så här är det bästa PS2-spel 2020 som du fortfarande förtjänar att spela idag. Lyssna, låt oss!

Senaste 2020 och bästa PS2-spelrekommendationerna genom tiderna

Många av er undrar varför du måste spela PS2 äventyrsspel eller någon gammal skolgenre? Faktum är att det finns många moderna spel som kan spelas idag.

Svaret är enkelt, nämligen eftersom den här listan över PS2-spel släpptes under videospelens guldålder. PlasyStation 2 blir en av de bästsäljande konsoler som någonsin gjorts.

För dem som inte har haft chansen att spela de bästa PlayStation 2-spelen kan du använda PlayStation 2-emulatorn på din bärbara dator eller PC för att spela den.

Du behöver inte ta längre tid, här är rekommendationerna de bästa PS2-spelen genom tiderna vilket fortfarande är värt att spela just nu.

1. Grand Theft Auto: San Andreas

För PS2 GTA-spelserien kommer varje version alltid att sälja bra. Speciellt med serien som höjde staden San Andreas som inställning för detta spel.

Grand Theft Auto San Andreas är ett av spelen med flest spelare. Detta spel är en favorit bland många människor även idag.

Allt är ett resultat gameplaydess vätskeformiga och du kan använda den på olika sätt. Resultatet? Det gjorde inte besviken.

Ett av PS2-spelen med bästa grafik, vi rekommenderar det fortfarande för dig att spela för gameplay och historien som presenteras i det här spelet är ganska intressant.

SpeldetaljerInformation
GenreAction-äventyr / sandlåda spel
UrsprungslandAmerikas förenta stater
Utgivningsdatum25 oktober 2004
UtgivareRockstar-spel
BetygM för moget blod och blod, intensivt våld, starkt språk, starkt sexuellt innehåll, användning av droger
Minnesblock408 kB
Typ av spelareLokal multiplayer - kooperativ: 2
Äventyrsspel Rockstar-spel LADDA NER

2. Guitar Hero

Låtar som Audioslave's Like a Stone, to Metallica kanske lyckas dekorera ditt liv genom följande skicklighetsspel, gäng.

Gitarrhjälte har alltid varit ett av de populära alternativa spelen i det indonesiska samhället, som täcker alla åldrar.

Det här populära PS2-spelet kan vara ännu roligare om du spelar det med gitarrkontroll är cool. Beroende, garanterat!

SpeldetaljerInformation
Genremusik
UrsprungslandAmerikas förenta stater
Utgivningsdatum1 november 2005
UtgivareActivision
BetygT för Teen
Minnesblock204 kB
Typ av spelareLokal multiplayer - Versus: 2

3. Naruto: Ultimate Ninja 3

Det näst bästa PS2-spelet är Naruto: Ultimate Ninja 3. Allas favorit-ninja i den här världen har många andra spelserier som inte är mindre spännande att spela.

Detta spel tar en bakgrundshistoria som nästan liknar Naruto-berättelsen i pre-Shippuden-eran, som den första scenen i Narutos träningsmatch mot Kakashi eller Sasuke Uchiha.

Detta Naruto-spel kan vara ett alternativt spel för fans av slagsmål som Tekken eller Mortal Kombat.

SpeldetaljerInformation
GenreKampspel
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum22 december 2005
UtgivareNamco Bandai
BetygT för Teen

4. Resident Evil 4

När man går in i fjärde positionen finns det ett spel som ApkVenue är säker på att många har spelat och naturligtvis är titeln redan mycket populär. Speciellt om det inte är det Resident Evil 4.

Det här zombietema-spelet är fortfarande populärt eftersom serien med namnet Resident Evil alltid erbjuder mycket spända äventyr, gäng.

Ta miljö En annan och mörkare stad än tidigare, kommer detta PS2 äventyrsspelspel att introducera dig för en fraktion Los Illuminados den dolda.

SpeldetaljerInformation
GenreLäskig skräck, Äventyr, Tredjepersonsskjutare
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum11 januari 2005
UtgivareCapcom
BetygM for Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Language

5. Final Fantasy X

PS2 RPG-spelfranchisen har också blivit en primadonna, inte bara på Playstation 2-konsolen utan också på PS1 till Gameboy Advance.

Inte konstigt att den 10: e spelserien släpptes på en av de mest populära konsolerna i världen. Final Fantasy X ekonomiskt framgångsrika och lyckades locka fler fans till denna franchise.

Namnet på detta PS2 äventyrsspel är alltid framgångsrikt tack vare en väldigt rörande historia, som gör många människor förvånade över det, gäng.

På grund av sin övning har Final Fantasy X utsetts till ett av de mest sålda spelen genom tiderna eftersom det har sålt upp till 8 miljoner kopiera runt världen.

SpeldetaljerInformation
GenreRollspel videospel
UrsprungslandAmerikas förenta stater
Utgivningsdatum18 december 2001
UtgivareFyrkant
BetygT för tonårsblod, våld
Minnesblock64 kB
Typ av spelare-

Andra bästa PS2-spel. . .

6. Kingdom Hearts

Vad händer om Final Fantasy-karaktärer kombineras med Disney-karaktärer? Säkert vara ett unikt och intressant spel.

Det var vad som gjordes av Kingdom Hearts, ett spel av Square Enix. Kingdom Hearts har karaktärer från Disney-universum samt Final Fantasy.

Även om PS2-spel för barn har gameplay vilket är unikt, hans namn kommer säkert att fortsätta att höras bland vuxna PlayStation 2-spelare, vet du.

På grund av sin popularitet har detta bästa PS 2-spel sålt upp till 4,78 miljoner exemplar över hela världen. Även om Jakas vän sa, Kingdom Hearts II mycket mer spännande och berömd.

SpeldetaljerInformation
GenreAction rollspel
UrsprungslandAmerikas förenta stater
Utgivningsdatum17 september 2002
UtgivareFyrkant
BetygE för alla: Våld
Minnesblock64 kB

7. Behov av hastighet: Underjordisk 2

Ett av de bästa PS2-spelen för flera spelare är en fortsättning på Need for Speed: Underground-serien, nämligen Need for Speed ​​Underground 2 som inte var mindre framgångsrik när den lanserades.

Spelets uppdrag är också detsamma, där spelare måste ändra sina bilar för att delta i gatalopp. Detta gör det till det mest populära PS2-spelet som efterfrågas på marknaden, gäng.

Bortsett från det har Need for Speed: Underground 2, som sägs vara ett av de bästa grafiska PS2-spelen, en hel del uppdateringar jämfört med föregående spel.

Uppdateringarna inkluderar ett mer varierat urval av modifieringar, det finns flera nya racinglägen och ett "roam" -läge (liknar Midnight Club), i en storstad som kallas "Bayview".

SpeldetaljerInformation
GenreTävlings
UrsprungslandAmerikas förenta stater
Utgivningsdatum15 november 2004
UtgivareElektronisk konst
BetygE för alla: Milda texter, suggestiva teman

8. Dynasty Warriors

Dynasty Warriors Det är väldigt intressant begreppsmässigt eftersom de historiska figurerna från Kina omarbetades med olika fysiska egenskaper och former.

Detta krigsäventyr PS2-spel försöker återuppliva spelgenren hacka och snedstreck genom att lägga till vrida historiska figurer in i det.

Dessa karaktärer är utrustade med en mängd unika kläder och vapen, vilket resulterar i coola kombinationer av drag också. Bra!

SpeldetaljerInformation
GenreHandling
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum11 november 2007
UtgivareKOEI
BetygT för tonåringar: våld
Minnesblock-
Typ av spelareLokal multiplayer - Versus: 2

9. Tekken 5

Det bästa PS 2-spelet har faktiskt fångat uppmärksamheten hos akuta kampspelspelare, särskilt kampspelsälskare från PS1s dagar för länge sedan.

När du går in på PS2-konsolen sätter detta spel alltmer sina huggtänder i spelkonkurrens stridande genom svalare grafik och rikare kombinationer av stridsstilar.

Tävlar med Mortal Kombat, det verkar som om detta spel är mer konsekvent när det gäller att presentera ett mer taktiskt typiskt strid, gäng.

SpeldetaljerInformation
GenreKampspel
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum25 februari 2005
UtgivareNamco
BetygT för tonårsspråk, sexuella teman, användning av alkohol och tobak, våld
Minnesblock57 kB

10. Vinnande 11

Kanske Vinnande 11 vara det mest spelade spelet från speluppställningen på PS2 som mest rekommenderad som ApkVenue diskuterade den här gången.

Fotbollsspel kommer att fortsätta att vara efterfrågade i Indonesien, eftersom de flesta av vår befolkning gillar den mest populära sporten i världen.

Att vinna 11 är ett av de bästa PS2-spelen för flera spelare genom tiderna. Dess närvaro har präglat tusentals och till och med miljoner spelares barndom i Indonesien.

Innan jag blev känd vid namn Pro Evolution Soccer älskad av PC-användare har Winning 11 varit det främsta valet för konsolanvändare sedan PlayStation 1-eran.

SpeldetaljerInformation
Genresporter
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum7 februari 2005
UtgivareKonami
BetygE för alla: Milda texter, suggestiva teman

11. Shadows of the Colossus

Detta kan vara PS2 äventyrsspel med den bästa grafiken någonsin! Anledningen är att det här spelet skapades specifikt av Sony för att öka försäljningen av denna spelkonsol.

Skuggan av Kolossen själv berättar om en prins som försöker återuppliva sin döda älskare, gänget.

För att göra detta måste prinsen slåss mot en grym titan som kommer att suga prinsens liv i utbyte mot att få sin älskare tillbaka till livet.

SpeldetaljerInformation
GenreAction äventyr
UrsprungslandJapan
Utgivningsdatum27 oktober 2005
UtgivareSony Computer Entertainment
Typ av spelareEnspelarläge

12. God of War II

Nästa bästa PlayStation 2-spelrekommendation som ApkVenue kommer att diskutera är God of War II. Hallå, vem har aldrig spelat det här spelet?

Häftigt äventyrsspel med en genre hacka och snedstreck Detta är verkligen väldigt spännande för dig att spela, även om det inte kan spelas i multiplayer.

Detta spel berättar historien om konflikten mellan Kratos och antika grekiska gudar som Zeus, Poseidon och andra, gäng.

Detta PS2 äventyrsspel blev föregångaren till ett av de mest populära PlayStation 4-spelen, den fjärde God of War.

SpeldetaljerInformation
GenreAction äventyr
UrsprungslandJapan / Amerika
Utgivningsdatum13 mars 2017
UtgivareSony Computer Entertainment
Typ av spelareEnspelarläge

Hur man laddar ner PS2-spel på Android / PC

För dig som vill spela PS2-spel igen behöver du inte köpa konsolen. För du kan spela det på din Android-mobiltelefon eller bärbar dator, du vet!

Hur spelar du sedan PS2-spel på Android eller PC? För en fullständig förklaring, K = kan du läsa ApkVenues artikel:

VISA ARTIKLAR

För emulatorversionen kan du också ladda ner den nedan här! Garanterat att missa det igen efter att ha spelat det!

VISA ARTIKLAR

Förutom PS2 kan du också spela PSP-spel på Android-telefoner och bärbara datorer. Du kan ladda ner PPSSPP-spelet först innan du spelar PSP-spel på de två enheterna.

Det var en rekommendation bästa PS2-spel alla gånger som ApkVenue har sammanfattat åt dig, gäng.

Även om den har släppts i många år, är denna spellinje fortfarande värdig för dig att spela även idag.

Måste vara nostalgisk med dessa spel, eller hur? Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om PlayStation eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found