hur man tar reda på wifi-lösenordet med cmd, 100% fungerar!

Vill du veta hur du bryter in WiFi med den billigaste CMD? Här granskar ApkVenue hur du hittar WiFi-lösenord med CMD som aldrig har kopplats till det mest effektiva gänget.

Beväpnad med ett WiFi-nätverk och en bärbar dator kan du surfa enkelt och snabbt. WiFi-nätverk du kan hitta den både hemma och på offentliga platser som kaféer, skolor och andra.

Tyvärr kräver ibland vissa WiFi-nätverk Lösenord för att kunna komma åt den. Om du glömmer eller vill dela det med vänner måste du också bry dig om WiFi-ägaren, eller hur?

Men nu behöver du inte bry dig längre, gäng. Problemet är att det finns ett sätt att se Lösenord WiFi lätt beväpnad med applikationer Kommandotolken alias CMDhär!

Nyfiken hur hur man får reda på det Lösenord WiFi med CMD? Kom igen, se hela recensionen nedan, gäng!

Så här hittar du ut Lösenord WiFi med CMD, enkelt och 100% Arbetar!

På varje dator eller bärbar dator baserad på Windows OS, vare sig det är Windows 7 till Windows 10, har det naturligtvis redan en applikation CMD eller Kommandotolken innuti.

Denna applikation i sig har många funktioner, till exempel för teknik dataintrång med CMD eller för check Lösenord WiFi CMD beväpnad med textkommandon, gäng.

Tja, för de av er som inte vet hur, låt oss genast titta på recensionerna hur man ser Lösenord WiFi på CMD detaljerna är som följer.

Steg 1 - Öppna CMD-applikationen i Windows

  • Första gången måste du öppna CMD- eller Command Prompt-applikationen i Windows genom att trycka på en tangentkombination Windows + R för att öppna applikationen Springa.
  • Om Run-fönstret är öppet är allt du behöver göra att skriva "cmd" i den angivna kolumnen och tryck sedan på Stiga på för att öppna en kommandotolk, gäng.

Steg 2 - Ange kommandot Netsh WLAN Visa profiler

  • Detta är kommandotolken som du kommer att använda för att bryta WiFi med CMD. Då måste du bara skriva kommandot "netsh wlan visa profiler" tryck sedan på Stiga på.
  • Kommandot "netsh wlan show profiles" i sig fungerar för att ta reda på vilka WiFi-nätverk som har anslutits till den dator eller bärbara dator som du använder.

Steg 3 - Kontrollera WiFi-nätverksstatus

  • Du behöver bara välja vilket WiFi-nätverk du vill kontrollera Lösenord-hans. Till exempel, här ville Jaka veta Lösenord WiFi för nätverk med namn WARKOP_CUMLAUDE.
  • Här anger du bara kommandot "netsh wlan visar profiler [WiFi-namn]" tryck sedan på Stiga på och information kommer att visas som följer. Du fokuserar bara på delen Säkerhetsinställningar> Säkerhetsnyckel.

Steg 4 - Öppna Lösenord WiFi med CMD

  • Att öppna Lösenord WiFi med CMD, nästa behöver du bara trycka på kommandot "netsh wlan show profile [WiFi name] key = clear" och tryck Stiga på.
  • Då måste du bara hitta en del Nyckelinnehåll, där du kommer att få reda på Lösenord Riktad WiFi. Som i exemplet, var är WiFi WARKOP_CUMLAUDE ha Lösenord"ramenkari", gäng.

VARNING:


Följande tips handlar inte om hur man bryter sig in i WiFi med CMD, utan en metod för att ta reda på det Lösenord WiFi med CMD där nätverket har anslutits till din PC / laptop. Så det fungerar inte för hur man får reda på det Lösenord WiFi med CMD som aldrig har anslutits, va!

Så hur? Enkelt och väldigt enkelt, eller hur? Så nu kan du kontrollera och försöka ta reda på det själv Lösenord WiFi med CMD via stegen ovan.

Under tiden för användare smartphone ApkVenue har också granskat hur man bryter sig in Lösenord WiFi på en Android-mobiltelefon som du också kan träna, här!

Men ApkVenue vill berätta för dig först, använd det inte slarvigt eller bryt dig in i en WiFi-anslutning, va! Problemet är att det finns många risker, till exempel skadligt för WiFi-ägaren så att den är sårbar för attacker hackare.

Förhoppningsvis är dessa tips användbara och ses i ApkVenues nästa artikel!

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från JalanTikus.com.