Dessa 5 android kriminella spel låter dig vara en dålig person

Vill du vara den dåliga killen i spelet? Här är några kriminella spel för Android som låter dig spela den dåliga killen.

Att vara en dålig karaktär i ett spel är en tillfredsställelse för vissa människor. När de blir dåliga människor är de fria att begå olika kriminella handlingar som de vill.

För närvarande finns det olika kriminella spel tillgängliga från olika utvecklare som du kan spela direkt på din Android-smartphone.

För de av er som vill prova spelet, rekommenderar JalanTikus här några av de bästa Android-kriminalspeltitlarna som låter dig vara en dålig person. Här är den fullständiga recensionen.

  • Tack vare Google Street View avslöjades denna straffrättsliga åtgärd
  • Memex, Special Search Engine spårar brottmål
  • Trådbundna hörlurar vs trådlösa hörlurar, vilket är bättre för dig?

Android Crime Games

1. Grand Theft Auto: San Andreas

Först är Grand Theft Auto San Andreas. Konstgjort spel Rockstar-spel detta är ett av spelen Öppen värld bästa du kan spela. I det här spelet kommer du att bo i staden Los Santos, San Andreas och gå in i ett gäng fullt av problem, droger och korruption.

Ladda ner spelet här: Grand Theft Auto: San Andreas

2. Gangstar Vegas

Nästa Android-kriminalspel är Gangstar Vegas. I spelet gjort Gameloft Detta kommer du att spela som en gangster som bor i staden Las Vegas. Där måste du kontrollera området och bli kungen av maffian.

Ladda ner spelet här: Gangstar Vegas

3. Bully: Anniversary Edition

Nästa är Bully: Anniversary Edition. Konstgjort spel Rockstar-spel det låter dig också vara en dålig person. Här spelar du en 15-årig student som heter Jimmy Hopkins. Det finns alla möjliga upptåg, hinder och andra roliga saker att göra i skolan.

Ladda ner spelet här: Bully: Anniversary Edition

4. Grand Gangsters 3D

Nästa är Grand Gangsters 3D. Detta Android-kriminalspel gjordes av Doodle Mobile Ltd.. I det här spelet blir du en Gangster som lever i mörkret.

Du måste göra olika kriminella handlingar som att stjäla bilar, undvika polis, olagliga tävlingar och skjuta mellan gäng för att överleva.

Ladda ner spelet här: Grand Gangsters 3D

5. Miami Saints: Brottsherrar

Sista är Miami Saints: Crime lords gjord av VscoGames. Som medlem i en ökänd organisation kommer du att stöta på ett problem att leverera varor i Miami. Ett nytt våldsamt äventyr börjar när du når Miami.

Ladda ner spelet här: Miami Saints: Crime lords

VISA ARTIKLAR

Det här är några av de kriminella spelen på Android som låter dig spela dålig kille. Om du har andra spelrekommendationer, glöm inte dela med sig i kommentarskolumnen.

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found