4 gratisappar för att göra 3d-e-bokomslag

JalanTikus granskar cirka 4 gratis applikationer för att göra 3D-e-bokomslag. Förklaring till enkla sätt att skapa en 3D-e-bokomslag.

E-bok mer och mer dag för dag, till och med att ersätta själva den fysiska boken. Det kan ses från den ensamma försäljningen av fysiska böcker, till och med till en punkt där det finns en fråga om att en stor bokhandel går i konkurs. Då indikerar också ökningen av ansökningar om försäljning av e-böcker bomhans nuvarande e-bok.

Har du som en lojal e-bokläsare tänkt på att skapa din egen e-bok? Eller har du gjort det? Vad sägs om omslag 3D? Om det bara är Microsoft Word, är det enkelt, men om 3D-design? Hmm, det är också svårt. Nu genom denna artikel tillhandahåller ApkVenue fyra gratisappar att skapa täcka 3D e-bok du.

  • Fri! Den senaste EaseUS-programvaran för alla Street Rat-läsare
  • 5 sätt att öka Smartphone-minnet gratis
  • Installera inte gratisappar slarvigt, här är de fyra farorna!

4 gratis applikationer för att göra 3D-bokomslag

programvara vilket är svårt att använda är ett av de hinder som de flesta e-bokskapare upplever för att göra 3D-omslagsdesign. Så genom den här artikeln presenterar ApkVenue fyra enkla applikationer för att göra 3D-omslagsdesign gratis.

1. 3D Box Shot Maker

3D Box Shot Maker du kan ladda ner den via länken som ApkVenue har inbäddat nedan. programvarai sig är väldigt liten, inte upp till 2 MB. Men den här lilla programvaran har förmågan att hjälpa dig att göra 3D-design för e-bokomslag.

Foto med tillstånd av: Foto: BossEye Inc.

Hur man använder det är väldigt enkelt. Förbered bara fram- och sidokåpan så görs det automatiskt. Du kan miljö med utgångspunkt från storleken på din bok, skuggeffekter, glittereffekter och andra 3D-effekter.

2. Box Shot Online

Om den tidigare applikationen kräver att du laddar ner och installerar appen Box Shot Online detta behöver inte laddas ner. Du kan besöka webbplatsen och du kan använda den direkt. Praktiskt rätt!

Denna applikation gör det lättare för dig. Klicka bara och följ sedan guiden. Ladda upp dina omslagsbilder senare vinkelinställning och många andra saker så att din 3D-omslagsdesign kan bli som du vill.

3. Gratis e-bokomslagskapare

Gratis ebook Cover Creator detta är en applikation uppkopplad vilket är väldigt praktiskt. Klicka bara och följ guiden så får du din egen 3D-design för e-bokomslag.

4. MyEcoverMaker

Även om den har nästan samma funktioner som Box Shot Online och Free Ebook Cover Creator, i gratisversionen MyEcoverMaker, du kan inte få hög upplösning. Fördelen med den här applikationen är att den har fler anpassningsalternativ, så resultaten blir ännu mer unika och annorlunda.

Är det inte spännande? Nu kan du skapa täcka 3d ebook du dig själv. Lycka till!

Banner: Box Shot


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found