10 anime-genrer som kan avbryta din tillfredsställelse, inte bra för själen!

Gilla att titta på anime? I denna heliga fastamånad varnar ApkVenue dig för att hålla dig borta från anime-genren på den här listan, det kan bryta snabbt!

Om du är ett fan av anime vet du att japansk-tillverkad animation har olika typer och genrer.

Vissa kan ses av barn, åtnjutas av alla åldrar, och kan bara ses av vuxna eftersom de innehåller många element som inte är värda att se.

Nu, eftersom vi har gått in i fastamånaden, kommer ApkVenue denna gång att diskutera om 10 anime-genrer som kan göra att din tillfredsställelse avbryts!

När allt kommer omkring, varför är det haram? Så se recensionen nedan, ja!

10 anime-genrer som Haram ska titta på under fastamånaden

I allmänhet har anime 13 huvudgenrer, nämligen handling, äventyr, komedi, drama, bit av livet, fantasi, magi, övernaturlig, Skräck, mysterium, psykologisk, romantikoch Sci-Fi.

Så från huvudgenren är den uppdelad i många undergenrer. Bland dessa undergenrer finns det genrer som kan göra dig nöjd, gäng!

Så att du av misstag tittar på en av dessa genrer, är det bättre om du först måste veta vilka listor över anime-genrer som är förbjudna att titta på medan du fastar!

1. Hentai

Hentai är den anime-genre som är farligast att titta på, särskilt under den fastande månaden. Att titta på hentai-anime skiljer sig inte mycket från att titta på porrfilmer.

Den här anime-genren presenterar inte bara bilder på sexiga tjejer, utan visar också ocensurerade vuxenscener som säkert kommer att synda i ögonen och sinnen.

Det är bättre om du håller dig borta från denna typ av anime, även när du inte längre fastar!

2. Ecchi

Enligt vissa anime-webbplatser, Ecchi är den mest populära genren för vuxen anime.

Till skillnad från hentai, ecchi visar inte porrscen och fortfarande censur för några perversa scener.

Det finns också ecchi-anime som är klassificerade som 13+, men scenerna som visas är inte lämpliga för barn och vuxna att titta på under den fastande månaden så här.

Dessutom är den här genren en favorit bland pojkar eftersom den visar visuella bilder på sexiga tjejer klädda helt täta och öppna.

3. Lolicon

Anime Lolicon presenterar en berättelse med en karaktär som har en sexuell attraktion mot minderårig tjej.

Inte sällan visar anime med denna genre oanständiga scener som män gör för minderåriga tjejer.

Visualiseringen är oskiljaktig från intrycket av vulgaritet och är inte värdig att visas.

Andra genrer. . .

4. Shotacon

Om lolikonen visar sexuell attraktion mot minderåriga tjejer, då Shotacon är motsatsen.

Denna anime berättar om kvinnor som har sexuell attraktion mot manliga minderåriga.

Du behöver inte fråga hur de vuxna kvinnorna i denna anime visualiseras. Den sexiga kroppen, snäva kläder och otäcka scener som visas är verkligen inte bra för ögonen och sinnet.

5. Yaoi

Yaoi är en anime som höjer kärlekshistoria mellan män.

Inte bara en kärlekshistoria, den här anime fokuserar också på manliga relationer så vi kan vara säkra på att anime-genren yaoi har element som inte är värda att titta på alls.

Dessutom är de två karaktärerna som älskar varandra och utför perversa scener män.

6. Shounen-ai

Foto med tillstånd av: Zerochan

Denna anime-genre liknar Yaoi, men lättare eftersom den inte innehåller många sexuella scener.

Ändå visar denna anime-genre fortfarande hur förhållandet mellan män som gillar varandra gör det olämpligt att titta på.

7. Yuri

Yuri är motsatsen till yaoi. Anime Yuri tog upp kärlekshistoria bland kvinnor och fokuserar också på olagliga relationer.

Denna anime innehåller också delar av pornografi och är verkligen inte värt att titta på.

Överdrivna kärlekshistorier mellan kvinnor är verkligen inte något som är lagligt, särskilt i kombination med olämpliga vulgära scener.

8. Shoujo-ai

Fotokälla: Pinterest

Precis som Shounen-ai, Shoujo-ai är en lätt version av Yuri-anime-genren. Kollegor verkar lockas till varandra utan att visa olämpliga scener.

Men ändå, gäng, håll dig borta från genrer som denna!

9. Harem

Fotokälla: Viz Media

Anime-genre harem vanligtvis avbildad med en manlig huvudkaraktär som är omgiven av många kvinnor som gillar honom.

Ofta har harem anime vanligtvis inslag av komedi och romantik. Egentligen är denna anime-genre fortfarande ganska säker, så länge den inte kombineras med ecchi-element.

Anledningen är att om det finns ett ecchi-element kan du vara säker på att din belöning kommer att minska eftersom du ser något som kan få dig att glömma dig själv!

10. Omvänd harem

Fotokälla: Fandom

Om det här är motsatsen till ett harem. Så en viktig kvinnlig karaktär är omgiven av många pojkar som lockas av henne.

Även om det klassificeras som säkert, undviker du det bättre, gäng, särskilt de av er som är tjejer. Rädd, senare kommer du till och med att föreställa dig dig själv i huvudpersonens position!

Tja, där är det 10 anime-genrer som kan göra att din tillfredsställelse avbryts, gäng! Inte för att du får en belöning, du får en synd.

Istället för att titta på anime med genrer som den ovan är det bättre tadarusan låt det vara en välsignelse och få en belöning. Förhoppningsvis är detta användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found