hur man gör den främre kameran lika bra som den bakre kameran på en Android-telefon

Vill du ha en bra framkamera på din smartphone? Du behöver inte köpa, läs den här artikeln så hittar du svaret.

För närvarande är fler och fler smarttelefonanvändare glada attselfie glad, både ensam och med kollegor och vänner. Detta hände efter många val av smartphones som hade bra frontkameror. Men tyvärr är de resulterande bilderna inte lika bra som de bakre kameraskotten, särskilt den främre kameran på en Android-smartphone till ett lågt pris.

Därför längtar många efter en Android-telefon som har den bästa främre kameran. Tyvärr kommer sådana smartphones definitivt inte att prissättas billigt. Så vad är rätt sätt att lösa ett sådant problem? ApkVenue har en lösning, hur kan du göra din främre kamera lika bra som den bakre kameran.

  • Hands On OPPO F1 Plus: The King of Selfies med en 16MP främre kamera
  • 5 Smartphones med den bästa frontkameran som måste köpas!

Hur man gör framkamera lika bra som bakkamera

Ja, ett kraftfullt sätt att göra kvaliteten på din Android-telefons främre kamera lika bra som den bakre kameran är att använda en intressant applikation. Ja, genom att använda vissa intressanta applikationer kan du verkligen göra kvaliteten på resultaten på din främre kamera lika bra som den bakre kameran på den smartphone du använder. Så det finns ingen mer ursäkt om din främre kamera är dålig. Om den fortfarande är ful betyder det att din smartphone är skadad, Hehehe.

1. Använd appen BestMe Selfie Camera

Appar Photo & Imaging RC PLATFORM DOWNLOAD

Japp, med hjälp av applikationen BestMe Selfie-kamera är ett säkert sätt att visa resultaten av en stilig och stilig frontkamera. Denna applikation erbjuder en mängd charmiga kamerafilter, så selfie med vänner eller ensam kan du visa upp dig på alla sociala medier. Hur?

  • Öppna applikationen Bestme Selfie Camera och välj sedan filteralternativet med en symbol för tre små cirklar i rött, blått och gult.
  • Det finns många filterval, men enligt ApkVenue är den coolaste kategorin Definierat sedan Deliacacy. För denna mycket indonesiska Jaka-hud är detta filter perfekt. Resultatet är också nära de bakre kameraskotten.
  • Filtrera sedan efter kategori Glamour samt gå in på alternativ Rubin är också ett attraktivt val för dig. Även om du befinner dig i ett rum med en blygsam ljusintensitet är det här filtret ganska fast.
  • Om det fortfarande inte är maximalt kan du justera ljusstyrkan genom att helt enkelt skjuta den högra skärmen uppåt. Det är enkelt, eller hur?

2. Front Facing Flash som gör dig cool

Elesbb Foto- och bildappar LADDA NER

Om du inte är nöjd med att använda appen BestMe Selfie Camera kan du fortfarande använda andra applikationer, nämligen 3F eller Framåtvänd blixt. Tyvärr är denna applikation inte tillgänglig i Google Play Butik. Men lugna ner, du kan ladda ner den på JalanTikus. Innan du installerar det, se till att du kan installera program från tredje part på ett sätt Inställningar> Säkerhet> bock "Okänd källa". När vi väl är installerade, se processen nedan.

  • När du använder den för första gången finns det alternativ för Komplett åtgärd med kamera, välj Bara en gång eller Alltid.
  • När du har gått in i kameran väljer du ett alternativ Redo som är i mitten.
  • Om du har tagit ställning selfie tryck på skärmen var som helst enligt din bekvämlighet

Tja, skärmen blir vit. Få inte panil! Du behöver bara trycka på den röda pricken som överensstämmer med den du tryckte på tidigare och sedan nå den selfie ditt bästa killar. Om du fortfarande är förvirrad, läs bara artikeln Hur man gör en blixt för din Android-telefons främre kamera.

För applikationen Front Facing Flash eller 3F, om du har lite problem med att hitta bilder i galleriet, kan du använda ett program som File Commander eller liknande. Om inte, kan du söka efter den på Filhanteraren> Bilder> Främre blixtbilder.

De två applikationerna ovan kan skapa ögonblicksbilder selfie Du är lika bra som bakkamera killar. Dessutom är framsidan blixt mycket effektiv om du använder den i svagt ljus, som på natten. Redo attselfie med bra resultat? Ge dina tankar i kommentarerna nedan.