kortkombination (stridsdäck) arena 7 bästa clash royale

Här är några exempel på de starkaste kortkombinationerna i Arena 7 Clash Royale. Den bästa stridsdäckformationen i Arena 7 Royal Arena.

Det är viktigt att ställa in kortkombinationer för att spela i Arena 7 Clash Royale. Genom att använda den starkaste Battle Deck-formationen kommer naturligtvis ditt Clash Royale Tower att vara svårt att förstöra av fienden och du kan enkelt förstöra fiendens torn.

Arena 7 eller vad som vanligtvis kallas Royal Arena är en Clash Royale-arena som kan användas om spelaren har nått 2000 Trophy. Arena 7 är vanligtvis upptagen av spelare med nivå 6, nivå 7, nivå 8, nivå 9, nivå 10 och nivå 11. Det är inte ovanligt att spelare på nivå 12 också spelar i Royal Arena.

  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 4 Bästa Clash Royale
  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 5 Bästa Clash Royale
  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 6 Bästa Clash Royale

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 7 Clash Royale

I Arena 7 finns det flera nya kort som kan erhållas. Dessa kort inkluderar: Royal Giant, Three Musketeers, Dark Prince och Princess. Här är några av de bästa kortkombinationerna i Arena 7 som du kan använda:

Det här är några av de starkaste Battle Deck-kombinationerna i Royal Arena. Om du har andra kombinationer, glöm inte att dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner senaste Clash Royale Android här. Lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel