Dessa 5 Dota 2-hjältar har de ultimata färdigheterna som gör att deras motståndare gör ont

DotA 2 själv ger 113 hjältar med olika unika färdigheter som du kan prova efter behag. Tja, bland dessa 113 hjältar finns det flera hjältar med färdigheter som kan sägas vara väldigt irriterande.

DotA 2 är ett spel en avknoppning från Warcraft-spelet som steg till framträdande för några år sedan tack vare gameplay intressant och roligt att erbjuda under spel. DotA 2 i sig är ett MOBA-genrespel som erbjuder ett 5-mot-5-spelande system, där spelare kan välja en karaktär eller hjälte som ska användas för att besegra motståndarens karaktär i ett annat lag innan de förstör fiendens huvudbas för att säkerställa seger.

DotA 2 själv ger 113 hjältar med olika unika färdigheter som du kan prova efter behag. Tja, bland dessa 113 hjältar finns det flera hjältar med färdigheter som kan sägas vara väldigt irriterande. Nyfiken? Kolla in det nedan.

  • Spelare måste veta! Dessa är de 5 avgörande faktorerna för seger i DotA 2
  • De 5 bästa och mest dödliga hjältebärarna i DotA 2
  • 7 Hero DotA 2 som är det svåraste att döda, var är din hjälte?

5 Denna DotA 2-hjälte har den ultimata skickligheten som gör hans motståndare hjärtesorg

1. Dvärgskytt

Foto: 1zoom.com

Dvärgskytten är en Agility-typhjälte som är känd för att vara irriterande på grund av sina två färdigheter, nämligen Sikta och Myrda. Take Aim-skickligheten kommer att öka skjutområdet för den här hjälten till 850 banor, vilket är tillräckligt långt för att attackera torn eller hjältar från mycket långa avstånd.

Medan Assasinate-skickligheten är den skicklighet som ligger längst bort i DotA 2 som ofta används när en döende fiende försöker springa iväg och känner sig säker, men plötsligt genomborrar en höghastighetskula hjältens huvud. Det gör verkligen ont när du träffar denna färdighet, särskilt när du är säker på att du överlevde striden.

2. Hämndlysten

Foto: 7wallpapers.net

Vengeful Spirit är en Agility-hjälte som ofta används som stöd och även som bär. Den här hjälten är känd för sina färdigheter Nether Swap hans egen som själv kan byta position för denna hjälte med en motståndares hjälte eller vän. Själva färdigheten missbrukas ofta för att utbyta den hämndlystna hjälten själv när han är i fara med sin partner så att hans partner dödas. Dessutom används denna färdighet ibland för att förhindra fienden från att springa genom att ändra fiendens position till en massa hjältar innan de attackeras.

3. Lejon

Foto: deviantart.net

Lion är en intelligenshjälte som ofta fruktas på grund av sina färdigheter Finger of Death hennes. Denna färdighet i sig är väldigt läskig för skada genererad är mycket stor och kan döda fiendens hjältar på ett ögonblick. Denna färdighet är väldigt irriterande eftersom den ibland används för att utföra döda hastighet på en döende hjälte. Förutom att göra din motståndare ont, gör det också ofta kollegor som vill bli dödade för att deras byte tas.

4. Zeus

Foto: steamcommunity.com

Zeus är en hjälte av typen Intelligence som är känd för sina mycket smärtsamma färdigheter. Kombination av färdigheter Blixt och Thundergod's Wrath kan ge upp till 800 skada till motståndaren (varav 425 slog alla fiender var de än var). Naturligtvis är denna skicklighet väldigt irriterande när du har överlevt krig i ett tillstånd av döende men plötsligt dyker blixt upp från himlen som avslutar dig.

5. Blodsökare

Foto: youtube.com

Blodsökare är en hjälte av Agility-typ som är känd som en hjältejägare. Skicklighet Törst vilket kan öka rörelsehastigheten upp till 40% per hjälte i kombination med färdigheter Brista som kommer att leverera skada till fienden när de rör sig kommer att göra fienden förvirrad om han ska springa eller låta sig dödas av Bloodseeker.

Ibland i situationer krig, många spelare som klagade på varför deras hjälte plötsligt dog utan anledning när deras hjälte i själva verket dog av rörelse när han drabbades av bristningsfärdigheten.

Det var det 5 DotA 2 hjältar som har de mest irriterande ultimata färdigheterna, Jag hoppas att det är underhållande och vilken av de fem hjältarna tycker du har de mest irriterande färdigheterna? Jaka själv hatar verkligen Dwarven Sniper's Assassinate skill och Bloodseeker's Rupture skill.

, hejdå och se till att du lämnar spår i kommentarfältet och delar den här artikeln med dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found