hur man enkelt ändrar id-raden utan att ändra numret

Vill du ändra ID-raden med ett bra namn? Det är enkelt, använd bara hur du ändrar ID-linjen från Jaka. Garanterat att du kan radera ID-raden utan att ändra numret.

Som en av de mest populära chattapplikationerna erbjuder Line en mängd olika funktioner mer än bara chatt vilket gör att användarna känner sig hemma.

ApkVenue talar om Line igen och ger tips om applikationen.

Ibland är vi inte nöjda med det ID som vi tidigare skapat, för att många Line-användare vill ändra sitt ID med ett bättre namn.

Tja, den här gången berättar ApkVenue hur hur man ändrar ID-raden på din Android-smartphone. Kom och se artikeln.

Hur man byter ID-linje på Android

Precis som applikationen chatt eller sociala nätverk i allmänhet, Line uppmanar också sina användare att ha ett speciellt ID för applikationen.

Men till skillnad från andra applikationer visar sig ID på Line-applikationen inte lätt kan ändras. Även för vissa människor trodde de att ID-linjen omöjligt kunde ändras sedan den först skapades.

Ladda ner Line-applikationen först om du inte har:

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Line-applikationen tillhandahåller faktiskt inga funktioner för ändra ID-raden. Det finns dock flera alternativ som tillåter användare att ändra sitt linje-ID.

ApkVenue kommer att granska två av dem så att du kan ändra ID-raden utan att behöva installera om programmet eller ändra alias med ett annat mobilnummer.

Hur man byter ID-rad utan att installera om

Många tror också att för att ändra ID på nätet måste de först installera om applikationen på den Android-enhet som används.

Det är faktiskt inte nödvändigt så länge du anger ett nytt, aktivt nummer för den nya ID-raden. Att ansöka hur man ändrar ID-raden utan att behöva installera om, följ stegen nedan:

Steg 1 - Logga ut från kontot

 • Inget behov av att avinstallera, du måste bara logga ut från Line-applikationen. Till skillnad från hur du loggar ut från andra applikationer måste du gå till inställningsmenyn på din smartphone. Välj meny Apparoch välj sedan ett program Linje.

Steg 2 - Rensa data

 • välja Lagring, radera sedan data i applikationen genom att klicka på RADERA DATA och KLAR CACHE. Om så är fallet kan du säga att du har loggat ut.

Steg 3 - Ange Line-applikationen

 • Gå in i Line-applikationen och sedan visas skärmen som visas nedan. välja Bli Medlem för att skapa ett nytt konto.

Steg 4 - Ange mobilnumret

 • Ange det mobilnummer som du har och är aktivt och vänta sedan på verifieringskoden som Line skickar till det numret. Om du har fått det, ange koden och välj Nästa.

Steg 5 - Ange ett namn

 • Ange namnet du vill använda i Line-applikationen och välj sedan Registrera.

Steg 6 - Ange ett nytt ID

 • Även om du har angett ditt namn finns din nya ID-rad ännu inte. Klicka på din profil och välj sedan ID-avsnittet. Ange det nya ID du vill ha, om tillgängligt, fortsätt genom att välja Spara.

Hur man ändrar ID-raden utan att ändra mobilnummer

Den tidigare metoden kräver att du använder ett nytt mobilnummer eller med andra ord måste du ändra ditt mobilnummer för att få en ny ID-linje.

Den här gången kan du göra det med hur man ändrar ID-raden med ditt gamla nummer. Som vad? Följ stegen nedan:

Steg 1 - Skapa ett linjekonto för offring

 • Först och främst behöver du ett annat linjekonto som kommer att användas som ett "offer" så att du kan få en ny ID-linje. Dessutom måste du se till att det ursprungliga linjekontot som du använder nu har verifierats med ett mobilnummer som du också aktivt använder.

Steg 2 - Logga ut Line-applikationen

 • Återigen måste du logga ut från Line-applikationen. Metoden är exakt densamma som vad ApkVenue förklarade i den första metoden, nämligen med radera data som finns i programmets inställningsmeny.

Steg 3 - Rensa data

 • Se till att du klickar på de två viktiga alternativen, nämligen RADERA DATA och KLAR CACHE.

Steg 4 - Inloggningsrad

 • Öppna Line-applikationen och välj sedan Logga in och logga in med det offerkonto som du har angett tidigare.

Steg 5 - Ange mobilnumret

 • Du blir sedan ombedd att ange ditt mobilnummer. Ange det mobilnummer som du också använder på ditt ursprungliga linjekonto (som du vill ändra ID för).

Steg 6 - Vänta på sms-bekräftelsen

 • Vänta tills du får ett bekräftelsemeddelande och ange sedan verifieringskoden igen.

Steg 7 - Logga ut igen Linjekonto

 • När du har loggat in måste du logga in på samma sätt som tidigare (radera data och cache i appinställningsmenyn).

Steg 8 - Logga in igen och ändra sedan ID

 • Om så är fallet, ange Line-applikationen igen och välj logga in. Den här gången anger du ditt ursprungliga konto som du vill ändra ID för. Du kommer att bli ombedd att ange ditt mobilnummer och verifiera. Använd igen samma mobilnummer. När verifieringsprocessen är klar kan du ändra din ID-linje via profilmenyn.

varning

För aliasmetoden hur man ändrar ID-raden utan att ändra mobilnumret ovan, kan procentandelen framgång inte sägas vara 100%.

Olika faktorer som verifierings- och säkerhetssystemet som uppdateras av Line-applikationen eller misslyckandet med att registrera ett mobilnummer kan vara en faktor som orsakar misslyckandet med metoden ovan.

Det är de två aliasmetoderna hur man ändrar ID-raden på Android utan att behöva installera om eller ändra mobilnumret. För dig som har velat ändra ID-linjen men inte vet hur, nu kan du omedelbart implementera metoderna ovan. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found