se filmen den sista häxjägaren (2015) hela filmen

Fängslad av historien om Vin Diesel när han spelar en häxjägare? Kom igen, se filmen The Last Witch Hunter (2015) med indonesiska undertexter här!

Medverkande kända Hollywood-artister, filmer Den siste häxjägaren alltmer attrahera publikintresse med utseendet på skådespelaren Vin Diesel, som är känd genom filmserien snabb och rasande.

The Last Witch Hunter själv är en amerikansk actionfilm som släpptes 2015 som producerades under regi av regissören Breck Eisner.

Tja, för de av er som vill se den här filmen är det bättre att se hela sammanfattningen av filmen The Last Witch Hunter nedan.

Synopsis Film The Last Witch Hunter

Med inställningen för åtta hundra år sedan berättar filmen The Last Witch Hunter historien om en Witch Queen Witch Queen (Julie Engebrecht) sprida den svarta pesten för att utplåna människor.

Häxadrottningen själv är känd för att ha den kombinerade kraften från de mest fruktansvärda häxorna i historien.

Kaulder (Vin Diesel) som är en häxjägarkrigare som kämpade för att döda häxadrottningen tills han äntligen besegrade henne.

Men före sin död hade Witch Queen förbannat Kaulder så att han kunde leva för evigt. På grund av odödlighetens förbannelse var Kaulder tvungen att bevittna de människor han älskade en efter en dör framför sina egna ögon.

Sedan händelsen för 800 år sedan är nu Kaulder den enda häxjägaren kvar. Han lever i den moderna eran och kämpar fortfarande för att jaga andra onda häxor.

Han tjänstgjorde på "The Axe and Cross" ledd av Dolan the 36th (Michael Caine). Tyvärr dödades den 36: e Dolan av en kraftfull trollkarl som heter Belial (Olafur Darri Olafsson) som ville ha uppvaknandet av Witch Queen.

Lyckligtvis fick Kaulder hjälp av en ung trollkarl som heter Chloe (Rose Leslie) för att stoppa Belials önskan. Kan Kaulder då förhindra att Witch Queen aka Witch Queen vaknar?

Intressanta fakta om filmen The Last Witch Hunter

I likhet med andra Hollywood-filmer verkar filmen The Last Witch Hunter också ha ett antal intressanta fakta bakom tillverkningsprocessen.

Tja, här är några intressanta fakta från filmen The Last Witch Hunter som du kanske inte visste tidigare.

  • Enligt betyg på flera filmwebbplatser anses The Last Witch Hunter vara en av de värsta filmerna med Vin Diesel i huvudrollen.

  • Det riktar sig till att tjäna cirka 13 miljoner USD under sin första sändningsvecka, tyvärr kan The Last Witch Hunter-filmen bara tjäna cirka 10,8 miljoner USD.

  • Denna inkomst är relativt liten med tanke på att filmen The Last Witch Hunter visades i nästan 3 082 teatrar.

Titta på The Last Witch Hunter Movie

InformationDen siste häxjägaren
Recensioner (Antal granskare)6.0 (88.920)
Varaktighet1 timme 46 minuter
GenreHandling


Fantasi

Utgivningsdatum23 oktober 2015
DirektörChris Buck


Jennifer Lee

SpelareVin Diesel


Elijah Wood

Tja, för er som är nyfikna på hela filmen kan du se filmen The Last Witch Hunter nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Titta på The Last Witch Hunter (2015) <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om filmen The Last Witch Hunter, med den berömda skådespelaren Vin Diesel i gänget.

Vilka andra intressanta filmer vill du titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found