hur man återställer filer som går förlorade på grund av virus med kommandotolken (cmd)

Har du någonsin tappat eller ofta tappat viktiga filer på en blixt, minne eller extern hårddisk på grund av ett virus? Det måste vara mycket besvärligt om du förlorar dessa viktiga filer.

Du har eller tappar ofta viktiga filer på en blixt, minne eller extern hårddisk på grund av detta virus? Det måste vara mycket besvärligt om du förlorar dessa viktiga filer. Vad mer för dem som avslutar sin avhandling eller deadline arbeta på kontoret. Det kan vara dåligt om viktiga filer som du lagrar på en blixt, minne eller extern hårddisk går förlorade på grund av virus och skadlig kod.

Tja här kommer jag att dela information om koden CMD för att återställa viktiga filer på flash, minne eller hårddisk som går förlorade på grund av virus. Sättet att återställa förlorade filer är väldigt enkelt, bara kör Kommandotolken (CMD) aja.

  • [UPPDATERA] SEREM! Här är 20 farliga datavirus genom historien
  • Hur man återställer permanent raderade filer på en bärbar dator
  • [UPPDATERING 2015] Så här återställer du permanent borttagna filer på en dator

Så här återställer du filer som går förlorade på grund av virus med kommandotolken (CMD)

  1. Det första steget i hur du återställer filer som är förlorade mot virus är att köra Springa / Windows + R, skriv sedan CMD.

  2. Skriv till exempel bokstäverna på blixt, minne eller extern hårddisk F: tryck sedan på Stiga på.

  3. Efter det skriver du den här CMD-koden: F: attrib -s -h -r / s / d.

  4. När filen visas, kopiera filen till en säker plats och formatera din flash eller hårddisk för att bli av med viruset.

Om du har gjort metoden ovan garanterar 100% att dina filer som går förlorade på grund av ett virus definitivt kommer att visas. Nu, när de viktiga filerna dyker upp, kopierar du omedelbart de viktiga filerna till en annan plats som du ser till att är säker (det finns inga virus i den). Glöm inte att formatera blixten, minnet eller hårddisken som påverkades av viruset för att rengöra viruset.

Hur, lätt är det inte att återställa förlorade data med CMD? Förhoppningsvis var den här artikeln användbar för dig och besök alltid JalanTikus för att få mer info eller tips.