10 bästa offline Spiderman-spel

Här kommer det bästa Spiderman-spelet på alla konsoler som du måste prova som superhjältefan. Kolla in hela listan!

Är du en av fansen till superhjälten Spider-Man?

På senare tid har Spider-Man ökat igen efter att ha gått med i Avengers i sin senaste actionfilm.

För att inte tala om det finns speciella filmer eller fristående film, Spider-Man: Homecoming och Spider-Man: Into the Spider-Vers blev oväntat känd bland Marvel-superhjälte-fans.

Tja, för er fans av denna spindelsuperhjälte har ApkVenue utarbetat en lista med rekommendationer för offline Spiderman-spel som du måste prova. Kom och se helt!

Det bästa Spider-Man-spelet som du måste spela offline!

1. Marvel's Spider-Man

Det första Spiderman-spelet som ApkVenue rekommenderar att du försöker är Marvel's Spider-Man som släpptes 2018. Detta spel förutspås vara den bästa Spiderman-serien.

Exklusivt släppt för PS4, det här spelet är utmärkt för alla spelare, även om de inte ens är en superhjältefan.

Verklig grafik, en nyfiken historia och spännande spel gör detta spel till det bästa bland andra offline Spiderman-spel.

DetaljInformation
PlattformPlaystation 4
GenreAction äventyr
UtvecklareInsomniac-spel

2. Spider-Man

Nästa är Spindelmannen som släpptes 2002 på olika konsoler. Detta spel är baserat på filmen och tar olika fiendens karaktärer från serietidningen.

I New York City, precis som filmen Peter Parker är biten av en spindel och har superhjälteförmågor.

Han kom också i konflikt med Norman Osborn och försökte bekämpa honom för gott. Detta spel är ganska roligt att spela och har en ganska intressant historia.

DetaljInformation
PlattformGame Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
GenreAction äventyr
UtvecklareTreyarch
Spel LADDA NER Gameloft Games

3. Spider-Man 2

Väl, Spider-Man 2 är en uppföljare till det första spelet och filmen ovan, killar. Detta spel berättar historien om Peters äventyr mot Dr. Otto Octavius ​​aka Doctor Octopus.

Spider-Man 2 släpptes först 2004 för olika konsoler. I det här spelet kan du utforska ett större område, nämligen Manhattan, Roosevelt, Ellis och Liberty Island.

Du kommer också att bekämpa beväpnade brottslingar som är redo att slåss mot dig. Inte bara det, du kommer att slåss mot speciella fiender som Shocker, Rhino, Mysterio, Doctor Octopus och speciell fiende Calypso.

Kom igen, spela spelet, killar!

DetaljInformation
PlattformGame Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
GenreAction äventyr
UtvecklareTreyarch

4. Spider-Man 3

Fortfarande en fortsättning på Spiderman-berättelsen, det här spelet är den tredje och sista installationen för Spiderman offline-spelserien baserad på filmen.

Spider-Man 3 släpptes första gången 2007 på olika konsoler, varav en är PS 3. Som i filmen kommer du att slåss mot många starka fiender som Venom och Sandman. Inte bara det, det finns också andra starka fiender.

Kom igen, slåss mot fienden i det här Spider-Man 3-spelet, killar!

DetaljInformation
PlattformGame Boy Advance, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
GenreAction äventyr
UtvecklareTreyarch

5. Spider-Man: krossade dimensioner

Bortsett från filmens historia, Spider-Man: Splittrade dimensioner Detta är det mest unika spelet bland andra.

Detta spel finns på olika plattformar, varav en är Playstation 3 och XBOX 360. Du kan använda fyra former av Spiderman med olika förmågor.

Berättar om kampen mot Spiderman från olika universum med Mysterio. Detta spel är väldigt roligt att spela och har ganska bra grafik trots att det spelas just nu. Bra!

DetaljInformation
PlattformNintendo DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Microsoft Windows
GenreAction äventyr
UtvecklareBeenox

6. Spider-Man: Edge of Time

Spider-Man: Edge of Time detta är en uppföljare till spelet Spider-Man: Shattered Dimensions, och släpptes på samma konsolgeneration 2011.

Berättar om kampen mellan Spiderman och Anti-Venom. Historien i det här spelet gäller också tidsresor.

Spänningen i spelet är densamma som Spider-Man-serien: Shattered Dimensions, plus unika funktioner och bättre grafik. Det är ofullständigt om du inte spelar det här spelet, killar!

DetaljInformation
PlattformNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
GenreAction äventyr
UtvecklareBeenox

7. Spider-Man och Venom: Maximum Carnage

Nästa är Spider-Man och Venom: Maximum Carnage. Detta spel är det bästa old school-spelet som berättar om äventyren i Spiderman med Venom.

Du kommer också att träffa andra Marvel-karaktärer för att bekämpa en stark fiende, Carnage. Detta spel spelas från en 2D-synvinkel, sida-rullning beat'em upp old school actionspel stil.

Detta spel släpptes först 1994 för Super NES- och Genesis-konsolerna. Vill du vara nostalgisk om old school-spel? Spela spelet nu, killar!

DetaljInformation
PlattformSuper NES, Drive / Genesis
GenreSlå upp dem,
UtvecklareProgramvara skapas, Acclaim Black Team

8. The Amazing Spider-Man

Du tittade på en film Den otroliga Spindelmannen spelad av Andrew Garfield?

Du kan vara en cool spiderman som i filmen i detta Spiderman-spel. Du kommer att slåss mot fiendens ödla och 20 uppdrag som leder dig till striden med Rhino och Iguana.

Spel Den otroliga Spindelmannen ganska intressant, men tyvärr är inte grafiken och berättelsen så intressant. Ändå kan du fortfarande njuta av spelet, killar!

DetaljInformation
PlattformNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
GenreAction äventyr
UtvecklareBeenox

9. The Amazing Spider-Man 2

Återigen en uppföljare till tidigare spel och filmer, The Amazing Spider-Man 2 berättar om striden mellan Spiderman och Harry och Wilson Fisk.

Du kommer också att träffa olika andra Marvel-karaktärer i berättelsen, detta spel är en fortsättning på föregående serie.

Spelet och grafiken är nu mycket bättre och har en speciell kul när du flyter med ett spindelnät.

Spelet är också ganska roligt att spela, killar, tyvärr är fördjupningen av karaktärens historia mindre intim. Men det är fortfarande kul att spela!

DetaljInformation
PlattformNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
GenreAction äventyr
UtvecklareBeenox

10. Ultimate Spider-Man

Sista är Ultimata Spindelmannen, ett spel som släpptes 2005 för olika spelkonsoler som PS2, XBOX, Nintendo DS och många fler.

Detta spel är baserat på serietidningen med samma titel, som berättar historien om Spidermans kamp mot symbiot.

Spelet är ganska intressant med en unik grafisk stil. Historien som berättades var väldigt intressant, killar, som fan måste du prova detta Spiderman-spel!

DetaljInformation
PlattformGame Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
GenreSlå upp dem, Open World
UtvecklareTreyarch

Det är det bästa Spiderman-spelet som du bör prova som Spiderman-fan. När annars kan du bli en superhjälte om inte genom spel!

Vilken av de tio spelen ovan är enligt din mening bäst? Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa spelartikel, killar!

Läs också artiklar om superhjältspel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.