ett enkelt sätt att ändra microsd till internt minne

Ditt interna minne börjar ta slut? Det visar sig att det finns ett sätt att ändra en MicroSD till internminne, vet du! Metoden är också väldigt lätt också.

Varje gång du laddar ner ett program sparas installationen naturligtvis till internt minne. Med begränsat internt minne begränsas din frihet att lagra något också av minneskapacitetens storlek.

Allt kan dock luras genom att använda en MicroSD om din smartphone har en plats. Nu låter Google dig faktiskt välja din MicroSD att bli bärbart minne eller en del av internminnet.

  • 4 enkla sätt att göra en MicroSD fri från hacking
  • Hur man väljer rätt MicroSD för en Android-smartphone
  • Så här installerar du ett SIM- och Micro SD-kort samtidigt på en smartphone-hybridplats

Hur man konverterar MicroSD till internt minne

Om du har en smartphone med operativsystemet Android 6.0 Marshmallow och senare kan du använda den funktion du kan konverterar MicroSD till internminnet. Senare kommer MicroSD att behandlas på samma sätt som internt minne.

Det betyder att du kan installera applikationer och spara applikationsdata i det minnet, även program som har widgets och bearbeta bakgrund. Om du sedan ställer in MicroSD på internt minne kommer inte MicroSD att läsas av andra enheter.

Den här gången kommer JalanTikus att dela hur man konverterar en MicroSD till internminnet. Lyssna bara på det, killar!

Hur man konverterar ett MicroSD till internt minne på en Android Mobile

Om du planerar att konvertera MicroSD till internt minne är det första du måste vara uppmärksam på MicroSD-kvalitet sig. Se till att minnet du använder är ett SD-kort med tillräcklig hastighet, till exempel MicroSD klass 10.

Allt beror på att om du använder ett billigt pris men MicroSD med låg hastighet kommer detta att hindra din mobiltelefons process från att läsa minnet. Det här är fallet sakta ner smarttelefonen du vet!

Tja, nu går vi in ​​i stegen för att ändra en MicroSD till internminnet. Först och främst anger du MicroSD som du vill ändra och väljer det sedan Uppstart och välj Använd som intern lagring.

Det bör noteras, när du väljer att ändra MicroSD till internminnet kommer din mobiltelefon automatiskt att formatera om din MicroSD. Så om det finns viktiga filer, flytta dem först.

Då kan du välja att flytta foton, filer och flera applikationer för att flytta till det senaste minnet. Men om du vill göra det senare kan du komma åt det via Inställningar> Lagring och USB, välj körknacka menyknappenoch välj Migrera data.

VISA ARTIKLAR

Hur man avbryter det

Om du vill ändra dig och vill ändra MicroSD som har blivit internt minne som ska returneras till bärbart minne kan du göra det enkelt, vet du. Du behöver bara komma in Inställningar> Lagring och USB.

Tryck sedan på MicroSD som du vill konvertera till bärbart minne, tryck på menyknappen och välj Formatera som bärbart. Denna process tar bort innehållet som finns på MicroSD. Riktigt enkelt, eller hur?

Det är hur man konverterar en MicroSD till internminnet. Egentligen är den här funktionen väldigt bra för de av er som gillar att installera många applikationer men med begränsat minne. Detta kommer dock att vara ett problem om Micro SD du använder inte är för snabb. Så var först uppmärksam innan du använder den här funktionen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found