så här gör du enkelt en status på whatsapp

Kul är det inte? Tyvärr finns det fortfarande många WhatsApp-användare som inte vet. Därför diskuterade ApkVenue hur man enkelt skapar en status på WhatsApp.

Efter att ha förvärvats av Facebook 2014, den mest populära meddelandeprogrammet i världen, nämligen WhatsApp det blir mer "färgstarkt". Anledningen är att det finns många nya funktioner klämda in Facebook till WhatsApp för att skämma bort sina användare.

Nu har den nyaste titeln "Status". Om din WhatsApp-status hela tiden bara har varit i form av enkelt skrivande, kan du med den här uppdateringen av statusfunktionen lägga upp foton, korta videor eller GIF-filer som status. Denna status är dock inte evig och kommer att försvinna djupt 24 timmar.

Kul är det inte? Tyvärr finns det fortfarande många WhatsApp-användare som inte vet. Därför diskuterade ApkVenue hur man enkelt skapar en status på WhatsApp.

  • 5 problem med WhatsApp och effektiva sätt att övervinna dem
  • BRA! WhatsApps nya funktion kan avbryta meddelanden innan du läser
  • WOW! Den här nya WhatsApp-funktionen kan spåra vännernas plats i realtid

Hur man enkelt skapar status på WhatsApp

Liknar Snapchat och Instagram Stories

Det är ingen hemlighet att Facebook ofta efterliknar funktioner snapchat, efter företaget börja den avvisade Facebooks erbjudande om 3 miljarder dollar.

Tidigare hade Facebook skapat en Snapchat-klon som heter Poke men misslyckades på marknaden. De senaste ansträngningarna inkluderar applikationer Blixt, Stories-funktionen på Instagram och "Status" -funktionen på WhatsApp.

Hur man skapar en status på WhatsApp

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Spänningen med statusfunktionen på WhatsApp är att den inte bara är en vanlig videoinspelning, du kan också polera den som att lägga till klistermärken, text och klottrar. Hur gör du det?

  • Kontrollera först att du har uppdaterat WhatsApp-applikationen till den senaste versionen. Uppdateringar kan göras via Google Play Store (Android) eller App Store (iOS).
  • Öppna nu WhatsApp-applikationen. Du hittar fyra flik nya högst upp dvs. flik "kameraikon" längst till vänster följde flik läser "Chattar", "Status" och "Samtal".
  • Nu kan du skapa en status på WhatsApp via flik kameraikon eller flik Status. Applikationen öppnar omedelbart kameran för att fånga ögonblicket eller spela in den med en varaktighetsgräns på 35 sekunder.
  • Du kan också använda foton, korta videor eller GIF-filer som är lagrade på din smartphone.
  • Glöm inte att redigera den innan du laddar upp ditt innehåll. Du kan beskära, klistra in klistermärken, skriva text och göra klotter. Det är upp till dig var du vill placera den, bara dra och nypa för att öka eller minska storleken på texten och klistermärkena.
  • Skapa en intressant status eller det är upp till dig och skicka den.

Slutsats

Åh ja, du kan också välja så att statusinnehållet kan ses av alla kontakter på WhatsApp eller bara för vissa kontakter. Detta kan göras via WhatsApps inställningar i "Sekretessstatus". Hur:

  • Besök statusskärmen.
  • Tryck på Menyknapp> Status sekretess.
  • Välj vem som kan se dina statusuppdateringar.
VISA ARTIKLAR

Om du vill se statusinnehåll som delas av vänner kan du bara öppna fliken "Status". Klicka på "Min status" för att se hur många som såg din status.

Det måste komma ihåg, denna status varar bara 24 timmar. Men du kan också radera en statusuppdatering manuellt, hur:

  • Besök statusskärmen.
  • Tryck på de tre punkterna bredvid Min status> tryck och håll kvar på din statusuppdatering.
  • Tryck på papperskorgen> Radera.

Så här skapar du enkelt en status på WhatsApp. Enkelt är det inte? Lycka till och ja dela med sig din åsikt i kommentarfältet. Läs också artiklar om WhatsApp eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found