se filmen Bajrangi Bhaijaan (2015) hela filmen

Fängslad av berättelsen om Salman Khan i den här filmen? Kom igen, se filmen Bajrangi Bhaijaan (2015) hela filmen med indonesiska undertexter här!

Det blev en av de mest populära indiska filmerna när den släpptes 2015, det är faktiskt en film Bajrangi Bhaijaan fortfarande eftertraktad av en hel del filmfans idag.

Inte bara för att den spelar kända indiska skådespelare och skådespelerskor, den här filmen erbjuder också spännande historier som inte är sämre än Hollywoodfilmer.

För de av er som vill titta på den här filmen är det bättre att se den fullständiga översikten av filmen Bajrangi Bhaijaan nedan.

Sammanfattning av filmen Bajrangi Bhaijaan

Producerad av regissören Kabir Khan, filmen Bajrangi Bhaijaan berättar om kamp Pawan Kumar Chaturvedi (Salman Khan) i att föra samman en 6-årig pojke som heter Munni (Harshaali Malihotra) som fortsätter att följa honom.

Händelsen började när Pawan, som var på väg från sin hemstad till Delhi för att träffa sin fars bekanta, plötsligt följdes av ett stumt barn som separerades från sina föräldrar.

Utan någon information tog Pawan äntligen Munni med sig till huset Dayanand Pandey (Sharat Saxena) som äntligen mötte honom med Rasika (Kareena Kapoor) som öppet uttrycker sin kärlek till Pawan.

Mitt i Dayanands utmaningar så att han kunde få sin välsignelse att ha ett förhållande med Rasikai fortsatte Pawan att gräva upp information om Munni.

Men från maten, sättet att be och Munis stöd för det pakistanska cricketlaget som han såg på TV fick Pawan att tro att den lilla flickan var från Pakistan.

Speciellt när Pawan frågade om Munni kom från Pakistan nickade den lilla flickan som om hon gick med på det.

Pawan försökte sedan föra Munni tillsammans med sin familj. Tyvärr var han tvungen att möta olika problem för att komma in i Pakistan.

Mitt i förhållandena mellan Indien och Pakistan, som fortfarande är i strid med honom, som inte har pass och visum, är det svårt för Pawan att komma in i landet säkert.

Det är där äventyret börjar. Har Pawan lyckats förverkliga sin goda avsikt att återförena Munni med sin familj?

Intressanta fakta om Bajrangi Bhaijaan-filmen

Bakom den spännande berättelsen som erbjuds finns det ett antal intressanta fakta som människor sällan känner till om denna indiska film.

Här är några intressanta fakta om Bajrangi Bhaijaan-filmen som du inte bör missa.

  • Finansieras med budget uppgår till 13 miljoner US-dollar, tjänade filmen Bajrangi Bhaijaan framgångsrikt intäkter på upp till 93 miljoner US-dollar.

  • I verkliga livet höjer Salman Khan två hästar som heter Bajrangi och Bhaijaan.

  • När den sändes på Star Gold TV-station i oktober 2015, blev Bajrangi Bhaijaan den mest sågade Bollywood-filmen i tv-historia.

  • Ursprungligen var den här filmen planerad att spela Hrithik Roshan som huvudperson.

Titta på filmen Bajrangi Bhaijaan

InformationBajrangi Bhaijaan
Recensioner (Antal granskare)8 (66.194)
Varaktighet2 timmar 43 minuter
GenreDrama


Komedi

Utgivningsdatum17 juli 2015
DirektörKabir Khan
SpelareSalman Khan


Nawazuddin Siddiqui

För de av er som är nyfikna och vill se den här indiska filmen kan ni kolla Bajrangi Bhaijaan-filmen nedan.

>>> Titta på filmen Bajrangi Bhaijaan (2015) <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om den indiska filmen med titeln Bajrangi Bhaijaan, ett gäng.

Vilka är några intressanta filmer som gör dig riktigt nyfiken på historien? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found