7 viktiga skillnader mellan anime och manga Naruto, bättre läst manga?

Precis som andra seriens anpassningar finns det några signifikanta skillnader mellan anime och manga Naruto. Något, va?

Vem vet inte Naruto? Lång anime-serie anpassad från konstgjord manga Masashi Kishimoto detta har framgångsrikt hypnotiserat miljontals människor.

Narutos kamp från att initialt hatas och betraktas som en skam av honom Konohaså att du kan bli Hokage innehåller naturligtvis många historier i den.

Denna anime lär ut många positiva värden, allt från vänskap, samarbete, att aldrig ge upp och många fler.

7 Viktiga skillnader mellan Anime och Manga Naruto

Som en filmatisering från en roman finns det naturligtvis några signifikanta skillnader mellan anime och manga Naruto.

Skillnaden är inte av misstag, men har sitt eget syfte, gäng. Nyfiken, eller hur är skillnaderna? Kolla in det!

1. Avsnitt Filler

Huvudskillnaden mellan anime och manga Naruto är filler episoder. Manga har inga fyllmedel, men anime har faktiskt mycket av det, gäng.

Faktum är att Naruto är känd som den anime-serie med flest fyllmedel. Dessa fyllmedel gör till och med tomthål. Ändå görs det inte utan en tydlig anledning.

Sändningen av Naruto-anime-serien föregick publiceringen av mangan. För att överlista gjorde studion fillerepisoder så att mangan kunde komma ikapp med anime.

2. Sakuras roll

Av de många fördelarna med Naruto-serien finns det en svaghet som är ganska ödesdigert. De kvinnliga karaktärerna i denna franchise görs endast som skärmar och har ingen viktig roll.

En av de drabbade är Sakura. Det är inte konstigt att många tycker att Sakura är den mest värdelösa ninjan i Konoha.

Ändå visar det sig att Sakuras roll i anime är mycket mer än i manga, vet du. Till exempel när Sakura lyckades rädda människor i en kamp mot 10 svansar.

I mangan kunde Sakura inte rädda någon annan. I själva verket är han en av de människor som räddades.

3. Naruto & Sasuke Final Battle

Den sista striden mellan Naruto och Sasuke är en av de mest prickiga ögonblicken i animehistorien. Efter alla dessa år letade de fortfarande efter vem som var störst bland dem.

Som det visar sig finns det några signifikanta skillnader mellan att slåss i anime och i manga, gäng. En av dem är när Naruto har Blixt tillbaka Sasuke tidigare.

Förutom det ligger skillnaden också i styrkan i Sasukes hållning som ser starkare ut i animeversionen.

4. Shinobi Cemetery

Shinobi-världens roll är den sista och största bågen i Naruto-serien. Även om shinobi så småningom vann, fanns det ett enormt pris att betala.

Begravningsplatsen för ninjorna som dog som ett resultat av kriget är verkligen det mest rörliga ögonblicket i anime.

Det finns en skillnad i begravningsscenerna i anime och manga. I anime är begravningar och hyllningar för alla shinobi som har dött.

I mangan är begravningar och hyllningar bara fokuserade på Neji ensam, gäng.

5. Flashback

Precis som fyllnadsepisoder innehåller mangaversionen av Naruto också massor av scener Blixt tillbaka. Detta syftar till att lägga till innehåll i ett avsnitt.

Anledningen är att du i ett avsnitt i Naruto-anime bara kommer att få nytt innehåll så länge 10 minuter på grund av det snabbare animationsflödet.

Därför lade Naruto anime-studio tillbakablick eller sammanfattande scener för att förlänga Naruto-episodernas varaktighet.

6. Striden var lång

Andra försök gjordes Pierrots studio så att Naruto-anime inte går långt före mangan är med gör striden riktigt lång.

Försök, du är uppmärksam på längden på striden i Naruto-anime. En vanlig kamp kan ta upp till tio avsnitt, gäng.

Dessutom 4: e världskriget i Shinobi, gäng. 17 volymer av anime angående denna båge gjordes för att vara 217 avsnitt ensam. Är det inte galet?

7. Gaaras brutalitet

Gaara är en av antagonisterna som utvecklas till en bra karaktär och älskas av många fans.

Men visste du att den här karaktären är mycket mer brutal i anime? Yup, mycket av Gaaras brutalitet togs bort från anime.

Enligt Jaka gjordes detta för att påverka publikens åsikt om Gaara. Om Gaara beskrivs som för grym kommer inte publiken att ha sympati med Gaara.

Således Jakas artikel om 7 viktiga skillnader i Naruto anime och manga. Ändå är båda fortfarande roliga att lyssna på, verkligen, gäng.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found