hur man hackar lösenord för att stjäla internetanvändardata

Lösenord är den mest värdefulla skatten för internetanvändare. Bli inte stulen av hackare. För att göra det ännu säkrare, låt oss lära känna de hackmetoder som dessa hackare brukar använda!

Hackare så ett av de hot som många internetanvändare är rädda för. Detta beror på att hackare är kända för att kunna analysera, modifiera, bryta sig in i datorer och nätverk via internet. Förskräckt, eller hur? Våra uppgifter kan stulas!

Även om inte alla hackare är dåliga finns det många som använder sin förmåga att stjäla lösenord och andras data. Så låt oss lära känna hur webbplatshackare stjäl lösenord!

  • 5 sätt hackare bryter iPhone-lösenord och hur man kan övervinna dem
  • Hur man öppnar RAR-lösenord i 5 enkla steg
  • Enkla sätt att göra lösenord för smarttelefoner fritt från hacking

Hur man hackar en webbplats för att stjäla ditt lösenord

Om andra vet ditt kontolösenord är din historik över. Hur inte, det måste finnas mycket personuppgifter i ditt konto, eller hur? Så gör ett starkt lösenord.

Så att du är mer vaksam, låt oss lära känna hur du hackar lösenord som vanligtvis används av följande hackare!

1. Dictionary Attack

Den här metoden är känd för att vara snabb och kunna öppna alla starka lösenord tillfälligt. Varför slump? Eftersom denna metod kommer att gissa olika lösenordskombinationer som skapas med hjälp av "Lösenordsordbok" som ofta används av människor. Om ditt lösenord är för allmänt, ändra det omedelbart så att det är säkert från den här lösenordshackmetoden.

2. Brute Force

Som namnet antyder kommer användare av Brute Force-metoden att tvinga maskinen att ange alla möjliga kombinationer av siffror, bokstäver till specialtecken. Krångel igen, den här metoden kommer definitivt också att omfatta alla lösenord i Dictionary Attack.

Men även om det låter läskigt är det här sättet att hacka lösenord också ganska besvärligt för hackare att använda. Anledningen är att det tog dem lång tid att prova alla karaktärskombinationer. Längre lösenord, till exempel 16 tecken med komplexa kombinationer, kan ta lång tid för hackaren.

VISA ARTIKLAR

3. Nätfiske

Nätfiske är en metod för att stjäla lösenord av hackare genom att sprida "bluffar" i form av e-post eller länkar på uppdrag av organisationer eller myndigheter för att samla in e-postinformation, lösenord, användar-ID och annan personlig information. Se upp för e-post eller länkar för bra för att vara sant; till exempel en konstig kampanj eller lockbete.

VISA ARTIKLAR

4. Rainbow bord

Sättet som webbplatshackare stjäl lösenord av hackare på den här används vanligtvis för att tränga in lösenord krypterade av hash. Detta krypterade lösenord är svårt att knäcka på grund av oformatterad textden har omvandlats till form hash den långa.

Använd Rainbow Table för att tränga igenom det hash-funktion och reduceringsfunktion. Fungera hash kommer att ändras oformatterad texthash, medan denna reduktionsfunktion fungerar motsatt. Hur man hackar detta lösenord är snabbare än Brute Force eller Dictionary Attack.

5. Skadlig programvara eller Keylogger

Öppna inte bara länkar eller installera applikationer slarvigt, eftersom de kan innehålla skadlig kod som har infogats med en keylogger. Om suhda är infekterad registreras varje användar-ID, e-postadress och lösenord som du skriver och skickas av trojanen i den.

6. Spidering

För att stjäla företagslösenord eller institutionella lösenord skapar hackare vanligtvis en lista med lösenord som är mer specifika för de som är relaterade till målet. Så slösa inte mer tid med Brute Force-metoden som slumpmässigt anger lösenord.

För att kunna gissa ett specifikt lösenord använder hackare vanligtvis Spindelnät att besöka webbplatser, läsa sidor och notera diverse annan viktig relaterad information. För information är webbspindlar specialprogram som används för att indexera innehåll på internet, som de som används av sökmotorer.

Så det finns 6 sätt att hacka lösenord på webbplatser som vanligtvis används av hackare på internet. Genom att veta hur de stjäl våra data och lösenord kan vi vara klokare när det gäller att göra våra uppgifter ännu säkrare.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found