hur man flyttar chatthistoriklinjen till en ny enhet

Användare kan säkerhetskopiera och återställa chatthistoriken på LINE till sin nya enhet med följande steg.

Baserat i Japan har LINE Corporation ett uppdrag att ”Bring Distance” och ansluta information, tjänster och användare. Sedan lanseringen 2011 LINJE blev en av de mest populära meddelandeprogrammen i världen och en viktig applikation i vardagen, där LINE noterade 22,4 miljarder meddelanden skickades 2016.

Med endast en enhet ansluten till ett LINE-konto, med ett registrerat telefonnummer och e-postadress, raderar systemet automatiskt kontot på den tidigare enheten om användaren har verifierat kontot på en annan enhet. Detta har resulterat i att många användare hävdar att de förlorar värdefulla meddelanden inuti chatt historik.

Vi noterar att 1 av 3 användare upplever denna typ av problem när de flyttar sitt konto till en ny enhet. Många av användarna förstår inte hur de måste säkerhetskopiera och återställa sin chatthistorik så att den inte går förlorad, förklarade Bagus Satriya som LINE Indonesiens chef för kundvård

Eftersom konversationer och viktig och värdefull information lagras på LINE-chatt kan LINE-användare göra säkerhetskopior och återställa chatthistorik via enkla steg när du flyttar ditt LINE-konto till en ny enhet.

  • Attrahera tusenåriga barn, LINE Skapa LINE STARTING Program
  • LINE Sticker Du saknar ofta? Så här undviker du det!
  • Demonstrera engagemang för den lokala teknikindustrin, LINE förvärvar nu TemanJalan

Hur man överför LINE Chat-historik till en ny enhet

Att spara chatt historik För att inte raderas rekommenderar LINE att användarna vidtar dessa steg, nämligen:

  • Förberedelse
  • Säkerhetskopiering av data
  • Överföringar
  • Återskapa data.

1. Förberedelse: Syftet med detta steg är att säkerställa att användarens identitet har uppdaterats

Välj sida inställningarLINE Appoch välj sedan menyn konto . Användarna kommer att uppmanas att göra identitetsuppdateringar som telefonnummer och e-postmeddelanden. Om användaren ändrar sin identifieringsinformation får användaren ett meddelande och e-postmeddelande från LINE som bekräftar åtgärden.

Dessutom måste användarna också dubbelkolla sina lösenord, om de inte kommer ihåg sina lösenord kan de ändra sina lösenord via e-post. Om användaren har ett Facebook-konto rekommenderar vi att användaren gör det ansluta deras LINE-konto till deras Facebook-konto.

2. Säkerhetskopiering av data: Syftet med detta steg är att säkerställa att data inte går förlorade när du flyttar ditt konto till en ny enhet

Välj en sida inställningar och välj menyn Chattar . Därefter kan användaren välja Säkerhetskopiera och återställ chatthistorik på Android eller Säkerhetskopiering av chatthistorik på iOS och klicka Säkerhetskopiera till Google Drive eller Säkerhetskopiera nu . För att göra detta måste användarna länka sitt LINE-konto till sitt Google-konto eller Apple-ID och använda det på den nya enheten.

3. Överföring: Logga in med LINE ID på den nya enheten

Användare måste öppna LINE-appen på sin nya enhet. Klick Logga in ange sedan din e-postadress och lösenord. Därefter måste användaren komma in telefonnummer och verifieringskod som skickas till användarens telefonnummer via SMS.

4. Återställ data: Detta steg utförs för att återställa data som har säkerhetskopierats

Välj sidan Inställningar och välj sedan menyn Chattar . Välj sedan menyn Återställ för att återställa all data som har säkerhetskopierats. Sedan, överallt chatt historik igen tillgänglig på den nya enheten.

Genom att följa dessa steg behöver användarna inte längre oroa sig för att chatthistoriken raderas när de flyttar sitt LINE-konto till en ny enhet. Vi uppmuntrar alltid användare att spara sina viktiga konversationer och information så att de alltid kan få kontakt med familj och vänner, säger Bagus Satriya.

Så hur är det? Är du mer intresserad av LINE-applikationen?

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER