hur man öppnar rar lösenord i 5 enkla steg

Vill du öppna en låst RAR-fil? Prova hur du öppnar detta RAR-lösenord, killar, komplett med en illustrerad guide!

Vill du öppna en RAR-fil som är låst med ett lösenord?

Ja, i vissa fall skyddas RAR-filer av ett lösenordsskyddssystem. Så bara de som har koden kan skapa den här RAR-filen.

Denna låsta RAR finns ofta i filer som vanligtvis erhålls från internet, nu kan du öppna den genom att hacka RAR som ApkVenue gjorde den här killen.

Nyfiken? Kom igen, låt oss se hur man enkelt öppnar RAR-lösenord det följande!

Hur man öppnar RAR-lösenord enkelt

Vem känner inte till formade filer RAR? För datoranvändare måste du känna till filtyper som kan komprimera data från stora till mindre storlekar.

RAR används ofta för stora filer eller en serie filer som utesluter varandra. Tja, filer i form av RAR tillhandahålls ofta säkerhet med hjälp av ett lösenord.

Innan Jaka angav hur man öppnar RAR-lösenordet, skulle det vara trevligt för dig att veta vad är RAR och hur man skapar en RAR-fil.

Om du vill hoppa direkt in i hur du hackar RAR kan du klicka på kategorin "Hur låser du upp RAR-lösenord" i Innehållsförteckning.

Vad är RAR?

RAR eller Roshal Archive är en speciell programvara för dataarkiv och komprimeringsaktiviteter skapad av Eugene Roshal, i en applikation som heter WinRAR och licensierad under win.rar GmbH.

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

Alla filer arkiverade av WinRAR-applikation den har standard RAR-format. Vanliga användare använder denna applikation för att kombinera flera data med en stor filstorlek i mindre filenheter.

WinRAR kan krympa data upp till 40% av normal storlek med hjälp av ZIP, men tillbaka till en komprimerad fil. Formatet som kommer att finnas i formuläret .zip och .zipx för komprimerade filer och .r01, .rar, .r00 och .rev för RAR-filer.

Minsta filstorlek för en RAR-fil är 20 byte och den största är 8 exbibytes. Eftersom denna RAR-fil kan komprimera stora filer för att vara mindre använder många uppladdare på internet RAR så att den uppladdade informationen inte är stor.

Tja, data som laddas upp i form av RAR är vanligtvis inbäddade i ett säkerhetssystem i form av ett lösenord för att förhindra att RAR-filen öppnas av någon slarvigt.

Om du frågar, vad är skillnaden mellan RAR och ZIP, dessa två filer är helt olika och har sin egen karaktär. Här är några skillnaden mellan RAR och ZIP:

RARblixtlås
Komprimeringsprocessen är ganska lång, men komprimeringsresultaten är mindreKomprimeringsprocessen är snabb, resultaten skiljer sig inte mycket från huvudfilens storlek
Den har .r01, .rar, .r00 och .rev formatZip- och .zipx-format
ObegränsatMaximalt 2 GB datakomprimering
Med hjälp av LZMA-algoritmenMed hjälp av Deflate-algoritmen
Upptäckt av Eugene RoshalUpptäckt av Phil Katz

Om du har flera viktiga stora filer är det lämpligt att använda denna WinRAR-applikation, killar. Metoden är enkel, ApkVenue berättar hur du gör det nedan, låt oss se!

Hur man skapar en RAR-fil

Det första du måste göra om du vill skapa en RAR-fil är att ladda ner och installera WinRAR på JalanTikus. Denna applikation är ganska lätt, det tar bara 2 MB att ladda ner.

När WinRAR-programmet har installerats på din dator är allt du behöver göra att välja den fil du vill göra RAR. Följande är fullständigt:

 • Välj din fil, högerklicka sedan och välj Lägg till arkiv
 • Välj önskat filformatfår du tre val, nämligen RAR, RAR4 och ZIP. Om du vill komprimera filer, använd ZIP-format för maximal komprimering. Glöm inte att ange ett filnamn. Om du är säker på ditt val, klicka på OK för att göra filen RAR eller ZIP.

Hur man öppnar RAR-filer

Du kan öppna filerna som du komprimerar till RAR- eller ZIP-filer med WinRAR-programmet. Ju större fil som bearbetas av WinRAR, desto längre blir bearbetningsprocessen.

På samma sätt när du öppnar en RAR-fil om du har en mycket stor fil tar processen också längre tid. Du kan se följande metod för hur du öppnar RAR-filer:

 • Högerklicka välj den RAR-fil du vill öppna Extrahera filer
 • Välj en mapp där du placerar den öppnade filen från RAR. Sedan klicka på OK för att börja öppna filer.

Nu, efter att du vet hur du skapar RAR-filer, är en annan funktion som WinRAR har ett säkerhetssystem i form av ett kill lösenord. Innan vi går igenom hur du låser upp RAR-lösenord måste du också veta hur du låser RAR-filer så att dina filer blir säkrare, killar.

Den fullständiga metoden listas nedan.

Hur låser du RAR med ett lösenord

Det är inte svårt att låsa den här RAR-filen, killar. Stegen liknar hur du gör din fil RAR. Du kan se mer information nedan:

 • Välj filen och högerklicka sedan och välj Lägg till arkiv
 • välja Välj lösenord längst ned till höger i appen.
 • Bestäm ditt lösenord genom att fylla i kolumnen Skriv in lösenord och Ange lösenordet för verifiering igen. Om det redan är klicka på OK för att ställa in ett lösenord.

Nästa steg är desamma som att skapa RAR-filen ovan, killar. Nu har din RAR-fil ett säkerhetssystem. För att öppna en låst RAR-fil kan du ange lösenordet som du fyllde i tidigare.

Ett annat sätt är att hacka RAR som ApkVenue kommer att inkludera nedan.

Hur man öppnar ett låst RAR-lösenord

Tja, du kan göra den här metoden om du glömmer ditt lösenord eller vill bryta dig in i RAR som du laddade ner från internet. Vanliga RAR-filer som du laddar ner från internet är låsta med ett lösenord.

Naturligtvis är det irriterande om nedladdningen tar lång tid plus kvoten filen är låst. Det blir ännu mer irriterande om filens ägare inte anger lösenordet.

Nå, nu berättar ApkVenue hur du öppnar RAR-filer med applikationen:

 • Ladda ner och installera iSumsoft RAR Password Refixer-applikationen på din dator eller bärbara dator. ApkVenue har förberett den kostnadsfria applikationen nedan.
Isumsoft produktivitetsappar LADDA NER
 • När denna RAR-filhackprogramvara är installerad, öppna applikationen och välj Öppen. Leta sedan efter RAR-filen som är lösenordslåst.
 • Nästa är att ställa in Typ av attack vilket kommer att göras för att hacka RAR-filen som var lösenord tidigare. Välj bara vad om det är lämpligt. Till grundläggande, använd det bara Råstyrka.
VISA ARTIKLAR
 • Vänta på hackprocessen RAR-lösenord körs. Stäng inte appen.
 • När du är klar visas lösenordet för den RAR-fil du letar efter. Och stanna kvar kopiera, då klistra till lösenordslåst RAR-fil tidigare. Gjort!

Hur lätt är det att hacka detta RAR-lösenord? Du kan prova det direkt på din egen dator utan att behöva behärska speciella hacktekniker.

Det var Jakas tips om RAR-filer och hur man enkelt öppnar RAR-lösenord. Nu kan du öppna den låsta RAR-filen, killar.

Skriv ner din upplevelse när du bryter mot RAR i kommentarskolumnen, glöm inte att ge den tycka om och dela med sig. Vi ses i nästa artikel, killar! Lycka till!

Läs också artiklar om RAR eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found