4 sätt att stänga av Windows 10-uppdateringar

Det enklaste, enklaste och mest komplicerade sättet att stänga av Windows 10-uppdateringar. Det finns också tips! Kolla in hur du stänger av Windows Update i den här artikeln.

Får du ofta uppdatering från Windows 10?

De av er som använder Windows 10 kommer ofta att känna den oupphörliga oupphörliga programuppdatering, oavsett om det är för Förbättra prestanda Windows 10 eller lagt till nya funktioner.

Väl, uppdateringar vad Windows gör är vanligtvis inte i enlighet med vissa applikationer eller funktioner på din dator, så dessa applikationer eller funktioner kan inte användas korrekt. Besvärande är det inte?

På ett dödligt sätt uppdatering Windows 10 kan du undvika funktionsstörningar i appar och funktioner på din dator. Jaka har en linje hur man stänger av Windows Update i Windows 10 som du enkelt kan använda. Med detta kan du också spara din internetkvot, gäng!

Så här stänger du av Windows Update i Windows 10

Innan vi diskuterar hur du stänger av Windows Update vill ApkVenue erbjuda ett Windows 10-installationsprogram som du kan använda fritt.

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

Du kan också lägga den på en flash-skiva för att installera den enligt artikeln som ApkVenue skrev under detta.

VISA ARTIKLAR

Återgår till guiden för att inaktivera uppdateringar av Windows 10. Det finns 3 sätt Stäng av uppdatering Windows 10 som du kan använda, på detta sätt ApkVenue samlat från olika källor. Kom och se hela guiden!

1. Inaktivera via kontrollpanelen

För att inaktivera eller inaktivera Windows 10-uppdateringar är den första via Kontrollpanelen. Denna metod är förmodligen ganska enkel eftersom du inte har många kommandon att göra. Här är guiden!

Steg 1: Öppna den Kontrollpanel. Det enkla sättet, högerklicka start meny och välj Kontrollpanel.

Steg 2: Välj System och säkerhet >Administrationsverktyg.

Steg 3: När du har tryckt på knappen Administrativa verktyg, kommer en ny sida att visas som innehåller olika typer verktyg med olika funktioner. välja Tjänster.

Steg - 4: Leta efter det namngivna alternativet Windows uppdatering och dubbelklicka för att öppna sidan Egenskaper för Windows Update.

Steg - 5: Om den redan är öppen behöver du bara ändra alternativen Starttyp Blir Inaktiverad och klicka på knappen Sluta på val Tjänstestatus. Tryck OK om så är fallet.

Så här kan du stänga av automatiska uppdateringar för Windows 10. Nu sparas Windows 10 Automatiska uppdateringar.

Om du vill sätta på den igen, följ bara stegen ovan igen och på sidan Windows Update Properties, återställ inställningarna till sin ursprungliga position. Mycket lätt, eller hur?

2. Inaktivera via Konfigurera automatiska uppdateringar

Du kan bara använda dessa steg för att stänga av Windows Update i Windows 10 om du använder Windows 10-versionen Professionell, Företagoch Utbildning. Här är guiden!

Steg 1: Klick Windows-logotyp på + tangentbordet R, skriv sedan gpedit.msc och klicka på OK

Steg 2: Välj Datorkonfiguration och klicka Admistrativa mallar

Steg 3: Klick Windows-komponenteroch välj sedan Windows uppdatering

Steg - 4: Dubbelklicka Konfigurera automatiska uppdateringaroch välj sedan Inaktiverad och OK.

Så här stänger du av permanenta Windows 10-uppdateringar. Om du vill aktivera din Windows 10-uppdatering är allt du behöver göra att byta till Aktiverad tillbaka på Konfigurera automatiska uppdateringar. Det är lätt?

3. Inaktivera via uppmätt anslutning

Denna metod för att stänga av Windows 10-uppdateringar kan bara användas om du använder WiFi. Tricket är att aktivera Uppmätt anslutning. Här är hur:

Steg 1: Högerklicka på WiFi-namnet som är anslutet till din dator, välj egenskaper.

Steg 2: Klick glidstångStäll in som uppmätt anslutning.

Så här inaktiverar du Windows 10-uppdateringar. Å andra sidan, om du vill ta reda på hur du aktiverar Windows 10 permanent kan du se ApkVenues artikel nedan.

VISA ARTIKLAR

4. Inaktivera via regedit

Det sista sättet att stänga av Windows 10-uppdateringar permanent är att använda regedit. Den här guiden är ganska komplicerad och ApkVenue rekommenderar inte de av er som är nya för datorer att göra det.

Utan att behöva dröja längre, så här stänger du av Windows 10-uppdateringar via regedit!

Steg 1: Klicka på Start-menyn och skriv regedit och ange sedan. Därefter öppnar du regedit-menyn HKEY_LOCAL_MACHINE> PROGRAMVARA> Policy> Microsoft> Windows.

Steg 2: Högerklicka på Windows-tangenten, klicka Nyoch välj sedan Nyckel.

Fotokälla: Aplikasipc.com

Steg 3: Inmatning Windows uppdatering som namnet antyder, utan mellanslag. Om det till exempel är fel kan du upprepa det genom att högerklicka på fel tangent igen och sedan välja Döp om.

Fotokälla: Aplikasipc.com

Steg - 4: Efter nyckel Windows uppdatering framgångsrikt skapat, högerklicka på tangenten och klicka Ny och välj Nyckel. Ge det ett namn AU.

Fotokälla: Aplikasipc.com

Steg - 5: Klicka på Nyckel AU tidigare, klicka sedan på höger sida Ny. När dialogrutan Ny öppnas klickar du på DWORD (32-bitars) Värde och ge det ett namn NoAutoUpdate.

Fotokälla: Aplikasipc.com

Steg - 6: Slutligen, dubbelklickaNoAutoUpdate och fyll i följande värden.

0 Aktivera automatiska uppdateringar 1 Stäng av automatiska uppdateringar

Fotokälla: Aplikasipc.com

Sådan är den enklaste och enklaste guiden för att stänga av Windows Update. Gör det direkt så att du inte blir ännu mer irriterad!

Du kan också läsa hur du stänger av Jakas Windows Defender under detta. Den här guiden behövs verkligen, särskilt när du installerar de senaste applikationerna eller programvaran.

VISA ARTIKLAR

Det är en lista med dödliga sätt uppdatering Vilken Windows 10 du kan använda beror på din PC-användning och din Windows 10-typ. Du kan prova det nu, gäng!

Läs också artiklar om Windows 10 eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found