12 senaste & bästa actionfilmer 2020, måste titta!

En lista över de senaste actionfilmerna under 2020, komplett med trailers, synopsis och recensioner. Garanterat kul, deh!

Actionfilm de senaste och bästa sprids alltmer i teatrar och online-streamingwebbplatser. Faktum är att adrenalinpumpande actionfilmer verkligen är en favorit för människor från alla samhällsskikt.

Actionfilmer är kända som filmer som ger publiken spänning eftersom de alltid har ett inslag bekämpa eller krig.

Tja, för de av er som gillar att titta på actionfilmer men är förvirrade över vilken film man ska titta på, behöver du inte oroa dig, gäng. ApkVenue har en lista med rekommendationer de senaste och bästa actionfilmerna från 2020 detta.

Lista över de senaste och bästa actionfilmerna 2020

I den här artikeln kommer ApkVenue att förse dig med en lista över de senaste och bästa actionfilmerna som har varit och för närvarande sänds 2020.

För att göra det enkelt har ApkVenue också delat listan med filmer i två kategorier, nämligen senaste filmerna fram till november 2020 och bästa filmen som sänds 2020.

Om du vill se de senaste actionfilmerna som för närvarande visas i teatrarna kan du kontrollera deras sändningsscheman via webbplatsen Kolla på! och boka biljetter genom ansökan om filmbiljettmeddelande.

Om filmen inte längre visas i teatrarna kan du verkligen titta på filmerna på online film streaming webbplats.

Senaste actionfilmer 2020

Så länge biografen snart öppnar kommer ApkVenue att berätta listan över de senaste actionfilmtitlarna från 2020 som sändes för några ögonblick sedan.

Följande filmer kan vara en referens som du kan titta på senare när biografen öppnas. Kom igen, titta!

1. Projektkraft

Projektkraft ingår i listan över de senaste actionfilmerna från 2020 som måste ses. Släpptes i augusti, den här filmen spelar ett antal toppaktörer, varav en är Jamie Foxx.

Den här actionfilmen som sänds på Netflix berättar historien om ett magiskt piller. Den som dricker den får superstyrka i bara 5 minuter.

Tyvärr är dessa piller mycket benägna att missbrukas. Därför går narkotikahandlare, polis och före detta soldater samman för att motverka produktionen av detta läkemedel.

TitelProjektkraft
leva14 augusti 2020
Varaktighet1 timme 53 minuter
DirektörHenry Joost, Ariel Schulman
KastaJamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback
GenreAction, Brott, Sci-Fi
Betyg60% (RottenTomatoes.com)


6.0/10 (IMDb.com)

2. Spenser konfidentiellt

Letar du efter den bästa actionfilmen inslagen i ny komedi? Du måste titta Spenser konfidentiellt. Släpps på Netflix i mars 2020, den här filmen får dig att skratta samtidigt vaken på grund av dess riktigt coola åtgärder.

Denna film berättar historien om en polis som är fängslad efter att ha påstås vara inblandad i att angripa sin egen överordnade. Efter att ha kommit ur fängelset fick han till och med möta ett problem som skulle förändra hans liv.

Det var det som ledde till att Spenser Confidential ingick i titeln på den senaste actionfilmen 2020. Det är ett måste för dig att titta på med dina vänner, gäng!

TitelSpenser konfidentiellt
leva6 mars 2020
Varaktighet1 timme 51 minuter
DirektörPeter Berg
KastaMark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin
GenreAction, Komedi, Brott
Betyg36% (RottenTomatoes.com)


6.2/10 (IMDb.com)

3. The Old Guard - (2020: s senaste högklassiga actionfilm)

Titeln på nästa senaste actionfilm 2020 är Det gamla gardet som just sändes på Netflix för några dagar sedan. Den här filmen bom så mycket att publiken redan har bett om en uppföljare.

Baserat på serietidningen berättar The Old Guard om en grupp legosoldater som har förmågan att läka sig själva så att de kan leva evigt i tusentals år.

Deras liv hotas när ett stort läkemedelsföretag försöker kidnappa och ta sina förnyelseförmågor för personlig vinning. Vill du veta nästa historia? Titta på filmen The Old Guard!

TitelDet gamla gardet
leva11 mars 2020
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
DirektörDave Wilson, David S F Wilson
KastaJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
GenreAction, Drama, Fantasy
Betyg81% (RottenTomatoes.com)


6.6/10 (IMDb.com)

Andra 2020 senaste actionfilmer ~

4. Extraktion

Ytterligare en ny 2020-actionfilm från strömmande webbplatser Netflix titel Extraktion. I den här filmen kommer du att se en annan sida Chris Hemsworth som alltid får lekfulla roller.

Extraction berättar om en legosoldat som är anställd för att rädda sonen till en indisk drogchef som kidnappas av en rival.

Uppdraget blir ännu svårare eftersom han inte bara måste möta fienden utan också förrådas av de människor han litar på. Hur som helst, riktigt spännande, deh!

TitelExtraktion
leva24 april 2020 (USA)
Varaktighet1 timme och 56 minuter
DirektörSam Hargrave
KastaChris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum
GenreAction, Brott, Thriller
Betyg68% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

5. Jakten

Jakten är en film action-thriller som sändes i mars förra året. Även om kampanjen är galen, är det synd att den här filmen inte lyckas på storskärmen, gäng.

Jakten berättar om 12 främlingar som vaknar i en skog. Ingen vet varför de kidnappades. Inte länge blev det värre.

Tydligen valdes de att delta i ett jakthändelse. Skillnaden är att det är de som kommer att jagas av galna rika människor

TitelJakten
leva10 juli 2020 (USA)
Varaktighet2 timmar 5 minuter
DirektörGina Prince-Bythewood
KastaCharlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts
GenreAction, Fantasy
Betyg81% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

Bästa actionfilm 2020

Dessutom kommer ApkVenue att granska de bästa filmerna som har sänts 2020. Dessa filmer hade gjort biografen trångt innan Covid-19 slog. Kolla in det!

1. Blodskott

Blodskott är den bästa Hollywood-actionfilmen med temat för anti-mainstream superhjältar som inte är anslutna till Marvel- eller DC-franchisen. Den här filmen med huvudrollen Vin Diesel.

Berättar historien om en marin namngiven Ray Garrison vilka forskare återupplivades och stärktes av nanoteknik.

Ray, som återuppstod för att bli en supersoldat, inser plötsligt sitt förflutna och försöker avslöja en konspiration som tog livet av honom och hans älskade fru.

TitelBlodskott
leva11 mars 2020
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
DirektörDave Wilson, David S F Wilson
KastaJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
GenreAction, Drama, Fantasy
Betyg31% (RottenTomatoes.com)


5.7/10 (IMDb.com)

2. Rovfåglar

Bland misslyckandena Självmordsgrupp, visar det sig att det finns en pluspunkt i denna film, nämligen karaktärerna Harley Quinn spelad av Margot Robbie.

Därför, Warner Bros gjorde filmen Birds of Prey som är solofilmen av denna kvinnliga antihjältekaraktär. Berättelsen är att Harley Quinn nu har gått sönder från Joker, gäng.

Den här senaste actionfilmen presenterar dig också för andra kvinnliga hjältar och nya skurkar från DC-universum.

TitelRovfåglar
leva5 februari 2020
Varaktighet1h 49min
DirektörCathy Yan
KastaMargot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell
GenreAction, äventyr, brott
Betyg78% (RottenTomatoes.com)


6.4 (IMDb.com)

3. Bad Boys for Life

Årtionden efter Bad Boys II släppte, Bad Boys for Life verkar komplettera den bästa trilogin Bråkmakare. Den senaste actionfilmen från 2020 spelar också två huvudaktörer.

Filmer med i huvudrollen Martin Lawrence och Will Smith det berättar om utredningen av Marcus Burnett och Mike Lowry som måste återvända till handling efter mordförsöket på Mike.

Genom att utnyttja det populära franchise-namnet på 90-talet är det inte konstigt att Bad Boys for Life är den bästsäljande filmen 2020 hittills.

TitelBad Boys for Life
leva17 januari 2020
Varaktighet2h 3min
DirektörAdil El Arbi, Bilall Fallah
KastaWill Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens
GenreAction, Komedi, Brott
Betyg75% (RottenTomatoes.com)


7.2/10 (IMDb.com)

En annan bästa 2020 actionfilm ~

4. Vapen Akimbo

Daniel Radcliffe känd för sin roll i franchisen Harry Potter. I filmen Vapen Akimbo, Daniel håller inte längre en trollstav utan en pistol, gäng.

Berättar om Miles, en programmerare som är instängd i en döds match originalsändning på internet. Han måste försöka vinna detta spel genom att döda sina rivaler, Nix.

Den bästa actionfilmen på den här har en spänd historia men krossar också magen. Jag trodde inte att Harry Potter-skådespelaren var riktigt bra på komedi.

TitelVapen Akimbo
leva28 februari 2020 (USA)
Varaktighet1 timme 35 minuter
DirektörJason Lei Howden
KastaSamara Weaving, Daniel Radcliffe, Rhys Darby
GenreAction, komedi
Betyg53% (RottenTomatoes.com)


6.4 (IMDb.com)

5. Sonic the Hedgehog

Fans hade förlöjligat honom för den dåliga utformningen av Sonic-karaktären, filmen Sonic the Hedgehog till sist omdesignad och skjutits upp befrielsen.

Nu kan du se Sonic The Hedgehog-filmen i teatrar, gäng. Den här filmen är ganska underhållande särskilt med nostalgiska element.

Den här senaste actionfilmen berättar historien om Sonic och en polis försök att förhindra Dr. Robotnik vars ambition är att styra världen med kraften i Sonic.

TitelSonic the Hedgehog
leva26 februari 2020
Varaktighet1 timme 46 minuter
DirektörJeff Fowler
KastaJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey
GenreAction, Äventyr, Familj
Betyg64% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

6. Under vattnet

Egentligen filmer Under vattnet huvudrollen Kristen Stewart det var planerat att sändas 2019. Eftersom Fox köptes av Disney, skjuts filmens släpp upp till januari.

Underwater berättar historien om en grupp forskare som är fångade i ett undervattenslaboratorium. Deras skräck slutade inte där.

Tydligen fanns det ett gigantiskt havsmonster som dödade besättningen en efter en. Wow, det är verkligen stressande, gäng!

TitelUnder vattnet
leva8 januari 2020
Varaktighet1h 35min
DirektörWilliam Eubank
KastaKristen Stewart, T.J. Miller, Jessica Henwick
GenreAction, Drama, Skräck
Betyg47% (RottenTomatoes.com)


6.1/10 (IMDb.com)

7.1917 - (Högst rankad bästa actionfilm)

1917 är en bästa krigsfilmer som berättar om 2 brittiska soldater som fick ett farligt uppdrag för att rädda 1600 personer under första världskriget ägde rum.

Den bästa actionfilmen 2019 har faktiskt släppts sedan december förra året, men visas på nytt i biograferna tack vare de 11 Oscar-nomineringar som 1917-filmen fick.

Även om det inte vann kategorin Bästa bilden Vid Oscar-utmärkelsen har den senaste actionfilmen från 2019 framgångsrikt rört publikens känslor tack vare den unika inställningen regisserad av Sam Mendes.

Titel1917
leva25 december 2019
Varaktighet1 timme och 59 minuter
DirektörSam Mendes
KastaDean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
GenreDrama, krig
Betyg90% (RottenTomatoes.com)


8.7/10 (IMDb.com)

Hur är det spännande för den senaste actionfilmen ovan? Om du vill hitta andra spännande filmer är de senaste västerländska filmerna 2020 lämpliga för dig att titta på med vänner eller familj, gäng.

Naturligtvis finns det fortfarande många andra aktuella filmer som ApkVenue inte har listat på listan. Vilken actionfilm är enligt din åsikt lämplig att lägga till ovan?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, OK, vi ses i nästa artikel, ja!

Läs också artiklar om actionfilm eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.