inte en emulator! här är 4 ps2-spel som du kan spela på Android

För PS2-emulatorn på Android behöver den fortfarande mycket förbättring eftersom den fortfarande är mindre spelbar om du vill spela PS2-tunga spel som God of War eller GTA.

Sjätte generationens konsol tillhör Sony nämligen PlayStation 2 som, även om den inte har producerats på länge, är den här konsolen fortfarande den bästa konsolen för sin tid. Detta framgår också av antalet PS2-emulatorer på PC och Android. För PS2-emulatorn på Android behöver den fortfarande mycket förbättring eftersom den fortfarande saknas spelbar om du vill spela PS2 tunga spel som Gud av krig såväl som GTA.

För dig som inte använder en emulator finns det även PS2-spel som kan laddas ner direkt på Android. Vad är spelen? Här är fyra PS2-spel som också släpptes på Android.

  • De 5 mest förväntade spelen 2018
  • Svårt att sova garanterat! Här är de 4 läskigaste PC-spelen 2017
  • 6 bästsäljande spel 2017
  • 4 bästa PC-spel i öppen värld! Garanterad att du är bekväm framför datorn hela dagen
  • 5 bästa spelserier du måste spela en gång under en livstid

Här är fyra PS2-spel du kan spela på Android

Översittare

Även om det är känt som en utvecklare som ofta släpper kontroversiella spel, måste Rockstar erkännas som framgångsrika med att släppa spel som inte bara är kontroversiella utan också framgångsrika samtidigt, inklusive Översittare.

Spelet som släpptes den PlayStation 2 och Xbox 360 2006 släpptes den för närvarande också på Android-plattformen, naturligtvis, med justeringar av kontrollschemat så att det är bekvämt att spela på en smartphone

I det här spelet kommer du att fungera som en transferpojke som heter James 'Jimmy' Hopkins som började sin skola på Bullworth Academy. Som titeln antyder, här James 'Jimmy' Hopkins börjar sitt äventyr för att erövra gängen i hans skola.

Grand Theft Auto San Andreas

Minnesvärd kanske är det rätta ordet för att beskriva spelet som släpptes första gången 2004, det är inte konstigt eftersom det här spelet kan betraktas som ett spel för många spelare. Bästa GTA. Detta framgår av lanseringen av detta spel på Android-plattformen. I spelet öppen värld detta kommer du att spela för att vara CJ som börjar sitt äventyr i San Andreas.

Final Fantasy IX

Enligt din åsikt, vilken serie är det bästa Final Fantasy-spelet? Kanske många av er är förvirrade över svaret, detta är förståeligt eftersom Final Fantasy alltid erbjuder något annorlunda.

Inget undantag med Final Fantasy IXDet här spelet, som släpptes på olika plattformar för över ett decennium sedan, verkar vägra att dö, du kan se detta med släppet av detta spel på Android-plattformen. Här kommer du att spela som Zidane Tribal, a tjuv som kommer att äventyr i en värld som heter Gaia.

Fahrenheit: Indigoprofetia

Låter det främmande för dig? Detta spel är verkligen ett spel som är mindre känt i Indonesien, det här spelet är ett spel från utvecklaren Quantic Dreams känd för spelen Beyond Two Souls och Heavy Rain. Detta spel är en filmspel dvs spel som liknar filma för här kommer du bara att se drama som en film, skillnaden är att du kan bestämma vilka beslut huvudpersonen ska fatta.

Det är 4 PS2-spel som nu också släpps på Android? Intresserad av att köpa den? Eller kanske du redan har det? Men innan det, kontrollera först om din Android kan spela det smidigt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found