älskar naruto? Här är 7 av de bästa anime som Naruto som du måste titta på

Naruto-anime är över, men du kan fortfarande känna spänningen i denna anime genom att titta på de 7 bästa anime som Naruto

Vem vet inte Naruto? Anime baserad på manga fungerar Masashi Kishimoto den första sändes 2002 sedan.

Berättar för en ninja som har en själ Kyuubi i hans kropp. På grund av den demon som var förseglad i hans kropp, undviks han av alla bybor i Konoha.

Ändå Naruto glädje och entusiasm för att uppnå sin dröm om att bli Hokage går aldrig ut. Han försökte också hitta sin sanna identitet och styrka.

7 bästa anime som Naruto som du måste titta på

Tyvärr är Naruto-anime nu över, gäng. Om du är ett lojalt fan av Naruto kanske du kommer att titta Boruto som en fortsättning på Naruto-berättelsen.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta några av de bästa anime vars berättelser förmodligen liknar Naruto, gänget.

Likheten som ApkVenue betyder här betyder inte att det måste vara ett ninjatema, har en Kyuubi och kämpar om positionen som Hokage, gäng.

Likheten som ApkVenue betyder är berättelsen! Så som kamp, ​​uthållighet, fram till konceptet från ingenting till någonting.

Istället för att leta efter ett spektakel för att ersätta Naruto är det bättre att bara kolla Jakas artikel nedan, ja. Kolla in det!

1. One Piece (1999)

En bit är en av de längsta manga- och anime-serierna i historien. Tänk dig att den här anime redan över 900 avsnitt inte är över än.

Talande Luffy och hans vänner som bildar piratgruppen Straw Hat för att jaga den legendariska namnet En bit.

Om du gillar Naruto kommer du garanterat att gilla den här anime, gäng. Anledningen är att One Piece också berättar om Luffys kamp, ​​som var ingen, för att bli en av de starkaste piraterna i världen.

DetaljEn bit
Betyg8.63 (myanimelist.com)
Antal avsnitt909 avsnitt
Utgivningsdatum20 oktober 1999
StudioToei Animation
GenreAction, Äventyr, Komedi, Super Power, Drama, Fantasy, Shounen

2.The Seven Deadly Sins (2014)

Sju dödssynder är en anime som bygger på konceptet om de 7 huvudsynderna i forntida europeisk kultur. Denna anime är nu över, men spänningen i den slutar aldrig.

Berättar 7 brottslingar, som var och en representerar en av de 7 huvudsynderna. De som är separerade måste så småningom återförenas för att rädda världen.

Denna anime berättar inte bara om episka spännande strider, gäng. Även om det är lite pervers, berättar denna anime en historia om vänskap som är lika tjock som Naruto.

DetaljDe sju dödssyndorna
Betyg8.17 (myanimelist.com)
Antal avsnitt24 avsnitt
Utgivningsdatum5 oktober 2014 - 29 mars 2019
StudioA-1-bilder
GenreAction, Äventyr, Ecchi, Fantasy, Magic, Shounen, Supernatural

3. Fairy Tail (2009)

Om du verkligen gillar anime med vänskapstema som Naruto, så tycker jag att du är en bra match för att titta på anime med en titel Fairy Tail detta.

Talande Lucy Heartfillia som var ivrig att gå med i den starka trollkarlsföreningen som heter Fairy Tail. Efter att han lyckats komma in kom guilden i stora problem.

Trots att det inte täcker mycket fysisk strid som Naruto, presenterar Fairy Tail oss riktigt coola magiska strider. Du måste titta på det!

DetaljFairy Tail
Betyg7.95 (myanimelist.com)
Antal avsnitt175 avsnitt
Utgivningsdatum12 oktober 2009 - 30 mars 2013
StudioSatelight, A-1 Pictures
GenreAction, Äventyr, Komedi, Magi, Fantasi, Shounen

4. Bleach (2004)

Ungefär som Death Note anime, anime med titeln Bleka tar också upp temat för Dödens Gud eller det japanska språket, Shinigami.

Ichigo är en student som har förmågan att se övernaturliga saker. På grund av en incident fick Ichigo makten som en Shinigami heter Rukia.

Därifrån kämpade Ichigo sedan för att utrota honom Ihålig som strövar för att byta ut den mänskliga själen. Ichigo blir sakta starkare som Naruto, gänget.

DetaljBleka
Betyg7.95 (myanimelist.com)
Antal avsnitt366 avsnitt
Utgivningsdatum5 oktober 2004 - 27 mars 2012
StudioStudio Pierrot
GenreAction, Äventyr, Komedi, Super Power, Supernatural, Shounen

5. Hunter x Hunter (2011)

Det här är Jakas favoritanime som barn, gäng. Jägare X jägare har två versioner, nämligen den ursprungliga versionen som sändes på 90-talet och remake-versionen 2011.

Talande Gon, en liten pojke som har en dröm om att bli en person Jägare professionell. Han tog olika Hunter-tentor samt letade efter sin far.

När den analyseras är historien väldigt lik Naruto, gänget. Trots att Narutos far hade dött kunde han fortfarande möta sin fars ande när han kämpade mot Madara.

DetaljJägare X jägare
Betyg9.11 (myanimelist.com)
Antal avsnitt148 avsnitt
Utgivningsdatum2 oktober 2011 - 24 september 2014
StudioDårhus
GenreAction, Äventyr, Fantasy, Shounen, Super Power

6. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009)

Om du vill hitta den bästa anime-serien genom tiderna, Fullmetal Alchemist: Brotherhood är svaret. Denna anime är också en av Jakas favoriter, vet du.

Berättar för två bröder som heter Edward & Alphonse som gjorde tabun i alkemi, nämligen att uppfostra sin mor. De accepterar också konsekvenserna som är mycket dödliga.

Som vuxen reser Edward, som är ett geni State Alchemist, runt om i världen med sin yngre bror, Alphonse för att hitta ett sätt att sona för sina synder.

DetaljFullmetal Alchemist: Brotherhood
Betyg9.23 (myanimelist.com)
Antal avsnitt64 avsnitt
Utgivningsdatum5 april 2009 - 4 juli 2010
StudioBen
GenreAction, Militär, Äventyr, Komedi, Drama, Magi, Fantasi, Shounen

7. Dragon Ball (1986)

Bland alla anime på den här listan, drak boll är den äldsta anime, gäng. Det skulle inte finnas någon anime som heter Naruto om Dragon Ball aldrig hade skapats.

Berättar för en pojke från en Saiyan-planet som heter Son Goku som skickades till jorden. Goku strövar runt världen på jakt efter de 7 Dragon Balls som påstås uppfylla en önskan från sin ägare.

Som anime som inspirerade Naruto, bli inte förvånad om det finns så många likheter mellan dessa två anime. I själva verket finns det många Dragon Ball påskägg i Naruto anime.

Detaljdrak boll
Betyg8.12 (myanimelist.com)
Antal avsnitt153 avsnitt
Utgivningsdatum26 februari 1986 - 12 april 1989
StudioToei Animation
GenreÄventyr, Komedi, Fantasy, Kampsport, Shounen, Super Power

Det är Jakas artikel om den 7 bästa anime som du måste titta på om du gillar Naruto. De sju anime ovan har en liknande historia, vet du.

Vi ses i en annan Jaka-artikel, gäng!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found