10 rekommendationer för den senaste och bästa anime 2020

Den senaste anime 2020 visar sig vara mycket bra! Är du nyfiken på den bästa anime från 2020 som är värt att titta på? Kom igen, se rekommendationerna för denna senaste coola anime!

Den senaste anime-serien 2020 är väldigt spännande, gäng. Trots att vissa anime-utgivningsplaner skjöts upp på grund av pandemin, har vissa redan sänts och har framgångsrikt blivit folks favoriter.

Från och med anime handling, komedi, bit av livettills sportanime är igång rada upp den senaste anime 2020.

Om du är ett fan, titta inte bara på de bästa anime-uppställningarna genom tiderna! Du måste också titta den senaste anime-samlingen 2020 som ApkVenue kommer att granska den här gången, gäng.

Det finns så många anime som är värda att titta på 2020, och den här gången har ApkVenue valt den senaste coola anime som du kan titta på från de många anime som släpptes i år.

Varför ska man titta på den senaste anime?

Animeindustrin erbjuder alltid en serie intressanta shower varje år, och även 2020 många av de senaste anime som är värda att titta på.

Några av de bästa anime-rekommendationerna för 2020 liksom de senaste, det finns de som är en fortsättning på den framgångsrika anime-serien, det finns också ny anime vars utseende har blivit ett hett samtalsämne.

Dessutom är några av de nya anime som lanserades i år anpassningar av den välkända serietidningen Webtoon med miljontals fans runt om i världen.

Därför den här senaste anime-serien 2020 det skulle vara synd om du missade det att titta på. När det gäller variation och berättelse är denna 2020-anime garanterat bättre än föregående år.

Bästa 2020 och senaste anime-rekommendationer, måste titta!

För dina sanna anime-fans eller de som bara vill börja titta på anime kan 2020 sägas vara det perfekta året att titta på anime.

Från och med januari till den tidpunkt då denna artikel publicerades, massor av anime som har släppts 2020, och kvaliteten är mycket bra.

Därför är det faktiskt ganska svårt att göra rekommendationer för den senaste 2020-anime eftersom nästan all anime som släpptes i år är värt att titta på.

Ändå har ApkVenue valt några av de senaste 2020-anime som ska ingå i den lista den här gången baserat på klassificeringssidan samt från anime-fansforumet. Här är den fullständiga listan.

1. Kaguya-Sama: Love Is War säsong 2

Den senaste anime-rekommendationen från 2020 börjar med en av de bästa romantiska skolanimerna, Kaguya Sama: Love Is War säsong 2.

Fortsätter i de strålande fotspåren från föregående år, den andra säsongen av denna anime kommer 2020 med har samma förutsättning men med känna annorlunda.

I denna anime kommer du att bli inbjuden att titta på dynamiken i kärlek och prestige framfördes av Kaguya och Shirogane.

De båda gillar varandra men är ovilliga att uttrycka sina känslor trots att deras tid tillsammans inte är lång. Intriged rätt, samma historia?

TitelKaguya-sama: Love is War säsong 2
leva11 april 2020 - 27 juni 2020
Episod12
GenreKomedi, psykologisk, romantik, skola, Seinen
StudioA-1-bilder
Betyg8.85 (MyAnimeList.com)

2. Darwins spel, den senaste anime-action-anime 2020

Dessutom finns det en mystisk actionanime som inte får dig att sluta känna spänningen när du tittar på den, nämligen Darwins spel.

Den här senaste anime från 2020 berättar historien om en gymnasiepojke som heter Kaname Sudou som plötsligt fastnat i ett spel överlevnad mystisk heter Darwins spel.

Här måste Kaname göra allt som står i hans makt för att avslöja anledningen till att han fastnade i en sådan situation hela tiden överleva målet för grymma fiender som alltid förföljde sitt liv.

TitelDarwins spel
leva4 januari 2- 21 mars 2020
Episod11
GenreAction, Mystery, Shounen
StudioNexus
Betyg7.38 (MyAnimeList.com)

3. Tower of God, New Anime Recommendation 2020 anpassad av Webtoon

Tower of God är en av de bästa anime 2020 tack vare dess framgång med att presentera en intressant historia, liksom att bädda in spänd action i varje avsnitt.

Denna fantasianime är en anime originalserien av Crunchyroll baserat på den välkända Webtoon-serien med samma titel.

I denna anime är du inbjuden till äventyr till en ny värld full av mysterium, samtidigt som man sakta raderar berättelserna bakom karaktärerna som inte är mindre mystiska.

TitelGuds torn
leva2 april - 25 juni 2020
Episod13
GenreAction, Äventyr, Mystery, Drama, Fantasy
StudioTelekom animationsfilm
Betyg7.83 (MyAnimeList.com)

Andra nya anime-rekommendationer för 2020 ...

4. Dorohedoro

För dig som gillar fantasyanime kan Dorohedoro vara ett intressant val att titta på 2020. Den här coolaste nyaste anime kombinerar element av fantasi, action och komedi mycket bra.

En av 2020: s bästa anime tar miljö i en värld som skiljer sig mycket från dagens mänskliga värld. I denna värld styr den starka och har rätt att förtrycka de svaga.

Inte bara är inställningarna unika, Designen för varje karaktär i denna anime görs annorlunda och deras disposition är långt ifrån vanligt.

Den senaste anime från 2020 kan vara ett intressant underhållningsmaterial för dig som är uttråkad av anime vanliga i allmänhet.

TitelDorohedoro
leva13 januari - 30 mars 2020
Episod12
GenreAction, Komedi, Skräck, Fantasy
StudioMAPPA
Betyg8.14 (MyAnimeList.com)

5. Somali och Forest Spirit

Fortfarande från anime med fantasygenren är de senaste anime-rekommendationerna från 2020 som är värda att titta på Somali och Forest Spirit.

Denna anime tar miljö i en värld där många magiska varelser lever, och människor blir en hotad ras.

Fokus för denna anime är en mänsklig flickas resa till en person golem rangers, och hur denna resa gjorde deras förhållande ännu mer dynamiskt.

TitelSomali och Forest Spirit
leva10 januari - 27 mars 2020
Episod12
GenreÄventyr, Drama, Fantasy, Slice of Life
StudioSatelight
Betyg7.85 (MyAnimeList.com)

6. Haikyu !!: Till toppen, den senaste sport-teman 2020-anime

Nästa senaste anime-rekommendation från 2020 som du måste titta på är Haikyu !!: To the Top. Denna anime är den fjärde säsongen av den berömda sportanime, Haikyu !!.

I denna fjärde säsong, historien som bärs skiljer sig lite från tidigare eftersom fokus inte är matchen mellan gymnasiet, utan på träningsläger av karaktärerna.

Eits, det betyder inte eftersom det inte finns någon konkurrens berättelsen blir tråkig. Här uppmanas du att bevittna Shouyou Hinatas kamp måste smyga in träningsläger för att inte bli inbjuden.

Hinata måste vara villig att vara en person bollpojke för att kunna se de utvalda spelarna tränar här. Du kommer att kunna känna hur Hinatas kämpar och passion är i denna anime.

TitelHaikyu !!: Till toppen
leva11 januari - 4 april 2020
Episod13
GenreSport, komedi, drama, Shounen
StudioProduktion I.G
Betyg8.46 (MyAnimeList.com)

7. Högskolans Gud

En annan populär anime-serie anpassad från de berömda Webtoon-serierna som du måste titta på är The God of Highschool.

Denna actionanime berättar om en gymnasiepojke, Mori Jin, som deltog i den största kampsportturneringen i Korea. Med sin skicklighet i striderna är Mori säker på att vinna här.

Denna krigs turnering visade sig hålla en mycket större hemlighet bakom den. Hur är denna hemlighet? Titta bara på anime, gäng.

TitelHögskolans Gud
leva6 juli 2020 -? (Sänds för närvarande)
Episod13
GenreAction, Sci-Fi, Äventyr, Komedi, Shounen
StudioMAPPA
Betyg7.78 (MyAnimeList.com)

8. Great Pretender, senaste coola anime 2020

Den här anime har en historia som skiljer sig lite från anime i allmänhet. Här kommer du att se hur brottslingar agerar mot andra brottslingar.

Denna kamp görs inte med en shootout eller fistfight, utan snarare en smart kamp, som är bättre på att lura sin motståndare.

Det finns många nya skämt som du kan hitta här som i andra komedianime, och berättelserna som serveras är inte mindre intressanta.

Great Pretender är en av rekommendationerna för 2020-anime som du verkligen måste titta på.

TitelStor pretender
leva2 juni 2020 -? (Sänds för närvarande)
Episod23
GenreAction, Äventyr, Mystery, Komedi, Psykologisk
StudioWit Studio
Betyg8.29 (MyAnimeList.com)

9. Kingdom säsong 3

Nästa senaste anime-rekommendation från 2020 temat för krig i medeltiden. Denna anime är inspirerad av krigföring under den kinesiska kejserliga dynastin.

Denna anime berättar historien om en krigsherres och en kungs resa försöker förena Kina.

Under den här tredje säsongen visade sig deras kamp som redan var i sikte gå igenom större hinder än tidigare.

Denna anime är mycket lämplig att titta på för dig som gillar kolossala filmer som visar många element av krig och politik i dem.

TitelKingdom säsong 3
leva6 april 2020 -? (Sänds för närvarande)
Episod-
GenreAction, historia, militär
StudioSkyltstudio
Betyg8.51 (MyAnimeList.com)

10. Re: Zero Second Season

Efter att ha varit glada över den första säsongen är Re: Zero tillbaka 2020 med en berättelse som inte är mindre spännande än den första säsongen.

Här kommer du igen att bevittna Natsuki Subarus äventyr i Isekais värld fylld med förvirrande mysterier.

I denna Isekai-anime har Subarus resa för att stoppa det onda hotet inte upphört. Inte bara det, Subaru var också tvungen att möta bittra konsekvenser på grund av sin mystiska kraft.

TitelRe: Zero Second Season
leva8 juli 2020 -? (Sänds för närvarande)
Episod13
GenreDrama, fantasi, psykologi, thriller
StudioVit räv
Betyg8.49 (MyAnimeList.com)

Det är rekommendationen för den senaste anime från 2020 som du förtjänar att titta på. Jakas serie anime-rekommendationer är garanterat intressant underhållningsmaterial för dig.

Många av de bästa anime 2020 har ett annat koncept än andra anime, så du kommer garanterat inte att bli uttråkad när du tittar på denna anime.

Om du har andra bästa anime-rekommendationer, låt oss inte glömma dela med sig i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.