3 sätt att kontrollera den senaste Telkomsel-kvoten för 2021

Hur man kontrollerar Telkomsels kvot är nu ännu enklare att göra. Här är tre sätt att kontrollera den senaste 2021 Telkomsel simPATI-kvoten.

Hur man kontrollerar Telkomsels kvoter är nu ännu enklare att göra. Dessutom vid den här tiden internetkvot är en av de saker som måste ägas av urbana människor idag.

Naturligtvis behöver de internet för att helt enkelt kommunicera eller få underhållning som att titta på strömmande filmer. Därför är naturligtvis stadsbor alltid uppmärksamma på sin internetkvot.

Tja, för de av er som faller in i den här gruppen och använder Telkomsel-leverantören, här är följande hur man kontrollerar Telkomsels kvot det nyaste och mest kompletta 2021!

Hur man kontrollerar kvarvarande Telkomsel-kvot med telefonnummer

Om du är lat med att installera nya applikationer eftersom ditt interna minne tar slut kan du kontrollera din Telkomsel-kvot genom att ringa via appen Samtal på din smartphone.

Hur man tar reda på den återstående Telkomsel-kvoten på den här är väldigt lätt, du kan följa varje steg med följande fullständiga metod.

  1. Öppna telefonapplikationen på HP.

  2. Ange landskoden *888#, tryck på Ring-knappen.

  1. Svara med siffror som anger menyn Kontrollera kredit och kvot.
  1. Ange siffrorna som anger menyn Kontrollera kvoten.
  1. Välj meny Kontrollera Internetkvoten.

När du har gjort alla stegen ovan kommer det att finnas ett SMS från Telkomsel-operatören som ger fullständig information om återstående kvotbelopp.

Hur lätt är det, eller hur, kontrollera Telkomsels internetkvot med den här metoden? Du behöver inte längre ladda ner applikationen men du kan fortfarande kontrollera din Telkomsel Halo-kvot och också veta när internetpaketet kommer att avslutas.

Hur man kontrollerar Telkomsel-kvoten via SMS

Bortsett från urtavla *888#kan du också kontrollera din Telkomsel internetpaketkvot med SMS.

Du kan använda den här metoden för att kontrollera As-kvoten som ett alternativ om den tidigare metoden ansågs vara för komplicerad eller kanske det var en störning.

Att kontrollera Telkomsel Simpati internetkvot i sig är väldigt enkelt. Du behöver bara skicka ett SMS till numret 3636.

Fortfarande förvirrad över hur? Om så är fallet, kolla bara hela metoden nedan.

  1. Öppna appen Meddelanden på din telefon.

  2. Skapa ett nytt SMS med UL (mellanslag) INFO.

  3. Skicka SMS till nummer 3636.

  1. Vänta på ett svar från Telkomsel-operatören.

Notera:


Om det finns en distraktion kan du också skriva Blixt (mellanslag) infov2 för att få liknande information.

Kom ihåg! ApkVenue påminner dig om att alltid kontrollera din Telkomsel-kredit och kvot och fylla upp dem regelbundet med Telkomsels internetpaket.

Bränn inte eller dö, för det kommer att vara mycket obekvämt för återaktivera det!

Hur man kontrollerar kvoten genom MyTelkomsel-applikationen

Har du en mobiltelefon med ett stort internt minne och vill ha ett ännu enklare sätt att kontrollera din Telkomsel Simpati-kvot? Om så är fallet kan du göra det genom att ladda ner applikationen MyTelkomsel.

Appar Produktivitet Telkomsel LADDA NER

Nog med logga in med Telkomsel-nummer du då all information Tillhörande nummer visas inklusive återstående internetkvot som återstår från Telkomsels internetpaket.

Dessutom, för dig som letar efter ett sätt att kontrollera Telkomsel-paketet som används, kan du också få denna information via MyTelkomsel-applikationen.

För de av er som inte vet hur MyTelkomsel-applikationen ser ut, så här ser den ut.

Förutom att kontrollera din kvot kan du också prova att kontrollera Telkomsel-kredit, oavsett om det är Simpati, Halo-kort eller andra Telkomsel-produkter.

För att göra detta behöver du bara titta på den nominella Rupiah ovan. Det är antalet Telkomsel-krediter per dag.

Du kan också ta reda på dina Telkomsel-nummer som Simpati, AS-kort, Halo-kort och så vidare genom MyTelkomsel-applikationen, du vet! Det är väldigt enkelt att kontrollera Telkomsel-numret i det här programmet eftersom det visas direkt på skärmen.

Inte bara som ett sätt att kontrollera simPATI-kvoten, du kan också köpa Telkomsel-internetpaket via MyTelkomsel-applikationen, gang.

Om du är en Telkomsel-leverantörsanvändare är du det måste verkligen ha ansökan.

InformationMyTelkomsel
UtvecklareTelkomsel
Recensioner (Antal granskare)4.3 (1.148.484)
Storlek12 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

BONUS: Hur man kontrollerar Telkomsel-nummer

Förutom att kontrollera återstående internetkvot och Telkomsel-kredit är det också viktigt att veta hur man kontrollerar Telkomsel-nummer, särskilt för de av er som inte har memorerat sitt eget nummer!

Gå bara till Samtal på ditt mobilnummer, tryck *808#och tryck sedan på knappen Ring / ring. Senare kommer den att visas pop-up fönster som visar ditt mobilnummer enligt nedan.

För mer information kan du läsa ApkVenues artikel om detta via följande länk:

VISA ARTIKLAR

Tyvärr, om du gör ovanstående metod kommer du att debiteras admin priser uppgår till Rp55. Istället för att bli bortkastad, bör du kontrollera ditt Telkomsel-nummer direkt från MyTelkomsel-ansökan skrev, gäng.

Denna metod för att kontrollera Telkomsel-nummer gäller alla Telkomsel-leverantörer från Simpati till Halo-kort. Så du kan registrera det bästa Telkomsel-internetpaketet på ditt nummer, gäng!

Det är några hur man kontrollerar Telkomsels kvot senaste 2021 som du enkelt kan använda på simPATI-kort, esskort och så vidare.

Genom att känna till den återstående internetkvoten kan du vara lugnare när du vill surfa eller strömma videor.

Så nu vet du några sätt du kan göra när du vill kontrollera Telkomsels internetkvot?

Läs också artiklar om Kvot eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah