10 bästa gratis Android äventyrsspel

En av de mest spännande spelgenren är äventyrsspel. I det följande kommer ApkVenue att berätta de bästa äventyrsspelen på Android-telefoner (gratis).

Spelade äventyrsspel det är beroendeframkallande och kan ta din tid. Vad mer, om spelet har en intressant berättelse kan vi inte vänta på vad som kommer att hända senare i berättelsen.

Han grät igen, om det här spelet kan spelas på din Android-mobiltelefon.

Visst kommer du inte att separeras från din mobiltelefon, inte ens när din mobiltelefon laddas på grund av glädjen att spela äventyrsspel på Android.

Här är en lista över det här spännande spelet.

Bästa gratis Android äventyrsspel

Om du är en mobil spelare och letar efter ett äventyrsspel på din mobiltelefon har JT den här gången förberett tio listor gratis Android äventyrsspel och mest spännande att spela.

1. Batman: The Enemy Within

Om vi ​​pratar om superhjältar är det säkert att det vi har i våra huvuden är Batman eller vanligen kallad Batman. Superhjälten i staden Gatham har äntligen sitt eget spel för våra smartphones du vet.

Berättelse är utvecklaren bakom spelet som är känd för att arbeta med äventyrsspel. Vad som är intressant med detta spel är hur man spelar det, vilket inte är som ett vanligt äventyrsspel.

Du måste välja beslut i berättelsen som kommer att påverka historien i spelet.

2. Rayman Adventures

För dig spelare från PS1-eran måste vara mycket bekant med den här karaktären. Den här gången är Rayman-karaktären tillbaka på din mobila enhet du vet.

Detta Rayman Adventure-spel har ett 2D-plattformstema med en kontroller på skärmen.

Fortfarande hanteras av Ubisoft-utvecklaren har Rayman Adventures ett speläventyr där du måste hjälpa Rayman att rädda sina vänner.

3. Assassin's Creed Pirates

Förutom att utforska PC- och konsolspel har Ubisoft också släppt flera Assassin's Creed-spel för mobilversionen du vet, en av dem är Assassin's Creed Pirates. Detta spel i sig är en avknoppning av titelns spel Assassin's Creed: Black Flag konsolversion.

Till skillnad från konsolversionen kommer du i detta spel att styra ett piratskepp för att hitta legendariska skatter genom att utföra uppdrag.

4. Assassin's Creed Unity

Förutom Assassin's Creed Pirates-spelet har Ubisoft också en version av Assassin's Creed-spelet som lanserades på smartphones, med titeln Assassin's Creed Unity.

Detta spel är en anpassad version av alla spelserier Assassin's Creed konsolversion.

I Assassin's Creed Unity krävs det att du skapar ett mördarbroderskap för att utföra uppdrag. Du kan navigera dem genom 3D-kartan.

5. Dead Effect 2

Dead Effect 2 är ett äventyrsspel tema sci-fi där du måste jaga monster som har muterats. Karaktärerna i det här spelet kan också bli starkare när du stiger upp, nya färdigheter och ny utrustning som du kan uppgradera.

Detta spel är förmodligen ett av de bästa äventyrsspelen på Android med fantastisk grafik och en 'mörk' story.

Det tog 20 timmar att slutföra kampanjläget i det här spelet. Så förbered dig på att spela det här spelet.

Äventyrsspel på nästa Android

6. Serie Rusty Lake (Cube Escape)

För dig som gillar äventyrsspel kan Rusty Lake-spelet eller Cube Escape-serien vara ditt val. I dessa Rusty Lake- eller Cube Escape-spel måste du göra det lös pusslet och ta reda på vad som verkligen händer.

Sättet att spela detta spel är förmodligen ganska enkelt och varje spel har ett pussel att gå vidare till nästa historia. Det coolaste är att det här spelet inte har några köp i appen, så förutom att det är kvalitet är det här spelet också ekonomiskt.

7. Äventyrsgravar av Eden

Man kan säga att det här spelet är detsamma som Tomb Rider-spel som är populärt som ett äventyrsspel på jakt efter skatt. Med hjältar som båda är sexiga tjejer är detta spel definitivt ett spel som gynnas av pojkar.

Här måste du hitta en väg ut mycket noggrant och undvika brottslingar som försöker döda dig. Med den här svåra kartan och ett skjutdödningssystem gör det dig verkligen mer irriterad när du spelar den.

8. Vargen bland oss

Ytterligare ett spel gjort Berättelse vilket kan göra dig bedövad när du spelar den. Spelets berättelse är hämtad från serietidningen med samma titel som vann Eisner Award-vinnande, med titeln Fabler.

Du kommer att spela rollen som Bigby Wolf, en ond varg från en saga som försöker leva ett nytt liv i den mänskliga världen. En komplex historia och grafik i komisk stil gör att du verkligen känner dig hemma när du spelar detta äventyrsspel.

9. Joe Devers Lone Wolf

Egentligen är det här äventyrsspelet på Android nästan lika med spelen från Telltale, där du måste Läs berättelsen först. Varje beslut du tar i det här spelet kommer utan tvekan att påverka nästa berättelse.

Du kommer också att stöta på flera stunder där du måste slåss med andra fiender. Förutom den djupa historien är det här spelläget också ganska intressant att spela.

10. Space Marshals 2

Den andra serien av Space Marshals-spelet är inte mindre cool än den första serien som släpptes av samma utvecklare, nämligen Pixelbite. Du kommer att spela rollen som en rymdherif vars fartyg kapades av rymdskeppskapare.

Senare måste du hitta hela ditt besättning genom att smyga in i motståndarens bas. Det är här det roliga inträffar, där du måste smyga runt och leta efter dina män.

Det är några det bästa äventyrsspelet på Android till ett fritt pris. Du måste dock veta att vissa spel också erbjuder köp i appen för att låsa upp ytterligare funktioner.

Men ändå kommer de pengar du spenderar JT-garantier att stå i proportion till den kvalitet du får.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found