tips för att vara en professionell spion med Android

Att vara en spion som vet allt om sin målaktivitet måste vara riktigt spännande, eller hur? Tja, om du är intresserad av att bli en cool och professionell spion, är det här den bästa Android-spionappen som gör dig till en professionell spion.

Har du någonsin blåst bort av hans coola stunts? James Bond eller Ethan Hunt? De är professionella spioner i riktigt coola fiktiva filmer. Det är inte omöjligt om deras coola handling uppmuntrar din önskan att bli spion också.

Om så är fallet kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att bli en professionell spion med Android. Android är verkligen sofistikerad, så bli inte förvånad om du kan använda Android för att bli spion. Vill du veta hur?

  • Shhh, här är hur du knackar på din pojkvän Android utan rot!
  • Så här trycker du på en Android-smartphone (testat 100% arbete)
  • Hur man spelar in din flickväns aktivitet på Android med Keylogger

Tips för att bli spion med Android

Att bli en professionell spion är inte bara för dig som gör avlyssning eller övervakning, utan också för att förhindra att du blir bugged av andra människor. Det finns några av de bästa spionapparna på Android som du kan använda för att spionera på människor, samt skydda dig från att bli knackad.

Knacka på Target Android

Att knacka på någons Android betyder att du försöker samla information om den personen. Avlyssning kan sägas vara framgångsrik om det inte är känt av personerna vi riktar oss till. Vissa Android-applikationer som du kan använda för att trycka på andra är:

1. Tracker för barn

Avsedd att göra det lättare för föräldrar att övervaka sina barn, som skulle ha trott om Barnspårare kan användas som den bästa Android-spionappen? Denna applikation är användbar för inspelning av aktiviteter som utförs av målet. Inte bara spårningsplatser, men Children Tracker kan också användas för att trycka på loggar telefon, SMS, chatt, historia webb, ändra Android-konfigurationen och många andra funktioner. Vad gäller användningen av Children Tracker, läs artikeln Hur man trycker på en Android-smartphone.

2. AirDroid

Som Jaka hade granskat i artikeln Hur man knackar på din pojkväns Android utan att behöva rotaDu kan använda AirDroid för att ta reda på många aktiviteter som din pojkvän eller mål gör. Inte bara övervakning chatt, kan du se en samling bilder, ta skärmdumpar, se platsen, till och med ta foton utan att målet vet. Intressant, eller hur?

Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER

Inspelning av målaktiviteter

Har du någonsin sett pennan som James Bond brukade spionera på sitt mål? Så, så att ditt spionage blir ännu mer spännande, kan du också spela in andras aktiviteter med din Android utan att du märks av målet. Här är de bästa Android-spionapparna som du kan använda för att spela in målaktiviteter:

1. Spy Camera OS

Du kan använda den här applikationen för att spela in din målaktivitet utan att veta att du spelar in dess aktivitet. Om du misstänker kan du till och med visa din Android för målet, men det kommer inte att vara känt att du spelar in den. Hurså? Ja för att OS för spionkamera kunna gå vidare bakgrund om nödvändigt. Häftigt, eller hur? Ladda ner Spy Camera OS här.

2. SpyVisio

SpyVisio är en spionapp på Android som förvandlar din Android till CCTV. Så du kan övervaka målaktiviteterna realtid så länge denna applikation används för att övervaka målet. Intressant nog kommer den här applikationen att ge ett meddelande i form av ett SMS om platsen rör sig eller ser några misstänkta rörelser. Hur som helst, känn dig som en professionell spion! Ladda ner SpyVisio här.

Undvik att vara mål för spioner

Det är inte roligt om du är upptagen med att spionera på andra människor, men det visar sig att du spioneras på dig själv. Så, för att bli en framgångsrik spion med en Android-spionapp, måste du använda följande applikationer:

1. Orweb Browser

Så att historia surfar och din IP kan inte läsas av spioner, du kan säkra den med den här applikationen. Orweb är Tor Browser för Android som krypterar dina data så att om någon trycker på kan de inte veta vilka webbplatser och lösenord du surfar på. För att vara säker kan du öppna e-post och annan viktig information med den här webbläsaren.

Webbläsarapps The Guardian Project DOWNLOAD

2. RedPhone

En av de mest fruktade formerna för avlyssning är om det vi pratar om i telefon blir känt för andra människor. Så, för att hantera knackning på telefonsamtal kan du använda en applikation RedPhone. Denna applikation krypterar din telefonaktivitet så att om någon trycker på kan de inte höra inspelningen av samtalet. Intressant nu är RedPhone knuten till Signal-applikationen, så att du samtidigt kan säkra din telefon chatt.

Appar Sociala & Meddelanden Öppna viskningssystem LADDA NER

3. Telegram

Gilla det chatt med vänner för att diskutera ett hemligt projekt? Låt det inte läcka till andra människor. Istället för att använda WhatsApp som är värd för meddelanden på servern kan du använda Telegram för att kryptera dina konversationsdata. Telegram använder kryptering början till slut vilket garanterar att ditt meddelande bara kommer att läsas av avsändaren och mottagaren. Du kan läsa andra fördelar med Telegram på WhatsApp VS Telegram.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER

Så det var en samling av de bästa spionapparna för din Android. Genom att använda den här spionapplikationen är du garanterad en professionell spion!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found