guide Aurora mobila legender: den charmiga isdrottningen!

Det här är Aurora Mobile Legends-guiden, de bästa Aurora-byggprodukterna och en mängd kraftfulla tips och tricks om Aurora-hjälten som du kan prova.

En typ av hjälte som ofta används av spelare är Mage. För närvarande finns 8 Mage-hjältar som kan användas i spelet, nämligen Alice, Nana, Eudora, Gord, Kagura, Cyclops, Aurora och Vexana.

Av de många Mage-hjältarna i Mobile Legends, den här gången kommer JalanTikus att fokusera på att diskutera Aurora Mobile Legends-hjälten.

För att maximera användningen Aurora När du spelar Match Up eller Rankad är här Aurora Mobile Legends-guider, speciella Aurora-byggobjekt och olika tips för speciella tricks om Aurora-hjälten som du kan prova.

Guide Aurora Mobile Legends

Aurora - Queen of the North är en Mage-hjälte som har en speciell förmåga att få fiender att frysa och orörliga.

Denna hjälte har en attack av områdestyp så den är mycket lämplig för användning i ett krig.

Hero Aurora kan köpas för 24 000 Battle Points (BP) eller 499 diamanter.

Aurora Mobile Legends Skill

Aurora Passive Skill: Ice Pride

Varje gång en av Auroras aktiva färdigheter används kommer den att lägga till en frusen energi.

Om den frysta energin är full (4 stycken) fryser nästa färdighet fienden och attacken från färdigheten blir större än tidigare.

Skill 1 Aurora: Frost Shock

 • Nedkylning: 4.0
 • Mana-kostnad: 60

Aurora kommer att skjuta en ismissil och ge 300/340/380/420/460/500 magiska skador på fienden. Denna attack har också en långsam effekt.

Skill 2 Aurora: Bitter Frost

 • Nedkylning: 11.0
 • Mana-kostnad: 110

Aurora kommer att attackera ett mål med 420/480/540/600/660/720 magiska skador. Denna attack minskar fiendens rörelsehastighet med 80% i 1,5 sekunder.

Ultimate Aurora Skill: Coldness Destroy

 • Nedkylning: 40,0
 • Mana-kostnad: 160

Ultimate Aurora Coldness Destroy skicklighet kommer att släppa en gigantisk isboll till ett visst område. Denna attack ger magiska skador på 800/1000/1200 poäng.

Fiender runt honom kommer också att uppleva en långsam effekt och få 400/500/600 magiska skador.

Bygg objekt Aurora Mobile Legends

Intresserad av att använda Aurora i Match Up och Rank-spel. Följande är rekommendationer för de bästa Aurora-byggvarorna för JalanTikus-teamet:

 • Enchanted Tailsman
 • Holy Crystal
 • Arcane stövlar
 • Devil Tears
 • Flyktig tid
 • Blood Wings

Aurora Mobile Legends Guide Tips

Som skadahandlare är Auroras roll ganska viktig i ett krig. Aurora har en skicklighet med avsevärd skada, den kan användas för att snabbt döda fiender.

Auroras passiva skicklighet är ganska besvärlig. Eftersom denna färdighet kan få din motståndare att frysa och inte röra sig på ett tag.

Om Auroras frysta energi är full (4 / röd). Du kan börja attackera fienden med Skill 1 eller 2. Om motståndaren är frusen kan du attackera med Ultimate Skill för att avsluta honom.

Fortsätt använda skicklighet 1 för att snabbt kunna fylla frusen energi. Skicklighet 1 har en kort nedkylning och lite mana.

Det är Aurora Mobile Legends-guiden, bygg de bästa Aurora-objekten och en mängd kraftfulla knep om Aurora-hjälten som du kan prova.

Om du har andra Aurora-tips, glöm inte att dela i kommentarfältet. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Mobile Legends eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found