hur man avbryter meddelanden som har skickats på whatsapp

Tja, den här gången vill ApkVenue dela en handledning om hur man tar bort WhatsApp-chattmeddelanden som har skickats. Här är guiden, kolla in den!

WhatsApp nyligen meddelat nya egenskaper som faktiskt har varit på listan länge önskelista användare. Den senaste funktionen tillåter användare att avbryta meddelandechatt så snart den levereras. I WhatsApp-aviseringskolumnen står det att användaren ges tid sju minuter för att kunna ta bort skickade chattmeddelanden.

Den goda nyheten är att den här funktionen kan användas för att radera chattmeddelanden om pengar skickas till individer eller grupper. Den här gången vill ApkVenue göra det dela handledning hur man tar bort WhatsApp-chattmeddelanden som har skickats. Här är guiden, kolla in den!

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

Hur man avbryter meddelanden som har skickats på WhatsApp

  • Öppen chattchatt som innehåller meddelandet du vill radera.

  • Tryck och håll kvar på meddelandet som raderas tills en meny visas. Bläddra till menysektionen och tryck på papperskorgen.

  • Då visas ett alternativ, ** radera för mig ** eller ** radera för alla **.
  • Välj ** Radera för alla ** för att avbryta meddelandet.
  • Funktioner meddelade den slutet av oktober igår nu kan den njutas av alla användare Android, iPhone och Windows Phone runt världen.

Och för dig som vill ha den här senaste funktionen måste du använda versionen Senaste WhatsApp. Ändå har WhatsApp i sig inte bekräftat om den här raderingsfunktionen kommer att vara effektiv att användamed tanke på att tiden sju minuter är ganska lång och det kan bara vara mottagaren redan sedd meddelandet innan det raderas. Men det gör inte ont att prova den här coola funktionen.

Det är ett enkelt sätt att radera meddelanden som har skickats på WhatsApp. Så, vad tycker du om WhatsApps senaste funktion? Kom igen, dela dina svar via kommentarfältet nedan tillsammans med skälen. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found