hur man spårar ett okänt mobilnummer på en smartphone

Tidigare, för att ta reda på vem som ägde ett okänt telefonnummer använde vanligtvis en tjänst med gula sidor eller en gul bok. Komplicerad. Och nu kan du göra det lättare från din smartphone!

Som JalanTikus förklarade tidigare kan det vara farligt att ta en telefon från ett okänt nummer. Visserligen måste du ha fått samtal från okända nummer, eller hur? Måste ha varit nyfiken och orolig för numret.

När tekniken utvecklas behöver du inte oroa dig längre. Nu kan du enkelt spåra okända mobilnummer direkt med en smartphone, du vet!

  • 3 Farorna med att plocka upp telefoner från okända nummer
  • 7 bästa Android-appar för att blockera telefonsamtal och SMS
  • Enkla sätt att skapa ett Whatsapp-konto utan telefonnummer

Hur man spårar och hittar ett okänt mobilnummer

Tidigare för att ta reda på vem som ägde ett okänt telefonnummer som använde tjänsterna gula Sidorna eller den gula boken. Komplicerad. Och nu kan du göra det lättare från din smartphone!

För att spåra ett mobilnummer med en smartphone kan du använda ett program Truecaller. Den här applikationen ger dig lätt information om uppringaren. Hur:

  • Ladda ner och installera applikationen Truecaller - Nummerpresentation och blockering på din smartphone.
Apps Productivity True Software Scandinavia AB LADDA NER
  • Registrera dig enligt instruktionerna. Tja, denna registrering kommer att användas som databas telefonnumret på Truecaller.
  • Åh ja, glöm inte att ge den begärda åtkomstbehörigheten så att du kan ta upp information om uppringaren om det finns ett inkommande telefonnummer.
  • Åh ja, du kan ange det namn du vill ha om ett okänt telefonnummer kommer in men inte har registrerats på Truecaller.
  • Senare, när ett okänt telefonnummer kommer in, kommer Truecaller-applikationen att visa sitt namn. Så du kan enkelt bestämma om du vill ta telefonen eller inte.

Är det inte riktigt enkelt att använda Truecaller? Du behöver inte längre vara nyfiken på det okända telefonnummer som går till din smartphone. Du kan enkelt ignorera marknadsbankens telefonnummer för kampanjer eller andra okända tjänster.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found