det hemliga knepet för att bli en betatestare av Google Plays senaste applikation

Vanligtvis tillhandahåller utvecklare en beta-testlänk som kan användas för att ladda ner betaversionen av deras applikation. Men vet du var länken är? Och hur kommer jag åt det och registrerar det?

Ledande Android-appar som Google App, Chrome, Facebook, Facebook Messenger, Whatsapp och andra kommer definitivt att göra processen testning i de versioner de släpper. Vanligtvis utvecklare förse länk till betatestning som kan användas för att ladda ner betaversionen av deras app.

Men vet du var länk de? Och hur kommer jag åt det och registrerar det? Du behöver inte registrera dig! Egentligen är metoden enkel, men sällan vet folk det. Detta är det hemliga tricket för att bli Beta-testaren av Google Play senaste app. För följande trick ger jag ett exempel på en ansökan, nämligen Facebook Messenger.

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

Hemliga knep för att bli en betatestare av Google Play senaste applikation

 1. Öppna appen Google Play Butik. Glöm inte att ladda ner applikationen som du vill testa först. Klicka sedan på alternativen längst upp till vänster.
 2. Därefter klickar du på alternativen Mina appar och spel.
 3. Hitta sedan den applikation du vill testa till exempel jag vill vara betatestare Facebook Messenger-applikation. Klicka på Facebook Messenger.
 4. Se till att din ansökan har varit uppdatering till version officiell den senaste och kontrollera. Tänk på version och datum uppdatering ansökan. Detta steg är mycket viktigt för att differentiera versioner officiell och beta som kommer att installeras senare.
 5. Sedan kan du kopiera länk sidan för applikationen och öppna den i webbläsaren. Om du har Google Drive kan du kopiera länk på knappen dela med sig under granskning och använd Kopiera till Urklipp. Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER
 6. Du kan komma åt PlayStore med URL // play.google.com/store från webbläsaren och sedan söka efter det program du vill testa tidigare. För er som har kopierat framgångsrikt länk från PlayStore stannar du bara klistra in länken fil i webbläsaren.
 7. Sedan kan du gå till URL-fältet och leta efter applikationskoden som skrivs enligt bilden nedan. För Facebook Messenger står det com.facebook.orca. Den befintliga koden skiljer sig åt för varje applikation. Glöm inte KOPIERA koda
 8. Därefter skriver du webbadressen och klistra applikationskod som du har kopiera tidigare i ordet testning //play.google.com/apps/testing/ APPLICATION_CODES. För Facebook Messenger besökte jag //play.google.com/apps/testing/com.facebook.orca. Fleksy produktivitetsappar LADDA NER
 9. Efter det kommer det att finnas lite information om att du har blivit inbjuden att bli betatestare, klicka på knappen Bli testare och du blir också en framgångsrik betatestare! (Om du inte längre vill vara betatestare kan du återvända till den här sidan igen och klicka på knappen Lämna programmet, då installera om applikationen igen för att återgå till versionen officiell-hans)
 10. Efter att ha blivit testare, var god vänta ett ögonblick. En aviseringsikon visas på din Google PlayStore som finns uppdatering nytt från din app. Kontrollera applikationen och klicka på knappen Uppdatering vänta sedan på nedladdningsprocessen.
 11. När programmet har installerats kan du kontrollera skillnader i version och datum uppdatering före och efter blir du betatestare. Skillnaden kan ses som på bilden:
 12. Nu kan du njuta av applikationen beta dessa samt nya funktioner som inte nödvändigtvis finns i versionen officiell-hans. Naturligtvis kommer du också uppdatering senaste från version beta det är som en version officiell-hans. Cool, eller hur?

Inte alla utvecklare applikation som letar efter Beta Tester för att prova versionapplikation beta dem, så den här metoden kan också användas för att kontrollera om det program du vill ha har en version beta att testas eller inte.

Hur? Lyckades du bli betatestare? Glöm inte att kommentera i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found