skillnaden mellan omstart, remake och remastered i spelet måste sanna spelare förstå!

Ja, nu finns det många spel som använder den här termen. Det finns så många, kanske är de flesta av oss fortfarande förvirrade eller vet inte termerna för dessa ord.

Med tiden har det släppts otaliga spel på marknaden. Från en variation genre, gameplay, plot, och andra. Men har du någonsin sett att det finns ett antal spel som använder ord Remastered eller Nyinspelning bakom spelets titel?

Ja, nu finns det många spel som använder den här termen. Det finns så många, kanske är de flesta av oss fortfarande förvirrade eller vet inte termerna för dessa ord. Därför vill den här gången ApkVenue berätta vad som är skillnaden mellan Remastered, Remake och andra.

  • Infinite Warfare Bullied, CoD presenterar andra världskrigsserien!
  • Fighting God, det mest kontroversiella ångspelet genom tiderna?
  • 6 bästa sandlåda eller öppna världsspel för Android-enheter

Skillnaden mellan omstart, remake och remastered i spel, sanna spelare måste förstå!

1. Starta om

Starta om är en process i ett spel genom att ändra historien och universumbara det. Under tiden upprätthålls fortfarande karaktärerna och berättelsen. Exempel på spel starta om är i spelet Tomb Raider (2013) i vilken-starta om från Tomb Raider (1996). Från de två berättar båda om Lara Croft som utforskar resterna av tidigare civilisationer, resten är alla olika.

2. Remastered

En process för att modifiera tidigare släppta spel så att bildkvaliteten blir ännu bättre, det vill säga Remastered. Tja, denna process kan också göras för att förbättra buggar eller prestanda från gamla spel. Enkelt uttryckt, spelenremastered bara ändra spelgrafik, resten är som gameplay och komplott förblir densamma. Exempel på spelremastered är Call of Duty Modern Warfare och Crash Bandicoot.

3. Gör om

Tekniskt, Nyinspelning är en process med att bygga gamla spel från grunden igen. Alla kodningar i det gamla spelet används inte alls i spelet nyinspelning. Även om, berättelseatmosfären och karaktären ändrades inte alls. Exempel på spel nyinspelning är Metal Gear Solid: The Twin Snakes och Resident Evil på Gamecubenyinspelning från MGS och RE på PlayStation.

4. Förbättrad port

Mer eller mindre samma som Remastered, men spel Förbättrad port detta kan bara spelas på konsoler med högre nivåer. Exempel som spel The Last of Us på PlayStation 3 som senare blev ett spel förbättrad port när in-remastered till PlayStation 4.

5. Re-Imagining

Motsatsen av Starta om, spel tänka på nytt fortfarande använder universum och samma tidsinställning som det gamla spelet. Exempel på spel tänka på nytt vilket är ganska populärt är Ratchet & Clank (2016), Var gameplay, komplottoch nya, men fortfarande djupa kodningar universum den samma.

Så det är några av de termer som används i videospel. Förhoppningsvis kan denna information hjälpa de av er som fortfarande inte vet skillnaden mellan dessa termer. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found