7 av de bästa superhjälte-animerna, vilken är bra med MCU?

Inte bara MCU har en serie superhjältefilmer av hög kvalitet. De sju superhjälte-anime har bevisat detta

Den alltmer avancerade filmindustrin har gjort CGI-tekniken vanligare att användas. Det är det som gör att folk är upptagna med actionfilmer med superhjälte-tema.

Kanske har du hela tiden sett alla superhjältefilmer från MCU. Kvaliteten är inte i tvivel, särskilt jämfört med DCEU-filmer som har många floppar.

Om du är trött på att titta på Hollywood-filmer med ett superhjälte-tema, kanske du kan prova att titta på superhjälte anime, gäng.

7 bästa superhjälte-anime

Även om många föraktar anime, har anime en stor roll i actionfilmer, särskilt de med superhjältegenren.

Västerländska superhjältefilmer och superhjälte-anime har verkligen sina egna egenskaper. Faktum är att båda är fyllda med explosioner och episka strider mellan gott och ont.

Tja, i den här artikeln kommer ApkVenue att granska 7 av de bästa japanska superhjälte anime vars kvalitet inte är sämre än MCU. Kolla in det!

1. One Punch Man

När vi pratar om superhjälte-anime är ApkVenue säker på att du omedelbart kommer ihåg det One Punch Man. Anime med huvudpersonen Saitama den kala nan kraftfull det här är riktigt coolt

Denna komedianime berättar historien om Saitama, en superhjälte som kan besegra sin fiende med bara 1 träff. I stället för att vara lycklig kände han sig uttråkad eftersom det inte fanns några utmaningar.

I denna anime är superhjälteberättelserna medlemmar i en organisation som stöds av regeringen. Saitama är också en av medlemmarna i den.

2. My Hero Academia

My Hero Academia är en superhjälte anime i en speciell superhjälte skola. Man kan säga, My Hero Academia är den mest populära superhjälte anime idag.

Berätta en historia om Izuku Midoriya, skulle vara superhjälte utan sarkasm eller någon kraft som är benägen att bli den största superhjälten genom tiderna.

Liksom andra skolanime kommer du att få berättelser om skolliv, rivalitet, vänskap, kärlek och sökandet efter identitet.

3. Guyver: Bioboosted Armour

Guyver: Bioboosted Armour är en av de största superhjälte mangorna genom tiderna. Att anpassa det till en anime var rätt beslut.

Berättar historien om en tonåring som bär super rustning med namnet Bioboosted Armor skapad av en ond organisation.

Med så stark rustning, heter tonåringen Sho Fukamachi måste skydda sig själv och alla sina nära och kära från den onda organisationen som skapade rustningen.

4. Sailor Moon

sjöman Moon är en av de mest legendariska och ikoniska anime i världen. Kombinera superkrafter och magi, de vackra tjejerna i denna anime brukade följa med våra söndagsmorgnar.

Sailor Moon kan sägas likna en film Super Sentai eller Power Rangers Japan, där varje karaktär har en distinkt färg och olika styrkor.

Handlingen kretsar kring vanliga skolbarn som kan förvandlas till superhjältar när världen hotas.

5. Tiger & Bunny

Tiger & Bunny är en anime som är helt unik där superhjältar kommer att rädda världen i händelsen dokusåpa på tv. De kommer att få rikedom och berömmelse som kändisar.

Berättar historien om en superhjälte som heter Barnaby Brooks. Jr som söker hämnd och den smeknamnet senior superhjälte Wild Tiger. De bryr sig inte båda om berömmelse.

Unikt, superhjältar bär kostymer med sponsorer. Inte bara i anime, enligt uppgift, är anime-studion som gjorde denna anime också finansierad av sponsorer skrivna på karaktärernas kläder.

6. Flamenco samurai

Du har sett en komedi-superhjältefilm som heter Kickass? Denna film berättar om en ung man som är besatt av att vara en superhjälte trots att han inte har några krafter.

Det liknar ungefär anime med titeln Flamenco samurai detta. Skillnaden är att huvudpersonen, Masayoshi Hazama, är en Tokusatsu-fanmodell.

Klädd i sin gamla farfars dräkt tog han ut på gatorna för att bekämpa brott. Hans färdigheter fortsätter att utvecklas och inspirera många människor att bli som han.

7. Heroman

Sent Stan Lee är en av de mest instrumentala figurerna i skapandet av de bästa superhjältefilmerna i MCU som vi känner idag.

Inte bara det, han bidrog också till att skapa flera japanska anime, vet du. Ett av hans mest kända verk är Heroman.

Heroman berättar om ett barn som heter Joey hitta en trasig robot. Under reparationen slår det blixtnedslag och roboten blir stor och vaknar till liv igen.

Tillsammans med roboten som han kallade Heroman försöker Joey rädda världen genom att bekämpa alla brottslingar.

Det var Jakas artikel om den 7 bästa superhjälte-anime någonsin. Egentligen finns det fortfarande många andra superhjälte-anime som inte är mindre bra.

Håller du med Jakas lista ovan? Om du vill lägga till andra bästa superhjälte-anime kan du verkligen skriva det i kommentarfältet, gäng.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found