De 5 mest installerade Android-apparna för Alay Children

Millennials, aka kids idag, har i genomsnitt sina egna smartphones. Även de som fortfarande är grundskolelever har redan sociala medier och en hobby att ladda upp bilder komplett med alay-status.

Millennials, aka kids idag, har i genomsnitt sina egna smartphones. Även de som fortfarande är grundskolelever har redan sociala medier och hobbyer ladda upp uppladdning komplett foto med alay-status. Det är inte ovanligt att vi hittar massor av selfies i en stil som skadar ögonen och statusen med ord som gör det både underhållande och illamående. Vanligtvis är det ladda upp Selfies och statusar är ett Alay-barn vars beteende är väldigt klibbigt.

På tal om alay-barn, vet du vilka applikationer som är mest installerade med dem? Tja, verkligen, den här gången vill ApkVenue diskutera några Ansökan barn använder alay för att kanalisera sin kalayan. Vill du veta vilka applikationer? Kolla in följande recensioner.

  • 5 applikationer som oftast används singlar

De 5 mest installerade Android-applikationerna Anak Alay

1. Facebook

Fotokälla: Wajibbaca.com Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

Den sociala medieapplikationen som Alay-barn definitivt har är Facebook. Jämfört med Twitter eller Instagram, leker barn mer på Facebook. Inte sällan hittar vi Facebook-kontonamn som står för, använder Alay för att skriva till ord som vi inte förstår hur man läser. Facebook är också en plats för barn att dela sin status och selfies som ibland kan uppdateras en gång i minuten.

2. Tik Tok

Fotokälla: TikTok Appar Video och ljud TikTok Pte. Ltd. LADDA NER

Vem känner inte till den här populära applikationen? Tik Tok är en kort video social media-plattform som drivs av musik. I den här applikationen kan vi göra korta videor med musik efter eget val, lägg till effekter och klistermärken i ansiktet och dela det för många att se.

Många barn som installerar barn installerar den här applikationen och gör olika typer av videor som ibland ses Överreagerar. Om du använder Tik Tok hittar du definitivt massor av Alay-videor som inte är roliga utan istället äckliga.

3. Kamera 360

Fotokälla: hotmagz.com PINGUO Inc Foto- och bildappar LADDA NER

Sedan den först dök upp har denna kameraprogram varit mycket populär och har laddats ner av många människor. Med Camera 360, någon vars ansikte är fult eller knappt kan förvandlas till en vacker / stilig person med olika effekter och redigeringsfunktioner. Ett snyggt ansikte kan vara så glänsande att det ser ut som en koreansk konstnär.

Tja, på grund av denna sofistikering har Camera 360 många möjliga installationer inte säker med sina riktiga ansikten. Så de använder Camera 360 för att producera fantastiska foton och ladda upp dem till sociala medier på olika sätt rubrik.

4. Blackberry Messenger (BBM)

Fotokälla: MarcellaPurnama BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

Även om BBM nu inte är så populärt som det var, finns det fortfarande många du vet hej barn som bär appen chatt den här. Du måste ha sett på Facebook, de visar upp sina BBM-stift och ber om att bli inbjudna. Namnet på Alays BBM-konto är vanligtvis svårläst och konstigt, för att inte tala om alay-stil och söt profilfoto.

5. Smule

Fotokälla: Youtube Browser Apps Smule LADDA NER

Denna karaoke-applikation är mycket populär och har varitladda ner mer än 100 miljoner gånger. Karaokean på Smule är riktigt kul, så det är inte förvånande att många använder den här applikationen för att kanalisera sin sångtalang, även många artister använder Smule, du vet!

Tyvärr i Smule finns det också alay-barn. Denna applikation installeras av många barn som vill ha karaoke och visar upp sin "gyllene röst". Med en förödande röst, deras överdrivna stil plus deras alay med sina pedaler, dela resultaten av karaoke på Smuleladda upp till sociala medier.

Tja, där är han 5 Android-applikationer installeras oftast av Anak Alay. Om du också använder dessa applikationer bör du bara ignorera de utspridda barnen. Låt inte dina egna känslor se elände hos dem som gör dig sårad, Hehehe. Åh ja, om du känner till andra applikationer som Alays barn har installerat, dela med sig i kommentarfältet, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found