hur man lägger till ig följare kan du utan applikationen!

Hur man lägger till IG-följare utan en applikation kan faktiskt göras, vet du! Kolla in hur du lägger till aktiva följare utan applikationen och med följande applikation på IG.

Hur man lägger till IG-följare utan en applikation kanske har du drömt om att bli en berömd kändis och kan godkännas mycket, va?

Inte konstigt, för trots allt är anhängare verkligen en av de viktiga aspekterna som kan förverkliga dina drömmar, gäng.

Men vad tycker du om hur du lägger till Instagram-följare snabbt och gratis förutom att använda coola IG-bildtexter för att locka uppmärksamhet? Koppla av, ApkVenue har en lösning!

Nyfiken? Om så är fallet, låt oss gå vidare och se några knep hur man lägger till aktiva följare utan applikationen och med applikationen på Instagram det följande.

Hur man lägger till aktiva följare utan applikationer och med applikationer på IG

Du kan få många påståenden, är kända för människor, för att få en stor inkomst, naturligtvis kommer alla som drömmer om att bli kändis en dröm.

Olika sätt, som att använda roliga bildtexter för att städa upp utfodra Instagram för att få det att se mer ut estetisk också villiga att göra för att öka antalet IG-följare.

Men faktiskt kommer allt detta inte att fungera optimalt om du inte känner till tricket för hur du lägger till IG-anhängare utan en applikation eller med en applikation, gäng.

Tja, för det kan du se ApkVenues diskussion om hur man lägger till Instagram-följare utan en applikation och säkert mer nedan.

Behöver du köpa följare och likes för Instagram?

Fotokälla: Digital Marketing Digital Marketing School Bandung

Jaka själv har faktiskt ingen rätt att bedöma om antalet följare som är tusentals inköp eller organiska resultat.

Men det finns tillfällen då vissa människor behöver ett mycket stort antal följare på kort tid för att sälja eller driva sina IG-konton så verifierad.

Oavsett vilka följare du får verklig eller resultatet av ansökan eller köpet, så länge du är redo med alla risker, vad som helst legitim precis gjort.

Som ett övervägande kommer ApkVenue att försöka ge det insikt om vilka fördelar du kan få när du har många följare eller följare på Instagram.

Fördelarna med att ha många följare och gillar på Instagram

Egentligen finns det många fördelar som du kan få om du har många följare (följare) och dina foton gillas av många på Instagram. Här är några av fördelarna!

1. Lägga till många anslutningar och relationer

Foto med tillstånd av: Quora

Om du redan har många följare på Instagram har du förmodligen många bekanta som kan hjälpa dig på olika sätt.

Det finns många möjligheter som kan hända om du kan få en bred anslutning på Instagram, inklusive kanske du kan få ett nytt jobb!

Att ha många kopplingar är faktiskt inte bara relaterat till materiella saker. Till exempel när du behöver information om en artikel som du vill köpa och du inte vet var du ska köpa den.

Så du kan fråga dina följare om var i OL Shop du kan köpa dessa artiklar.

2. Kan sälja online

Fotokälla: Kebun Design

Om du letar efter ett sidjobb på fritiden kan du försöka börja sälja online.

Om du har många följare kan du försöka sälja saker förälskad har du att komplettera din inkomst.

Det kan också vara så att om din vän eller mamma har ett sidoföretag kan du hjälpa dem genom att marknadsföra sina varor på deras IG-konto. Därefter kan du sälja det i de bästa online-köp- och försäljningsapplikationerna på internet.

3. Få ytterligare pengar (och popularitet) genom att bli kändisar

Foto med tillstånd av: Minews ID

En annan fördel om du följer hur du lägger till aktiva följare utan en ansökan eller med en applikation är att du kan få ytterligare inkomster.

I århundradet närvarande så här behöver arbete inte alltid vara kontorsarbete. Till och med celebgram i samma klass Awkarin kan tjäna hundratals miljoner varje månad bara från Instagram-inlägg.

ApkVenue är verkligen säker på om du har blivit en kändis eller influencer, du kommer att ha en roll i den digitala världen och verkliga livet vilket kan ha en positiv inverkan på dig själv och andra.

Det finns dock många steg som du måste förbereda innan du blir kändis. Nu, för en ytterligare förklaring av hur man blir kändis, vänligen läs ApkVenues artikel nedan:

VISA ARTIKLAR

Hur man lägger till IG-följare utan applikationer

Egentligen finns det organiska eller naturliga sätt att öka antalet följare gratis utan några applikationer. Hur gör du det, Jak?

Det är enkelt, du måste göra innehållet så attraktivt som möjligt på Instagram för många människor som besöker profil och bli dina följare!

Här är några sätt att lägga till IG-följare utan 2020-applikationen och det är naturligtvis gratis att du kan försöka göra.

1. Inte privat Instagram-konto

Fotokälla: recode.ID

Du kanske har sett några onlinebutikskonton som låser sina Instagram-konton för intrigerföljare. Tyvärr är denna metod inte alltid effektiv och kan till och med skada dem.

För trots allt är enkel åtkomst en av huvudnycklarna för att lägga till aktiva följare utan en applikation på Instagram som du måste vara uppmärksam på.

Om du inte tror det, kolla bara dina favoritkändisar eller berömda YouTubers som också spelar Instagram, inte ett enda konto har låsts!

Så det viktigaste för hur man lägger till IG-följare gratis och enkelt är inte låsa eller privata ditt Instagram-konto!

2. Skapa intressant flöde / innehåll

Fotokälla: Social Media Examiner

Det finns många saker du kan göra för att skapa intressant innehåll på Instagram. Till exempel TikTok-videoinnehåll, som nyligen har mötts av många på IG.

Vad som är viktigt, justera innehållet i innehållet till din ursprungliga personlighet så att dina följare kommer att känna sig nära ditt dagliga liv.

Börja med grundläggande fotografering och användningen av bra och korrekta filter. Om du vill skapa videoinnehåll, använd det applikation för videoredigering vilket är lätt att använda om du fortfarande är mycket nybörjare.

Nyckeln, du måste vara tålamod och inte vara rädd för att lära dig att skapa bättre innehåll varje dag.

Om ditt innehåll är bra är ApkVenue säker på att många kommer att göra det lägga märke till ditt Instagram-konto, så du är intresserad av att följa ditt Instagram-konto.

3. Nämna / tagga stora konton på Instagram

Fotokälla: Nuun Digital

Detta betyder faktiskt inte att du måste skräppost på varje dunkel persons Instagram-konto. Du har till exempel just återvänt från semester från Bali och vill lägga upp fotot på Instagram.

Tja, efter dig ladda upp foto till Instagram, prova taggar inhemska och utländska resekonton i bilden du laddade upp.

Om resultatet av dina foton är bra kommer dina inlägg säkert att läggas om av dessa konton.

Om ditt inlägg framgångsrikt omplaceras av stora konton är det troligt att många kommer att vara intresserade av att följa ditt Instagram-konto. Häftigt, eller hur?

4. Lägg upp innehåll vid rätt tidpunkt

Foto med tillstånd av: Influencer Marketing Hub

Enligt forskning utförd av Later.com om de bästa timmarna att posta på Instagram, varje dag visar sig ha en klocka bästa sändningstid annorlunda.

Timme bästa sändningstid eller högtimmar, vilket innebär att människor öppnar många IG-konton vid dessa tider.

Om du laddar upp på klockan bästa sändningstid, chansen är att andra kommer att se det och ge respons, oavsett om det bara ger gillanden, kommentarer eller till och med följa dig.

ApkVenue kan inte bekräfta att resultaten från Later.com: s forskning verkligen är 100% korrekta, men du kan ta det som ett referensmaterial för ditt övervägande.

Det är garanterat att detta trick är ett av sätten att öka IG-följare utan den mest effektiva applikationen!

5. Följ och kommentera kändisar

Fotokälla: Innov8tiv

För hur man lägger till aktiva följare utan en applikation på den senaste IG kan du använda den gamla skolmetoden som fortfarande har bevisats hittills om du vill öka dina följare på din Instagram.

ApkVenues förslag, du kan följa berättelserna om kändisar och stora internationella kändisar och ge kommentarer om dessa inlägg.

Vanligtvis kommer fans av dessa artister eller kändisar att följa ditt konto omedelbart, eftersom de tycker att du också är ett fan av kontot. Men den här metoden är mycket osannolikt, gäng!

Även om du inte omedelbart kan få ett betydande antal följare, enligt ApkVenue, är den här metoden en av de mest funktionella och är vettigt för dig att göra.

Så här lägger du till aktiva följare med applikationer på Instagram

Många tror att använda applikationer Följ sedan är ett effektivt sätt att öka följare och likes på Instagram. I själva verket, enligt Jakas sökning, fungerar inte applikationen längre!

Som ett alternativ har ApkVenue ett annat sätt, nämligen genom att använda Hublaagram!

Öppna först ett Instagram-konto på en dator först. gäng! Detta gör det lättare för dig att kontrollera om dina följare har ökat eller inte.

Som en huvudanmärkning, så att dina följare ökar automatiskt, gör det inte stänga eller stäng Instagram och Hublaagram medan processen att lägga till anhängare pågår!

Steg 1 - Öppna Hublaagram-webbplatsen

 • Öppna först Hublaagram-webbplatsen på URL: en (//hublaagram.me/). ApkVenue rekommenderar att du öppnar den här webbplatsen från Google Chrome PC för att göra den snabbare och mer effektiv.

 • Välj sedan menyn 'Chrome Extension' som på bilden nedan för att ladda ner Förlängning Hublaagram på din Google Chrome.

 • I det här skedet kan du faktiskt lägga till Tillägg i Firefox-webbläsaren, men ApkVenue rekommenderar att du använder Chrome.

Steg - 2: Synkronisera Instagram-konto

 • Leta efter en logotyp "Gilla / tummen upp" högst upp till höger i Google Chrome.
 • Logga sedan in med ditt Instagram-konto som vanligt genom att ange ditt användarnamn och lösenord.
 • När du har synkroniserat mellan ditt Hublaagram- och Instagram-konto väljer du sedan Öppna Hublaagram

Steg - 3: Lägg till följare

 • När du har loggat in väljer du menyn InstaFollower.
 • Nästa måste du bara Skicka följare. Du behöver inte betala, klicka på vissa annonser som ett villkor eller följa andra komplicerade procedurer.

 • Den enda du måste vara uppmärksam på, låt bli stänga Instagram och Hublaagram från din Google Chrome så att dina följare kommer att öka automatiskt!

Steg 4 - Klar

 • Ta en titt på resultaten i bilden nedan! Verkligen bevisat snabbt och verklig, rätt, hur lägger man till aktiva följare med Hublaagram-applikationen?

Förutom metoden ovan kan du också använda andra följare som förbättrar applikationer som ApkVenue skrev i följande artikel: Instagram Followers Adder Application.

VISA ARTIKLAR

Medan för de av er som vill ha 1 000 gratis följare utan att lägga till följande kan man läsa ApkVenues följande artikel: Hur får man 1000 följare gratis.

VISA ARTIKLAR

Så här lägger du till gillar på Instagram med applikationer

Precis som att lägga till automatiska Instagram-följare med Hublaagram, kan du också lägga till likes på Instagram på ett sätt som inte är mycket annorlunda!

De första stegen är exakt desamma! Använd endast applikationen för liknande förstärkare, Hublaagram.

Steg 1 - Öppna Hublaagram-webbplatsen

 • Öppna Hublaagram-webbplatsen (samma som ovan) och välj sedan Installatör så att du kan lägga till likes.

 • Tidigare var du också tvungen att fortsätta att logga in och synkronisera din IG med Hublaagram.

Steg 2 - Välj det foto du vill gilla

 • Välj det foto som du vill lägga till gillar automatiskt. Du kan välja även gamla foton.

Steg 3 - Lägg till som du vill

 • Du kan lägga till upp till 50 likes automatiskt med Hublaagram.
 • Senare, pausa i några minuter får du massor av likes på inlägget.
 • Om du väljer någon som inte gillar indonesiska, blir de gillar du kommer att bli snabbare. Om du väljer ett indonesiskt eller ett indonesiskt konto tar processen längre tid.

Steg 4 - Klar

 • Se beviset! Som att Jakas inlägg plötsligt blev så här! Även om det bara gått några minuter!

Bonus: Så här lägger du till kommentarer på Instagram med applikationen

Tja, om du upptäcker att du behöver öka antalet kommentarer till dina inlägg, tillhandahåller Hublaagram också den här funktionen!

Här är stegen för att öka antalet kommentarer på Instagram:

Steg 1 - Synkronisera Instagram-konto

 • Logga in och synkronisera ditt Instagram-konto med Hublagraam som vanligt.

 • välja Instacommenter välj sedan vilka foton du vill öka antalet följare.

Steg 2 - Bestäm antalet kommentarer

 • Du kan själv bestämma vilka kommentarer som ska ges i det inlägg du väljer. Du kan lägga till kommentarer automatiskt upp till 30 kommentarer.

 • Vänta några minuter så kommer det att finnas kommentarer som automatiskt kommer till det inlägg som du har valt.

VITALA INSPELNINGAR!

 • Så att ditt Instagram-konto har många följare eller gillar, lås inte ditt Instagram-konto! Eftersom följare och gilla inte kommer att lägga till ditt Instagram-konto.
 • Jaka inte ansvarig om ditt Instagram-konto är hackat av hackare eller det finns misstänkt aktivitet på ditt Instagram-konto.
 • ApkVenue garanterar inte att ditt konto är 100% säkert om du använder olika applikationer som ett sätt att öka följare, likes eller kommentarer på Instagram.

Det var tips från ApkVenue om hur man lägger till IG-följare utan en applikation eller med en applikation snabbt, gratis och enkelt med eller utan en applikation.

Har du ett sätt att lägga till aktiva följare utan en applikation eller med andra IG-applikationer som är mer kraftfulla och inte har diskuterat det ännu?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Naufal.