utan rot! så här blockerar du annonser i alla Android-applikationer

Irriterad av massor av annonser när du öppnar applikationer på din Android-smartphone? Försök att följa ApkVenues metod för att blockera annonser.

Vi irriteras ofta av annonser som ibland stör när vi spelar våra favoritenheter, särskilt om annonsen visas när vi är kul att spela spel. Ett annat problem som vi ofta stöter på är annonsen är tydligen irrelevant Med vårt intresse och vad som är värre är antalet annonser som dyker upp nyligen oftare pornografisk.

Tja, kanske har några av oss letat efter en lösning för att bli av med annonser som visas i Android-applikationer. De flesta handledningarna finns där bara ge appen vilket verkligen är kraftfullt för att ta bort annonser, men i själva verket kräver de flesta av dessa applikationer att enheten har root-åtkomst.

  • Livstidsfri! Så här öppnar du enkelt blockerade webbplatser
  • Hur man blockerar internetåtkomst på vissa Android-applikationer
  • Bästa Android VPN-appen för att komma åt blockerade webbplatser

Ingen rot! Så här blockerar du annonser i alla Android-applikationer

Om vår enhet inte har rotat finns det andra alternativ, nämligen att använda applikationer som NetGuard och AdGuard. Denna applikation kräver inte att enheten har root-åtkomst, det är bara att de två programmens svaghet är i processen använda mycket batteriström, så det gör våra favoritprylar slösaktiga, det är också ett besvär.

Oroa dig inte, nu finns det ett program som kan svara på de två problemen som ApkVenue nämnde. Denna applikation heter DNS66 tillverkad av Julian Klode. DNS66 fungerar på samma sätt som NetGuard- och AdGuard-applikationerna, som kan fungera på icke-root-enheter, men fungerar på en högre nivå av DNS-nivå så att den fortfarande kan köras som vanligt och inte gör enhetens batteri slöseri. Låt oss omedelbart se, så här blockerar du annonser med appen.

1. Installera DNS66

Du kan ladda ner DNS66-appen på den officiella webbplatsen här, garanterat säkert. När du har gått in på webbplatsen letar du efter att skriva paket klicka sedan på länken som säger ** ladda ner apk **. Därefter väntar du på att nedladdningsprocessen är klar och välj sedan ** installera **.

2. Välj Domänfilter

När du först öppnar programmet kommer du att göra det behandlas till en guideuppstart tidigt. Du kan läsa den här guiden eller bara ignorera den.

Välj innan du börjar domänfilter ligger längst ner på Android-skärmen. Genom detta val måste du välja minst en av dem annonsblockerande värdfilfunktion befintliga, och alternativet är i grunden en lista över servrar som kommer att användas för att blockera annonser. Du kan bara välja en, nämligen alternativet ** Adaway-värdfil **. Tricket är att helt enkelt trycka på den röda knappen till vänster på skärmen tills den blir grön.

3. Aktivera VPN-tjänsten

Härifrån, tillbaka till alternativen Start / Stopp längst ned på Android-skärmen och tryck sedan på uppdateringsikon som är högst upp på Android-skärmen. Vid den här tiden ser du ett meddelande som informerar dig om det värdfil laddas ner. Så vänta bara tills den här processen är klar. När du är klar, tryck sedan länge på huvudikonen på appens huvudskärm för aktivera ad-blockerande VPN-tjänstoch tryck sedan på ** Ok ** på dyka upp framväxande.

4. Njut av favoritapplikationer utan annonser

Vid den här tiden ser vi inte längre annonser som visas både i webbläsaren och i alla Android-applikationer som vi har. När DNS66-tjänsten är aktiv kan vi se låsikon som visas i statusfältet.

Till skillnad från andra ad-blockerare, DNS66 fungerar på DNS-nivå vilket innebär att endast DNS-trafik dirigeras via DNS66 och sedan görs filtrering för reklam. Detta sätt att arbeta mycket olika jämfört med metoden som ofta används av liknande applikationer, nämligen genom att filtrera all tillgänglig trafikinformation för annonser utan att göra filtreringsprocessen.

Skillnaden kan ses på bilden nedan, som använder AdGuard-applikationen i topprankingen som den applikation som tappar mest batteri, medan DNS66-applikationen inte ens visas på sidan med batterianvändningsstatistik.

Där är han hur man blockerar annonser med DNS66-applikationen. Vad tror du? Enkelt och praktiskt, eller hur? Och det gör verkligen inte att enhetens batteri tar slut snabbt. Har du alternativ till dussintals andra applikationer? Snälla du dela med sig i kommentarfältet nedan.