mirrorgo! applikation för inspelning av Android-skärm på pc

Du kan använda ett program för att spela in Android-skärmen på en dator, så att du kan spegla eller visa Android-skärmen på datorn.

Som en påminnelse har tidigare ApkVenue diskuterat en serie Android-applikationer som kan spela in Android-skärmar utan root. ApkVenue vill granska igen om hur du enkelt spelar in skärmen (skärminspelning) på din Android-smartphone.

Skillnaden är att den här gången spelar vi in ​​smartphone-skärmen via en PC / laptop. Så du kan skärmspegel eller visa Android-skärmen till datorn, för att göra videohandledningstips knep spel eller applikationer mycket enklare. Omedelbart använder vi ett program för att spela in Android-skärmen på en PC. Vill du veta vilken applikation det är?

  • Enkla sätt att spara långa skärmdumpar på Android
  • 20 bästa Android-emulatorer 2021 för PC och bärbar dator, lättast!
  • 5 skäl till varför spelkonsoler är bättre än PC-spel

Applikation för att spela in Android-skärm på PC

Denna metod är ganska enkel och lätt, du kommer att använda ett av de bästa verktygen som hjälper dig att spela in skärm på Android på PC. Så följ stegen nedan för att fortsätta.

Spela in Android-skärmen på PC med MirrorGo Android Recorder

För att göra denna uppgift kommer vi att förlita oss på programvara som heter MirrorGo Android-inspelare som du måste installera på din PC / laptop och Android-smartphone. Här är hur:

  • Först ladda ner MirrorGo Android Recorder-programvara för PC / laptop. Installera som vanligt, följ bara instruktionerna.
  • När installationen på datorn har lyckats klickar du på 'Börja nu'för att köra MirrorGo Android Recorder-applikationen.
  • Du kommer att ha två alternativ för att ansluta din Android-smartphone till en dator, nämligen via USB eller använda ett nätverk WiFi den samma.
VISA ARTIKLAR

Installera MirrorGo Android Recorder på Android

Förutom PC måste du också installera MirrorGo Android Recorder på din Android-smartphone. Öppna sedan applikationen och du kommer att bli ombedd att aktivera USB-felsökning. Om du är förvirrad över hur du aktiverar Felsökning av ultraljud, kan du läsa självstudien i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Det är klart genom att använda applikationen för att spela in Android-skärmen på datorn, nu kan du spela in skärmen på din Android-smartphone till datorn. Bortsett från det kan du också göra skärmdumpar, överföra filer, använda helskärmsläge och göra några justeringar genom tillgängliga inställningar.

För ordens skull kan du prova den här applikationen på en gratis testbasis. När du har försökt och testperioden tar slut kan du överväga att prenumerera eller inte. Lycka till.

Läs också artiklar om Android eller skriva från Lukman Azis Övrig.