hur man förstärker xiaomi 4g-signalen utan ytterligare applikation

Har din Xiaomi-mobiltelefon problem med en instabil signal? Så här stärker du Xiaomis mobiltelefonsignal utan ytterligare applikationer. (100% fungerar)

Signal är en viktig faktor för att smartphones ska kunna fortsätta vara anslutna till datanätverket. En svag och instabil anslutning kommer definitivt att irritera dig, särskilt när du befinner dig på en plats med dålig signal.

Så ett av de bästa stegen är att stärka din mobiltelefonsignal, killar.

För de av er som har signalproblem med Xiaomi-smartphones, här är ApkVenue att berätta hur man stärker 4G-signalen på Xiaomi-mobiltelefoner utan ytterligare applikationer. Du måste prova det!

Hur man stärker 4G-signalen på Xiaomi med Dialer

Enligt Jakas erfarenhet har de flesta Xiaomi-smartphones med MIUI-baser inte möjlighet att låsa bara ett nätverk.

Det finns tre val, nämligen 4G-prioritet, 3G-prioritetoch Endast 2G (batterisparande).

  • Första gången kan du komma åt menyn via applikationen uppringare genom att skriva ##4636##. Nu kommer din Xiaomi-smartphone automatiskt in i menyn Telefoninfo.

Hur man stärker Xiaomis mobiltelefonsignal på andra sätt

Steg 1 - Öppna inställningar

  • Förutom metoden ovan kan du också komma åt den via Inställningar och sedan navigera till menyn Om mobil. Tryck sedan på 3 eller flera gånger på Internt minne för att komma åt menyn Telefoninfo.

Steg 2 - Välj telefoninformation

  • Välj sedan menyn Telefoninformation. Om du använder två SIM-kort väljer du till exempel vilket SIM-kort som är anslutet till internet knackaTelefoninfo 2.

Steg 3 - Ändra nätverket efter behov

  • Sätt sedan på den Ange önskad nätverkstyp och ändra det till Endast LTE. Tryck därefter två gånger på Back-knappen för att återgå till originalskärmen. Som ett resultat är din Xiaomi-smartphone nu låst till 4G LTE-nätverket, killar.

Nu stärker du Xiaomi-mobiltelefonsignalen utan ytterligare applikationer. Nu behöver du inte oroa dig för 4G-signalen som börjar ta slut. Metoden ovan kan också praktiseras på andra smartphones än Xiaomi.

Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Läs också artiklar om Xiaomi eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found