hur man bränner cd / dvd utan den enklaste programvaran

Fortfarande förvirrad över hur man bränner CD / DVD utan den enklaste programvaran? Så här bränner du CD / DVD-filer i Windows utan ett program.

En alltmer avancerad ålder gör människor alltmer motiverade till innovation. Ett exempel på en riktig innovation är en PC eller bärbar dator vars specifikationer nu är ännu mer extraordinära.

Inte bara RAM, processorer och VGA-kort, lagringsmedier för datorer har nu avancerat. Från disketter, CD-skivor, DVD-skivor, flash-enheter, hårddiskar, tills nu SSD-skivor.

Även om människor sällan använder CD / DVD som lagringsmedia samlas föreläsningar och skoluppgifter ibland fortfarande på CD / DVD.

Naturligtvis eftersom priset på CD / DVD är riktigt billigt och en del kan användas många gånger. Tja, om du måste bränna data till en CD / DVD men inte vet hur, läser du rätt artikel, gäng.

Anledningen är att ApkVenue kommer att berätta för dig hur man bränner en CD på Windows 7, Vista, 8 och 10 utan applikation. Nyfiken? Kom igen, titta på följande artikel direkt!

Komplett guide till att bränna CD / DVD i Windows

Som ApkVenue diskuterade ovan är CD-skivor för närvarande inte favoritlagringsmediet. När allt kommer omkring har moderna datorer sällan CD-ROM eller DVD-ROM.

Ändå kan CD / DVD vara ett alternativ för de av er som vill lagra data till överkomliga priser trots att de inte har mycket kapacitet.

Generellt är typen av CD för bränning uppdelad i 2, nämligen CD-R (Recordable) och CD-RW (ReWritable). CD-R kan bara användas en gång, så det kan inte formateras för senare infogning av andra data.

Under tiden kan du formatera en CD-RW många gånger om du vill använda den för att lagra annan data. På grund av denna flexibla funktion är CD-RW-skivor dyrare.

I den här artikeln har ApkVenue delat upp självstudien i flera delar, nämligen för Windows 7, Windows Vista, Windows 8 och Windows 10.

Hur man bränner CD-skivor utan programvara i Windows 7 & Vista

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du bränner en CD utan programvara på Windows 7 & Vista. Sedan Windows XP har Microsoft faktiskt inbäddat en brännande funktion.

Du behöver inte bry dig om hur du bränner Windows 7-CD-skivor med Nero. Dessutom är att bränna med programvara lite mer komplicerat att utföra.

Så här bränner du CD / DVD i Windows 7 och Vista utan programvara:

  • Steg 1: Först och främst förbered den CD / DVD som du vill använda och sätt sedan in CD / DVD i CD-ROM-skivan. Om din dator inte har en CD-ROM kan du köpa en bärbar CD-ROM med priser från 100 000 IDR i onlinebutiker.

  • Steg 2: När du sätter in CD: n i din dator dyker det vanligtvis upp en meny Autokörning. I menyn kan du välja ett alternativ Bränna filer till disk.

Fotokälla: Med den inbyggda brännfunktionen behöver du inte leta efter sätt att bränna CD-skivor på Nero.
  • Steg 3: Så till exempel visas inte menyn Autokörningkan du klicka Min dator (Windows 7), högerklicka sedan på CD-enheten och välj sedan Bränn till skiva.
  • Steg 4: Kopiera eller klipp ut de filer du vill lägga på CD: n. Se till att filstorleken inte överstiger CD / DVD, kapacitetens kapacitet.

  • Steg 5: Ett nytt fönster visas. Du kan ändra namnet på CD: n samt välja det inspelningshastighetsalternativ du vill ha.

  • Steg 6: Vänta tills bränningsprocessen är klar och Voila! Du har lyckats bränna en CD i Windows 7 utan någon applikation.

  • Steg 7: Du kan också välja flera filer som du vill bränna direkt, högerklicka sedan, välj Bränn till skiva och välj sedan platsen för den CD du vill ha.

Hur man bränner Windows 8 & 10 CD-skivor utan programvara

Därefter kommer ApkVenue att lära dig hur du bränner Windows 10 & 8 CD / DVD utan programvara. Båda har samma sätt så att du kan använda dem på dessa två operativsystem.

Här är stegen:

  • Steg 1: Förbered en tom CD som du vill använda och sätt sedan in den på din CD-ROM.

  • Steg 2: När du har läst CD: n öppnar du den bibliotek Du hittar sedan filen eller data som du vill bränna på CD: n.

  • Steg 3: När du har bokmärkt filen, högerklicka och välj sedan ett alternativ Skicka till.

  • Steg 4: Välj din CD-enhet på popup-menyn som visas.

  • Steg 5: Ge din CD ett namn i fönstret som visas och välj sedan ett alternativ Med en CD / DVD-spelare.
  • Steg 6: Öppna menyn Den här datorn och välj sedan Slutför bränning högst upp på skärmen.
  • Steg 7: klick Nästa, vänta sedan på att brännprocessen är klar.

Det är Jakas artikel om hur man bränner CD / DVD på Windows 7, Vista, 8 och 10 utan programvara. Hur, gäng, riktigt enkelt, eller hur?

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den angivna kolumnen, gäng!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found